Helmikuun lörppis. 🌷

Uusi kuukausi taas! Mitäs muille kuuluu?😊

1.2.2019
NemiMilla
NemiMilla

Eipä toimi mullakaan.... pitäisikö tehdä uus keskustelu?

5.3.2019
Taros
Taros

Minut heittää sivusta ulos kun yritän mennä uuteen ketjuun.😠

5.3.2019
NemiMilla
NemiMilla

Näkyykö muille maaliskuun lörppis?
Mulle ei näy kuin aloitus.

5.3.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No hyvin mä vedän, misukka! 😂

Meillä oli eilen ja huomenna vapaata. Tänään oltiin sitten tarhassa ja töissä.😁 pitäisi vielä väsätä tässä illalla suklaa kakku mun isoäidin synttäreille, se tilasi sen. Hetken istun ja lähden sitten tekemään sitä.😏

Huomenna ei ole suunnitelmia, käydään ulkona aamulla.

28.2.2019
NemiMilla
NemiMilla

Nemimilla, 4.3. On kolmosen syntsät. Hyvin muistit.

Mä eilen urakoin pihasta pätkän jäätä pois. Sellainen 3-5cm jäätä koko pihan alueella. Ja järkyttävän liukasta. Melkein järestään liukastuu kun autolle yrittää. Olis ollut kiva käyttää luistelemassa useammankin kerran. Ja tuota 4-vuotiasta olisin halunnut käyttää laskettelurinteessä mutta mennyt kakkosen opastamiseen kaikki kerrat. Jos olis pienimmän saanut johonkin hoitoon, niin olusi voinut isimiehen mukaan ni se olus voinu laskee kakkosen kaverina ja mä olisin voinut opastaa kolmosta.

28.2.2019
misukka
misukka

Mukavaa Kalevalanpäivää!
Sitä vietetään vapaalla, minä ja tyttö.

28.2.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Töitä, oltiin vko 3 talvilomalla. Hiljaista on ollut tää vko töissä, talvilomien takia. 3 pvän vkl vapaata mullakin.😆

Milloin teidän 3 oli synttärit misukka? Muistan että hän on kalat ja maaliskuun alussa syntynyt. Mun isoäiti on 3.3 ja veljenpoika 4.3, siitä muistin että teilläkin vietetään jo 4v synttäreitä.

En mäkään ole työjuttuja lörpötelyt missään, enkä oo edes täällä kertonut missä olen töissä. 😃 se jääköön salaisuudeksi.

Meillä näkyy myös talven lyhyys, etelärinne on jo sulanut ja nurmikko näkyy!😁 enkä mä saanut edes tuuletettua missään vaiheessa meidän petivaatteet kunnon pakkasessa.😟 yhdelle mökki matolle ehdin lumipesut antaa ja tuli puhdasta.

Meidän jäät on vissiin aika sulaneet, eli tais luistelu keli mennä jo.

22.2.2019
NemiMilla
NemiMilla

Onkos millaista hiihtolomaa ollut kullakin? Meillä on päästy kerran laskettelemaan. Muuten sitten kaikenmoista muuta aktiviteettia.

Kun ei ihan vielä talvi loppuisi vaan ehtisi vielä luistelemaan ja laskettelemaan.

21.2.2019
misukka
misukka

Tuo on ihan hyvä toimintatapa, ettei työasioista lörpötellä.

Meidän pojilla alkoi hiihtolomaviikko. Meinattiin, että jos kelit antaa myöten, voitais käydä laskettelemassa. Kymppikorteista on tähän mennessä ehditty käyttää 3 kertaa ja nyt mensut ja vesisateet meinaa uhata lomaviikon aktiviteetteja.

Jestas, että kyrsii tää talven lyhyys. Ei kertakaikkiaan mitään ehdi tekemään kun talvi kestää max kuukauden.

17.2.2019
misukka
misukka

Mulla on taas ollut viikonloppu vapaata töistä.
Perjantaina luin yhden kirjan, jonka olen valinnut pieneen lukuhaasteeseen. Kirja on toinen osa tuohon kirjasarjaan. Kirjasarjan ekan osan luin jo päivässä silloin, kun olin sairaslomalla.
Meillä on muuten ohje, että työasioita ei saa jakaa missään, siksi kirjoitan hyvin vähän työjutuista, tai ainakin hyvin yleisellä tasolla.

10.2.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyvä että oli perheneuvola käynnistä apua ja saitte uuden ajan.
Onpas teillä reippaita luistelijoita, meidän ukko jännittää ihan kamalasti kaikkea uutta. Ollaan käyty tänä talvena pari kertaa ja myös tarhan kanssa pari kertaa.

Taitaa ainakin hetkeksi jäädä luistelu, kerran on luvattu plussaa ja lisää vesisadetta/ räntää.

