Puklailu

Hei, Onkohan muiden vauvoilla voimakasta puklailua? Meidän pojalla 1 kk on nyt alkanut kunnon puklailu ja tuntuu että mikään ei pysy sisällä. Onkohan tähän mitään helpotusta saatavilla?

7.3.2019
Nipsu82
Nipsu82

Mitä korviketta käytät?

14.3.2019
Nipsu82
Nipsu82

Oma tyttöni joi vastiketta ja auttoi vasta kun siihen laitettiin sekaan johanneksenleipäpuujauheesta tehtyä jauhetta. Sen voi laittaa äidinmaitoon, jos lapsi juo pullosta, korvikkeeseen tai mihin tahansa nesteeseen mitä lapsi juo(huom! lapsen ikä) nutrilon nutriton jauhemainen ravinnon sakeuttaja löytyy ruokakaupoista ja apteekeista. Meillä se oli käytössä maidossa ja velleissä aina niin kauan kun tyttö rupes syömään kiinteetä ruokaa lähes kokonaan. Ihan huippukeksintö! Pelasti meillä lapsen monelta pesulta peräkkäin ja meidät sekä edelleen samat sohvat käytössä😍

7.3.2019
rentuliini
rentuliini

Vaihtakaa vaippa ennen ruokailua jotta ei tule hoitotoimenpiteitä täydellä vatsalla. Röyhtäytä kesken ruokailun. Pidä vauvaa pystymässä asennossa ruokailun jälkeen. Korvikkeisiin saa jotain sellaista ainetta minkä pitäis auttaa että ruoka pysyis alhaalla ja voi kokeilla eri merkkiä myös. Jos juo rintamaitoa nii noi ei toki siihen auta. Toki vauvat puklailee aina ja ne vaan pulauttelee sen ylimääräisen pois. Neuvolassa voi mainita asiasta. Pari refluksilasta tuttavapiirissä ja ne puklaili niin paljon että vaatteet sai vaihtaa joka ruokailun jälkeen ja vielä ruokailujen välissäkin. Eli toki nyt riippuu että mikä on sinusta paljon, jos sinusta epänormaali määrä nii pidä vähä päiväkirjaa milloin ja paljon puklailee. Helpompi silleen sitten neuvolassa muistaa miten on menny.

7.3.2019
Moiskan92
Moiskan92
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...