Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Milloin tämä kärsimys loppuu?

Synnytin esikoiseni marraskuussa 2018. Aloitin heti minipillerit ihan varmuuden vuoksi (koska hänenkin oli muka melkein mahdotonta tulla,mutta tuossa nyt tuhisee, joten hieman vainoharhainen..) Eli tässä nyt on 5kk minipillereitä vedetty, eikä tämä tasaannu ollenkaan. Ensimmäiset menkat alkoi 5 vk synnytyksestä, sen jälkeen ollut hyvin runsaita ja kipeitä,kestoltaan 5-9 pv jo neljä kertaa, ja siinä välissä enemmän tai vähemmän niin,että välissä on 2-5 päivää vain ilman. Puolessa vuodessa pitäisi tasaantua? Ja pah,tuntuu vaan pahenevan. E-pillereitä en saa sairauteni takia syödä. Kuinka kauan teillä on mennyt,kunnes helpottaa? Vai pitääkö tässä jo miettiä muita vaihtoehtoja? Tässähän kärsii sosiaaliset suhteet,liikunta,yöunet,mieliala ja parisuhde.eeeh.

23.4.2019
hulinamamma
hulinamamma
6-month-old baby

Jee! Sain vihdoin lääkäriltäni luvan aloittaa e-pillerit,kunhan olen tuntemuksistani tarkkana.Loppuu tämä kidutus. Tietysti tärkeimpänä se,että oli niin hyvät labratulokset,että on edes mahdollista ni on se tärkein. :)

12.5.2019
hulinamamma
hulinamamma
6-month-old baby

Hyvä, että vauva nukkuu jo paremmin.

7.5.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Siis mielettömän hyvin! n. 2kk saatu nauttia jo yössä 7-10h unesta yhteen putkeen.Vauva siis, itsehhän edelleen heräilee pieneenkiin ääneen mutta kyllä, aivan loistavasti. Isänsä unenlahjat on kyllä :)

6.5.2019
hulinamamma
hulinamamma
6-month-old baby

Joko teidän vauva nukkuu aiempaa paremmin?

5.5.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Se on niin pitkäaikainen ja joo,sen saa toki pois kun haluaa, mutta ei viittis muutamaksi kuukaudeksi sitä ottaa, kun syksyllä tarkoitus alkaa yrittämään toista lasta :)

4.5.2019
hulinamamma
hulinamamma
6-month-old baby

Lekuri varmaan oikee paikka.

Ootko harkinnu hormonikierukkaa?

28.4.2019
Moiskan92
Moiskan92
5-month-old baby

Ei ole mitään erikoista,muuten ihan "normaalit" menkat, jos niin voi sanoa edes näistä :D

27.4.2019
hulinamamma
hulinamamma
6-month-old baby

Hei!
Suosittelen meneen lääkärille tai sitten gynekologille kun mielestä toi verenvuoto ei nyt ihan normaalia ole.Onko sinulla se vuoto pahanhajuista/kuumetta?

25.4.2019
nella2010
nella2010
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...