Harmittaa kun on tälläiset vesi kelit ja lunta joka puolella ihan hirveesti, että ei päästä edes lähi puistoon. Viimeksi katsottiin että lumi määrä oli pöydän korkeudella siellä. Tekeminen vähän on vähäistä. Huomenna vapaa ja saa nähdä, että kävisikö aikamme kuluksi kontissa viemässä pari kassillista vaatteita kun siivosin kaappeja. Tai sitten palloillaan vaan tossa pihalla.☺

10.2.2019
NemiMilla
NemiMilla

Mä olen kanssa kuullut veljekset ja futisjoukkueet, etenkin kun 2 vanhinta pelaa futista.
Mut meillä on sen verya isot ikäerot jätkillä, ettei niistä oikein joukkuetta saa.

Mä käytin viime viikolla noi pienet, pian 2v ja pian 4v, luistelua kokeilemassa. Hyvin meni. Molemmat innostui ihan hurjasti ja lähtivät tosi pian itsekin liikkeelle kun löysivät tasapainon. Isompi otti mua yhdestä kädestä kiinni ja nousi muuten itse ylös. Tuskin paljon vaatii, että oppii nousemaan ihan itse. 2v oli ekaa kertaa jäällä ja sekin lähti heti hakemaan liikettä eteenpäin. Sekin piti mua yhdestä kädestä kiinni eikä muuta tukea tarvinnut. 4v oli toista kertaa jäällä, ekan kerran oli about tuon pikkuveljensä ikäisenä. Harmittaa, ettei viime talvena tullut käytettyä jäällä.

Meinasin tänään viedä jäbät uudestaan mutta sitten alkoi tuulla ja pyryttää. Ei olisi mukavaa. Toivottavasti keli selkenee sen verran, että viitsii lähteä luistelemaan. Tuolla kentällä kun ei ole edes mitään suojan tapaistakaan, vaan joutuu lumihangessa vaihtamaan varusteet.

Isoilla jätkillä meni futistreeniajat uuteen uskoon kun seuran käytössä ollut kuplahalli romahti. Ei tiedetä vielä, saako sen korjattua ja nostettua takas pystyyn vai ollaanko evakossa loppu talvi.

Me käytiin perheneuvolassa ja otin sinne uuden ajan. Kyllä jotakin jo selkeni mun ajatuksissani tuolla käynnillä. Tätä kyseistä lapsosta ei vaan voi käsitellä samalla tyylillä kuin noita muita.

7.2.2019
misukka
misukka

teillä menee hyvin kierrossa vaatteet kun kaikki on poikia!😉 varmaan juuri tollaset kommentit on jo loppuun kuultu! Ihmiset on ajattelemattomia kun päästävät sammakoita suusta.😒

5.2.2019
NemiMilla
NemiMilla

Moi moi taas.
Pojat on 9v, maaliskuussa 7v täyttävä, 3v ja tää noin 5kk ikäinen. Ja ei en ajatellut tehdä seitsemää veljestä. Enkä liioin jaksa vitsailua, että mistään jalkapallo joukkueestakaan 😆.

5.2.2019
jenni86
jenni86

Moi Jenni! Minkä ikäiset lapset sulla vauvan lisäksi ja tervetuloa takaisin.☺

5.2.2019
NemiMilla
NemiMilla

Tervetuloa Jenni takaisin. Sut tunnistaa nikistä.
Ja onnea perhearkeen!

5.2.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta.
Täällä sängyssä vauvan kanssa makaillaan. Päätin pitkästä aikaa tulla katsomaan mitä tänne foorumille nykyään kuuluu ja millainen on meininki. Esikoisen odotusaikaan 2008-2009 olin aika aktiivisesti mukana. Nyt lapsia jo neljä 😁. Ystävätkin hävinneet, joten jos vaikka täältä taas löytyisi juttuseuraa ja miksikäs ei uusiakin ystäviä.
Niin mitäpäs mulle. Eipä ihmeitä. Jännittää kun torstaina kierukan laitto. Jo oli aikakin.

5.2.2019
jenni86
jenni86

Heippulis!
Olin tytön kanssa tänään kirjastossa. Hän viihtyi peräti 4,5 tuntia,
Yksi kollegani teki meidän neidille kirjastokortin. Se on lasten kirjastokortti. Jo sillä lainattiin kirjojakin. Mun kortilla lainattiin prinsessaelokuva (k7).. Sitä nyt ei pystynyt tytön kirjastokortilla lainaamaan, koska ikä ei riitä..
Mitäs muille?

4.2.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla oli tänään töitä. Huominen ja maanantai on vapaata.

2.2.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Yllätyin itse aamulla että jo 1.2!😲 mihin se kuukausi taas meni? Tässä kuukaudessa ystävänpäivä.

Mulla vkl töitä, molemmat kivasti aamuja, jää päivää jäljelle hyvin vielä töiden jälkeen.☺ tänään käytiin Kirjastossa heti aamusta, oli me ja yks päiväkoti ryhmä. Eli ei ollut paljon väkeä liikkeellä, sitten käytiin kirpparilla ostin mökki haalarit mini- ukolle 3€. Siitä kaupan kautta kotiin. Eipä tänne muuta ihmeellistä kuulu, töitä ja arkea.😃

1.2.2019
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...