Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mikä vialla?

Hei! Olemme mieheni kanssa yrittänyt lasta 10 kuukautta ja sain vihdoin positiivisen viime kierrosta, mutta meni kuitenkin kesken. Mikä mahtoi olla vialla ja koska kannattaa lähteä yrittämään uudestaan? Vähän haikeat fiilikset.. :/

8.3.2019
Mippe79
Mippe79
26 weeks pregnant

Ei mun mielestä mitään hätää. Meillä "yrittäminen" kesti vuoden, tulin raskaaksi ja keskenmeno. Sitten yhen kierroksen jälkeen taas raskaaksi ja on terve vauva. Täyttää kohta vuoden :) onnistuu kyllä ihan kohta teilläkin!

2.5.2019
Ole_ananas
Ole_ananas
2-month-old baby

Yhtyen edelliseen, niin lisään vielä sen, että yleensä keskenmenon on syy on alkion elinkelvottomuus. Eli siinä on jo alussa tapahtunut joku virhe, jonka luonto hoitaa pois. Voimia ja tsemppiä teille kovasti!

16.3.2019
MaJu77
MaJu77
Raskaana

Hei. Ehkä kannattaisi ottaa omanpaikkakunnan äitiysneuvolaan yhteyttä, ja kertoa tilanteesta. Sieltä saisitte apuja ja neuvoja myöskin tietoa mahdollisista syistä miksi raskaus ei ala tai jos alkaa niin menee kesken.
Tarvittaessa he voivat sitten lähettää sinut( ja miehesi) mahdollisesti jatkotutkimuksiin ellei nyt tule uutta positiivista raskaustestiä.

15.3.2019
pupunen
pupunen

Ei siinä välttämättä mikään vialla ole,ei sellaisia kannata miettiä tai itseään syytellä. Heti vaan uudestan yrittämään! Mitään estettä sille ei ole. Onnea yritykseen! :)

8.3.2019
hulinamamma
hulinamamma
10-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...