Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Neuvoja kaipailen

Minulla ja ex-miehelläni on kaksi lasta, 6- ja 8vuotiaat. Miehellä uusi puoliso ja lapsi. Lapset ovat viikko-viikko. Nyt siellä on alkanut nykyinen puoliso hoitamaan lapsia, hoitaa kouluhommat, vahtii, ruokkii, pakkaa laukut, osallistuu kaikkiin tapahtumiin, täyttää lasten kaikki paperityöt mitä koulusta/päiväkodista sinne menee ym. Kun mies soittaa minun viikolla lapsille tämä uusi puoliso puhuu koko ajan (on kaiuttimessa) sekä vastaa viesteihin mitkä lapset lähettävät isälle. Lapset eivät ole ikinä tästä uudesta puolisosta tykänneet, ja nyt he itkevät minulta lähdettäessä, että tulee ikävä ja kertovat että iskällä ei ole aikaa heidän kanssaan. Onko enää mitään järkeä pitää tätä viikko-viikko, koska hän ei niiden kanssa ole???

20.5.2019
Martti12
Martti12

Minusta 8 vuotias on jo sen vertaa iso että osaa kertoa miten asian laita on, kyllä toki 6 vuotiaskin osaa mutta vanhempi ymmärtää kuitenkin jo hitusen enemmän. Lapsia ei mun mielestä saa pakottaa. Sun pitää nyt puhua isän kanssa kahdestaan vakavasti ja jos se ei auta niin kyllä noi asiat voi virallistakin tietä hoitaa. Ja sitä paitsi eihän tämä äitipuoli voi mitään lappuja yms täytellä ku ne pitää olla huoltajien täyttämiä ja hän sitä tuskin on ainakaan tekstisi perusteella.

12.6.2019
Moiskan92
Moiskan92
5-month-old baby

Vakavan keskustelun paikka ehdottomasti. Ainakin pitäisi selvittää, miksi isä ei ole lapsille läsnä omalla viikollaan.

Entäs jos äänittäisit lasten itkun kun seuraavalla kerralla ovat lähdössä isälleen. Niin, että lapset eivät sitä tiedä. Lähetät sen ääniviestin sitten isälleen. Jospa se avaisi isän silmiä huomaamaan tilanne. Etenkin, jos osuu toi lause siihen, ettei isällä ole heille aikaa.

21.5.2019
misukka
misukka
2 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...