Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mies pihtailee!

Hei! Olemme seurustelleet puolisoni kanssa noin pari vuotta ja meistä tulee vanhempia ensimmäistä kertaa nyt kesällä. Ongelmana on miehen seksuaalisuuden vähentyminen nyt raskauden aikana. Tai en usko, että se on vähentynyt mutta mies hoitelisi mielellään itsensä yksin kuin harrastaisi minun kanssani seksiä. Tai näin minusta tuntuu, mutta hän ei myönnä mitään. On vain sanonut, että raskaus vaikeuttaa seksin harrastamista, mutta monesti olemmekin harrastaneet seksiä muutoin kuin yhdynnässä. Ja tämän ei luulisi olevan ongelma. Haluan miestäni, mutta tuntuu ettei hän halua minua samalla tavalla kuin ennen. Se saa minut tuntemaan itseni rumaksi ja kamalaksi.. en ole tottunut siihen, että minun täytyy anella seksiä ja saati tulla torjutuksi. Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia ja muuttuiko tilanne synnytyksen jälkeen?

13.5.2019
Nainen30
Nainen30
35 weeks pregnant

Monet miehet ei halua seksiä sillonkun nainen on viimeisillään raskaana koska sillon seksin aikana tuntee jo vauvan ja tämä eioo miehistä kiihottavaa,

17.5.2019
Kunhansanon
Kunhansanon
6-month-old baby

Kovasti vaan juttelua aiheesta ja kerro, millainen olo sulle tulee.
Miehillä on joskus ongelmia näissä jutuissa. Vaikka ne teoriassa tietää, ettei vauvaan satu mutta ajatus siitä, et tökkisi pientä päähän voi olla niin vahva, ettei hän vaan pysty. Eikä osaa kertoa ääneen. Ehkä siinä sivussa sit väistelee muutenkin, ettei vahingossakaan antaisi liikaa merkkiä sulle siitä yhdynnästä.
Toivottavasti saatte asiaa selvitettyä. Nää on vaikeita juttuja, kun itsekään ei ole sinut paisuvan olemuksensa kanssa ja ryhtyy vielä tulkitsemaan toisen tekoja ja tekemättä jättämisiä huonomman kautta.

14.5.2019
misukka
misukka
2 years, 1-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...