Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kantoreppu

Moikka. Onko suositteluja kantorepuista! Mikä merkki/malli olisi hyvä? Kun mietin tässä että pitäisikö hommata kantoreppu :)

20.3.2019
ssandi
ssandi
10-month-old baby

Kiitos paljon :) Täytyy ootella että uusin tulokas syntyy ensin ja sit käydä koittamassa :) Kun sen tiiän et ei kuiteskaan mitään sellasta mitä on epä mukava käyttää :)

22.3.2019
ssandi
ssandi
10-month-old baby

Kannattaa käydä jossain kaupassa sovittamassa. Meillä ei esikoista saanut laittaa kantoreppuun ihan vastasyntyneenä joten myöhemmin käytin kaverilta saatua kantoreppua muutaman kerran. Toinen lapsi olisi halunnut olla vain sylissä, joten kokeilin taas sitä kantoreppua joka meillä jo oli. Se ei kuitenkaan ollut hyvä, joten kävin liikkeessä juttelemassa myyjän kanssa ja sovittamassa erilaisia reppuja. Mikään ei kuitenkaan tuntunut hyvältä.... lopulta myyjä neuvoi kantoliinan käyttöä ja se tuntui heti hyvältä ratkaisulta !:) sen kanssa kuljettiin sitten siihen monta reissua tyytyväisenä.

21.3.2019
Taros
Taros

Kunhan on ergonominen eli Tula, Wompat, Ergobaby, Manduca.
Tosi moni vannoo ihan pienen kanssa Tula free to grown nimeen. Saa kantaa kun painoa 3,2kg.

Jos oot facessa, suosittelen ryhmää Kantoliinat ja kantoreput - kysy ja keskustele. Sekä rinnalle Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon.

Noista löytyy paljon tietoa.

21.3.2019
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...