Milloin tämä kärsimys loppuu?

Synnytin esikoiseni marraskuussa 2018. Aloitin heti minipillerit ihan varmuuden vuoksi (koska hänenkin oli muka melkein mahdotonta tulla,mutta tuossa nyt tuhisee, joten hieman vainoharhainen..) Eli tässä nyt on 5kk minipillereitä vedetty, eikä tämä tasaannu ollenkaan. Ensimmäiset menkat alkoi 5 vk synnytyksestä, sen jälkeen ollut hyvin runsaita ja kipeitä,kestoltaan 5-9 pv jo neljä kertaa, ja siinä välissä enemmän tai vähemmän niin,että välissä on 2-5 päivää vain ilman. Puolessa vuodessa pitäisi tasaantua? Ja pah,tuntuu vaan pahenevan. E-pillereitä en saa sairauteni takia syödä. Kuinka kauan teillä on mennyt,kunnes helpottaa? Vai pitääkö tässä jo miettiä muita vaihtoehtoja? Tässähän kärsii sosiaaliset suhteet,liikunta,yöunet,mieliala ja parisuhde.eeeh.

23.4.2019
hulinamamma
hulinamamma
1 year, 10-month-old toddler

Nellalla taitaa olla luvatta minun koiran nuva siinä profiilissa.

8.7.2019
Halla82
Halla82
3-year-old toddler

Mä aloitin minipillerit 2.5kk synnytyksen jälkeen. Ekat menkat tuli 2 viikkoa aloituksesta, oli niukat ja normaalin pituset (mulla aina ollu 7 vuotopäivää), toiset menkat tuli ajallaan, kesti 1.5 viikkoa. Kolmannet tuli taas ajallaan ja kesti 2 viikkoa 🤪 eli pahenee täälläkin... Oon ite kans miettiny että pitäis varmaan ehkikseen soittaa, viimeistään jos seuraavat menkat taas pitenee... Kiva kesällä kulkea side housussa 2 viikkoa putkeen ja sit kahden viikon päästä uudestaan... Kierukan olisin halunnu mutta sektion takia se ei ollu heti mahdollinen, nyt saisin sen jo laittaa mutta se aiheuttaa alussa jatkuvaa vuotoa enkä halua sellaistakaan nyt kesäksi... Onko muilla ollu tälleen että menkat vaan pitenee? Nii ja mullahan ne siis on niin että ekat 3-4 päivää on niin niukkaa että hhvä jos edes siteeseen asti tulee, sit alkaa vuotaa enemmän mutta kuitenkin huomattavasti niukempaa ku ilman pillereitä... Tätä kestää sit se viikko ja sit ku luulee sen loppuneen ku koko päivänä ei mitään oo tullu nii eikä sit oo taas paperi aivan veressä ja side sen jälkeen... Parisuhde tässä tosiaan kärsii seksuaalisesti.

12.6.2019
Moiskan92
Moiskan92
3 years, 6-month-old toddler

Jee! Sain vihdoin lääkäriltäni luvan aloittaa e-pillerit,kunhan olen tuntemuksistani tarkkana.Loppuu tämä kidutus. Tietysti tärkeimpänä se,että oli niin hyvät labratulokset,että on edes mahdollista ni on se tärkein. :)

12.5.2019
hulinamamma
hulinamamma
1 year, 10-month-old toddler

Hyvä, että vauva nukkuu jo paremmin.

7.5.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Siis mielettömän hyvin! n. 2kk saatu nauttia jo yössä 7-10h unesta yhteen putkeen.Vauva siis, itsehhän edelleen heräilee pieneenkiin ääneen mutta kyllä, aivan loistavasti. Isänsä unenlahjat on kyllä :)

6.5.2019
hulinamamma
hulinamamma
1 year, 10-month-old toddler

Joko teidän vauva nukkuu aiempaa paremmin?

5.5.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Se on niin pitkäaikainen ja joo,sen saa toki pois kun haluaa, mutta ei viittis muutamaksi kuukaudeksi sitä ottaa, kun syksyllä tarkoitus alkaa yrittämään toista lasta :)

4.5.2019
hulinamamma
hulinamamma
1 year, 10-month-old toddler

Lekuri varmaan oikee paikka.

Ootko harkinnu hormonikierukkaa?

28.4.2019
Moiskan92
Moiskan92
3 years, 6-month-old toddler

Ei ole mitään erikoista,muuten ihan "normaalit" menkat, jos niin voi sanoa edes näistä :D

27.4.2019
hulinamamma
hulinamamma
1 year, 10-month-old toddler

Hei!
Suosittelen meneen lääkärille tai sitten gynekologille kun mielestä toi verenvuoto ei nyt ihan normaalia ole.Onko sinulla se vuoto pahanhajuista/kuumetta?

25.4.2019
nella2010
nella2010
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...