Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ratsastus odotusaikana

Kuinka pitkään olette ratsastaneet/pystyneet ratsastaa (hevosella siis 😅) raskaana ollessanne? Itsellä rv 16 ja mm. tänään vielä hyppäsin esteitä eikä vielä tunnu missään pahalta.

3.6.2019
Inkku86
Inkku86
Raskaana

Mulla on nyt menossa viikko 29 ja ratsastan melkein päivittäin. Omia hevosia on neljä kotona, niin on vaan yritettävä liikuttaa ne. Käyntiä ja ravia mennään, laukassa en voi enää istua alas ja kevyessä istunnassa maha ottaa satulan etukaareen kiinni. :D Osana päivistä juoksutan hepat ja yhdellä onneksi pystyy ajamaan.

12.9.2019
Nyppy
Nyppy

Mää olin 25 viikolla vimosen kerran selässä, selästä pääsi alas vaan kun mies otti vastaan kun mahaa oli jo sen verran reippaasti kasvanu eteen. Varmaan se on jokaisen omasta kropasta kiinni mihin asti voi ja uskaltaa. Meillä on ihan eläkeläisiä nuo kopotit, varmoja kavereita. Siltikin siinä on vaara että putoaa selästä jos vaikka hevonen säikähtää. Jos tuntuu kipeältä olla selässä niin sillonhan se kannattaa jättää pois.. Mulla helpotti selkäkipuihin ratsastus vielä kun uskalsin ja pääsin selkään 😅

11.9.2019
manna_87
manna_87
2 years, 10-month-old toddler

Itse lopetin ratsastamisen noin viikolla 26-27 mahakivun takia

10.9.2019
Teiniäiti16
Teiniäiti16
5-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...