Mies pihtailee!

Hei! Olemme seurustelleet puolisoni kanssa noin pari vuotta ja meistä tulee vanhempia ensimmäistä kertaa nyt kesällä. Ongelmana on miehen seksuaalisuuden vähentyminen nyt raskauden aikana. Tai en usko, että se on vähentynyt mutta mies hoitelisi mielellään itsensä yksin kuin harrastaisi minun kanssani seksiä. Tai näin minusta tuntuu, mutta hän ei myönnä mitään. On vain sanonut, että raskaus vaikeuttaa seksin harrastamista, mutta monesti olemmekin harrastaneet seksiä muutoin kuin yhdynnässä. Ja tämän ei luulisi olevan ongelma. Haluan miestäni, mutta tuntuu ettei hän halua minua samalla tavalla kuin ennen. Se saa minut tuntemaan itseni rumaksi ja kamalaksi.. en ole tottunut siihen, että minun täytyy anella seksiä ja saati tulla torjutuksi. Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia ja muuttuiko tilanne synnytyksen jälkeen?

13.5.2019
Nainen30
Nainen30
3 years, 8-month-old toddler

Olen eronnut ja avioliitosta minulla on kaksi poikaa. Silloinen aviomieheni lopetti seksin harrastamisen alkuraskauden jälkeen. Esikoisen synnyttyä taisimme harrastaa seksiä uudestaan kun poika oli 4kk. Hänen halut minua kohtaan katosi täysin ja jatkossa seksiä oli 3-4 kertaa vuodessa. Hän piti aina silmätkin kiinni. Meinasin kuolla sisältä. Lopulta fyysisesti kaipasin vain kosketusta ja hyväksyntää. Toisen poikani synnyttyä, ja uskokaa pois, helpolla voi tulla raskaaksi, seksi loppui lähes kokonaan ja viimeisen 4 avioliittovuoden aikana seksiä oli noin kerran vuodessa. Yleensä valtavan kipuilun ja painostuksen jälkeen.

En tiedä tekikö äitiys minusta jotenkin vastenmielisen. En minä hirveästi muuttunut ulkonäön puolesta. Syitä en tiedä vieläkään. Nykyään hän kai on aktiivinen, muiden kanssa.

Tilanne oli kamala ja valitettavasti seksin puute oli syy eroon, vaikka häntä rakastin valtavasti.

Elämä on nyt 4 vuotta ollut hyvää, tasapainoista ja rakkauden täyteistä uuden mieheni kanssa. Alkaessani odottaa tytärtämme pelkäsin kovasti seksuaalisuuden muutosta, mutta kaikki olikin erilaista. Seksi ja seksuaalisuus ei kadonneet minnekään.

Yritä puhua ja kertoa ajatuksiasi. Älä syyllistä. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kokea itseään vastenmieliseksi tai kokea torjuntaa omassa parisuhteessa. Ihmisen pitää saada tuntea olevansa rakastettu. Ja vaikka olisi äiti, saa olla nainen. Voimia.

13.6.2019
Reetta82
Reetta82
3 years, 10-month-old toddler

Meillä esikoisen odotuksessa duunattiin vielä viikko ennen synnytystä ja hän meni sentään 9 päivää yli lasketun. Tosikon kanssa oli vähän vaisumpaa, alussa ihan ok mutta sit itsellä meni halut ku pelko perseessä sai kulkea koko raskauden läpi ja tyttö syntyikin sitten 6 viikkoa etuajassa.

Asiasta pitää vaan puhua vaikka se vaikeeta onkin. Meillä auttanut sellainen parisuhde kalenteri mikä on pelkkään seksiaiheeseen, eli 24 luukkua niinku joulukalenterissa, sit avaa vaikka yhden päivässä tai yhden viikossa ihan miten itse haluaa. Tehtäviä ja keskustelun aiheita jotka on tarkoitettu molempien suoritettavaksi.

Miehet tosiaan voi luulla satuttavansa sikiötä ja synnytyksen jälkeen ehkä äitiä + että itsellä ei ainakaan ihan heti oo tehny ees mieli. Väsymys ja pelko siitä miltä se tuntuu (ihan ku olis taas neitsyt) on pitäny halut poissa 😅 mutta puhukaa, puhukaa, puhukaa.

12.6.2019
Moiskan92
Moiskan92

Meillä raskauden aikana vielä kyllä ns. kuksittiin, mutta itelläni oli niin kaamee olo koko ajan paisuvan kropan kanssa, että jossain vaiheessa halut katos. Synnytyksen jälkee kummatki odotti innoissaan seksin alottamisen, mutta nykyään kyllä ihan kuihtunu meno... Sanon että panettaa, mutta mies vaa naurahtaa ja lähtee menee. Että neuvoja kyllä vastaanotetaa täälläki jos joltain löytyy. Toivottavasti siellä kuitenkin tilanne paranisi! Keskustelu on vaikeeta monesti kun vastassa on juro ukko, joka ei osaa muotoilla ajatuksiaan sanoiksi

2.6.2019
Paniikkinappula
Paniikkinappula

Monet miehet ei halua seksiä sillonkun nainen on viimeisillään raskaana koska sillon seksin aikana tuntee jo vauvan ja tämä eioo miehistä kiihottavaa,

17.5.2019
Kunhansanon
Kunhansanon
7-month-old baby

Kovasti vaan juttelua aiheesta ja kerro, millainen olo sulle tulee.
Miehillä on joskus ongelmia näissä jutuissa. Vaikka ne teoriassa tietää, ettei vauvaan satu mutta ajatus siitä, et tökkisi pientä päähän voi olla niin vahva, ettei hän vaan pysty. Eikä osaa kertoa ääneen. Ehkä siinä sivussa sit väistelee muutenkin, ettei vahingossakaan antaisi liikaa merkkiä sulle siitä yhdynnästä.
Toivottavasti saatte asiaa selvitettyä. Nää on vaikeita juttuja, kun itsekään ei ole sinut paisuvan olemuksensa kanssa ja ryhtyy vielä tulkitsemaan toisen tekoja ja tekemättä jättämisiä huonomman kautta.

14.5.2019
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...