Millaisia oireita alkuraskaudessa?

Hei! :) Millaisia alkuraskauden oireita teillä muilla on ollut ennen plussa testiä tai vähän sen jälkeen? Täällä ollaan taas jännän äärellä ja odotellaan joko tällä kertaa plussa tulisi, pari vuotta jo yritystä takana... Olen ollut jo melkein viikon verran varma että nyt kuukautiset alkavat mutta ei.. Olen yrittänyt kuunella kehoa tarkasti jos huomaisin jotain muutosta, oireilua yms. 1. Kuukautiset myöhässä 2. Alavatsassa menkkamaista kipua, enemmän ehkä vihlonnan tuntuista, ollut jo viikon. Kipu sijoittuu oikealle puolelle enemmän. Vatsa tuntuu aremmalta kuin yleensä. 3. Kirkas vuoto, noin viikon verran jo ollut ja edelleen jatkuu. 4. Nenä vuotaa/nenä tukossa, aivastelua joka päivä monta kertaa, tämä ihme juttu. 5. Nopeat liikkeet saavat alavatsassa aikaan vihlovan kivun. 6. Vatsa ollut sekaisin kuten menkoissa, mutta todellakin enemmän ja vessassa saa ravata, tuntuu että suoli toimii välillä vähän liiankin hyvin/ripeästi + ilmavaivat. 7. Närästys Onkos muilla ollut samoja oireita?

5.3.2019
Jännittää
Jännittää
Toiveena raskaus

Tuli poikkeavanlaiset "menkat", eli kirkasta veristä vuotoa silloin kun menkkijen piti alkaa. Kuitenkin vähäisempi vuoto eikä selkäkipuja ollut. Vuoto jatkui pienenä n. viikon ja tein positiivisen testin sitten n. 5pv kun "menkat" oli alkaneet. Muita oireita ei alussa ollutkaan.

6.4.2019
marzuppa
marzuppa
3 years, 1-month-old toddler

Ensimmäisenä alako ärsyttään ku tissit työnsi levykasat sylistä töissä, ruokahalu oli kauan kadoksissa, ukko ärsytti vaikkei ees teheny mittään. Lääkäriki hoksasi että mulla on isot tissit kun kävin selkäsärkyjä valittaan :D Keskittymiskyky meni niin huonoksi, että kerkesin jo miettiä että pitääkö alkaa soittaan lääkärille ku pelottaa ajaa autolla.. Siihen pukkasi nuo hirmuhelteet, joten huono olo meni niitten piikkiin, mutta ihmettelin kun ei olo helpottanu vaikka helteet hellitti. Raskaustesti siis oli näyttäny negatiivista, joten ei käyny ees mielessä että voisin olla raskaana ja menkatki tuli ajallaan. Sitten vain tuli sellanen selittämätön olo töissä, että panttaanpa viimisen pari h pissaa ja kastan kotona tikun.. ja niin siihen se toinenki viiva tuli, niinkuin niihin kymmeneen seuraavaanki jotka ukon kans sitten haettiin :D Reilusti toisella kuulla olin jo, en tienny että ovulaatiotestikin voi näyttää positiivista jos on raskaana.. LA 30.3 :)

11.3.2019
Piruiita
Piruiita
9-month-old baby

Ei ollut muuta kun äkkinäiset liikeet esim. sohvalta nopeasti nouseminen vihlaisi tosi kovaa alavatsasta sivusta. Nenä oli tukossa raskauden puoliväliin asti ja valkovuoto oli runsasta läpi raskauden. Muuten selvisinkin kokoajan ilman pahoinvointia tai kipuja. Naama kukki kyllä,kun ois akne ollu! Toivottavasti tärppäs teillä,onnea :)

8.3.2019
hulinamamma
hulinamamma
2 years, 7-month-old toddler

Hei!
Kiitos vastauksesta! Mainitsemani oireet ovat jatkuneet, eniten ihmettelen valkovuotoa sillä itselläni se vähenee/katoaa kun kuukautiset lähellä tai alkamassa mutta asia nyt toisin, voisikohan tämä kertoa raskaudesta? Myös nivusissa tuntuu välillä vihlaisuja olisiko tämäkin raskauteen liittyvää..

6.3.2019
Jännittää
Jännittää
Toiveena raskaus

Moi! Toivotaan nyt ettei vuoto ala, että viimeinkin tärppäis!
Itselläni alkuoireita on ollut rintojen arkuus ja vatsan turvotus sekä ummetus. Ja tietenkin se että kuukautiset on myöhässä.
Vuosi sitten jätettiin ehkäisy pois ja nyt, kun luovuin jo toivosta, tuli plussa!

6.3.2019
hookoo
hookoo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...