Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ei vaan tärppää

Hei! Meillä miehen kanssa ollaan yritetty 7kk tuloksetta. Olisiko vinkkejä?

12.2.2019
Mippe79
Mippe79
8-month-old baby

Hei. Meillä 4kk, mutta miehessä on vähän vikaa. Nyt ollaan luettu kaikkia kokemuksia yms ja omenaviinietikka ja foolihappo oli naiselle se juttu. Miehelle E-vitamiini ja sinkki. Oon vajaa 2 viikkoa syönyt omenaviinietikkaa (eka join ja sitten ostin Kapseleita) ja ovis oli ihan hullun kipeä. Nyt jännätään, kun sunnuntaina ja maanataina sain ovistikkuun plussan.

19.2.2019
hanna851
hanna851

Tärppäsi hormoneilla. Menin lapsettomuusklinikalle n 8kk yrittämisen jälkeen (meillä on ennestään jo 1lapsi). Sain hormoneja, ja tärppäsi heti, mutta se meni kesken (tuulimuna). Siitä 2kk niin tärppäsi taas (tupla hormooniannksella) ja nyt vk19 raskaana ja pikkuveli tulossa.

17.2.2019
Mistel77
Mistel77
15-month-old baby

Tehkää suunnitelmia joihin raskaus/vauva ei sovi. Kehittäkää jotain muuta, mitä odottaa enemmän kuin tikkuun kahta viivaa. Yrittämisen stressi toimii valitettavan tehokkaana ehkäisykeinona.

Itse yritettiin 1,5 vuotta raskautua rv 19 tapahtuneen keskenmenon jälkeen. Oltiin jo sekundäärilapsettomuustutkimuksissakin mutta yhteen tutkimukseen pääsyssä kesti ja kesti. Lopulta totesin, ettei ole mitään saumaa ainakaan 3 kuukauteen ja heitin hanskat naulaan asian suhteen.

Sattumalta kävin myös osteopaatilla kun kuulin vinkin, että siitä voisi olla apua kun oli ollut km eli kroppa voisi olla jumittunut raskausmoodiin vaikka menikin kesken.

Samasta kierrosta tärppäsi.

17.2.2019
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Moikka! Kiitos vastauksesta.
Ei olla kumpikaan tupakoitu moneen vuoteen. Ja ruokavaliokin on todella monipuolinen aina.

17.2.2019
Mippe79
Mippe79
8-month-old baby

Hei Mippe!

Pakko vastata sillä tiedän hyvin tuon tunteen kun ahdistaa joka kuukausi kun kuukautiset vaan tulee aina vaan uudestaan ja uudestaan. Meillä meni melkein 2,5 vuotta ennenkuin saatiin vauva syliin asti. Yksi keskenmenokin oli ennen sitä.

Mikään erityinen vinkki tai poppaskonsti ei välttämättä auta raskautumiseen. Mutta silti kannattaa pistää ainakin ruokavalio kuntoon. Syö mahdollisimman terveellisesti ja monipuolisesti. Miehenkin pitää sillä ruokavalio vaikuttaa siittiöiden laatuun. Siittiöden uusiutuminen parempilaatuisiksi kestää muistaakseni 3 kuukautta eli muutaman viikon parempi ruokavalio ei riitä. Ettehän tupakoi? Sekin vaikuttaa todella paljon.

Ovulaatio testit käyttöön, ja laita kalenteriin ylös testien tuloksia ja kierron pituuksia yms. Ne tiedot auttavat sitten lääkärissä jos/kun sinne menette (sitten kun yritystä on kestänyt yli vuosi).

Sitten vielä: Olette yrittäneet vasta alle vuoden, eli teillä on vielä hyvät mahdollisuudet tulla raskaaksi vaikka jo seuraavalla kierrolla. Tiedän ettei se tieto auta silloin kun kuukautiset surettaa eniten, mutta toivoa on vielä!

15.2.2019
AnnelieP
AnnelieP
7-month-old baby

Selvä kiitos, ollaan syöty vitamiineja sekä kuukautiset ovat säännölliset. Kauhee pettymys aina joka kuukausi. 😩

14.2.2019
Mippe79
Mippe79
8-month-old baby

Hei,

Oletteko tarkistaneet vitamiinien ja hormonien tasapainon?
Ovatko kk säännölliset?
Omasta kokemuksesta voin kertoa näin paljon, että en käyttänyt ehkäisynä hormonipillereitä ja oli kova pettymys kun en tullut heti raskaaksi.
Aloin syömään foolihappoa,muita vitamiinejä, tilasi Ebaysta ovulaatiotestit 50kpl +10 raskaustestiä yht. N 8 eur. Lataasin ovulaatio tracker sovelluksen.
4 kk yritettiin ennen kun tulin raskaaksi.

14.2.2019
Kel84
Kel84
1 year, 11-month-old toddler

Esikoista siis yritetään mutta alkaa tuo pettymys olla jo niin suuri että kohta loppuu voimat. :(

12.2.2019
Mippe79
Mippe79
8-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...