Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Tammikuun lörppä.

Aloitetaan uus ketju, uuden vuoden kunniaksi. Kuitenkin vanhat kujeet mielessä.

2.1.2019
NemiMilla
NemiMilla

Olipa taas kiva olla töissä.

28.1.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No kävipä tuuri sen perutetun ajan kanssa, misukka!☺ pm, tsemppiä flunssan kanssa.

25.1.2019
NemiMilla
NemiMilla

Huomenna pitää käydä terveysasemalla.Mulla äämi lähes pois, olin tänään kuitenkin töissä. Flunssaa siis meinaa olla.

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon.

24.1.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo, saatiin. Ensin tarjosi aikaa maaliskuun alkuun mut pian soitti perään, että tuli peruutusaika ja päästään jo vajaan parin viikon päästä.

Kävihän tuo läpi kaikki perusjutut ja totesinkin, että en kai mä teille soittaisi apua pyytääkseni jos en olisi jo kokeillut kaikkia mahdollisia keinoja joita tiedän. Ja kikkoja on kyllä vuosien saatossa tullut vastaan enempi vähempi.

24.1.2019
misukka
misukka
2 years, 2-month-old toddler

saitteko ajan misukka?

24.1.2019
NemiMilla
NemiMilla

Ai, teillä on misukka kestänyt jo niin kauan kuin 2v!! No ei mikään ihme että alkaa tulla stoppi itselle. Mikäköhän siihen sitten vaikuttaa? Toivottavasti saatte ajan sitten tiistaina!

Moi taros sullekin! Meillä on sitten kaikilla omat uhma ikäiset kotona.😧

16.1.2019
NemiMilla
NemiMilla

Moikka! Enpä ole ehtinyt tänne hetken kirjoittelemaan kun arki on ollut niin hektistä tässä vuoden vaihteessa.

Mutta tuo noin 4v:n käytös kuulostaa niin tutulta. Meillä on käytös tuolla esikoisella ihan järkkyä, ja tuo täyttää kesällä sen 4v. Ohjeita ei kuunnella ja vastaukset on ihan mitä sattuu. Tänään kysyin että mitä piti tehdä niin vastaus oli: ”täytyy tehdä oktohälytys!” Toinen usein kuultu vastaus on: ”täytyy soittaa palomies Samille!”.... ruutuaikaa on jo rajoitettu hyvin paljon, mutta silti lastenohjelmat pyörii tuon päässä. :/

Otettiin esikoiselle käyttöön palkitsemistarrat, ja kymmenen tarraa kun on kerättynä niin saa palkinnon. Hitaasti nuo tarrat vaan kerääntyy...

16.1.2019
Taros
Taros

Ja tuohan on uhmannut pian 2 vuotta jo. Ihan perustavaa laatua tuolla jäbällä on, ettei sitä kiinnosta miltä muista tuntuu. Ja tuo kaikkinainen välinpitämättömyys kaikkea kohtaan.

16.1.2019
misukka
misukka
2 years, 2-month-old toddler

En mä neuvolaan ollut yhteydessä, vaan suoraan tuonne perheneuvolan puolelle. Eihän se sihteeri tähän hätään mitään muuta sanonut kuin, että jos on akuutti kriisi päällä eikä itsellä voimat riitä ni sit terkkarin päivystykseen. Jossa ne ei varmaan pystyisi tekemään yhtään mitään.

Tiistaina soittaa perheneuvolan työntekijä jolloin antaa ajan käynnille. Siinä voi sit pikaisesti kertoa tilannetta, ehkä.

16.1.2019
misukka
misukka
2 years, 2-month-old toddler

Mitä neuvoja neuvola antoi? Meillä oli hetken kans tollanen asenne että kyllä ymmärtää mutta tekee toisin. Olisiko sitten uhmaa? Mä ainakin liitin meidän 4v kiukuttelut ja vastarannan kiiskin jutut uhmaan.😐 joka on onneksi ohi menevää.

Me tultiin möksältä kotiin, tänään perhejumppa ekaa kertaa ja perjantaina 4v lääkäri neuvola. Johon on varattu aikaa vaan puol tuntia.😦

Ehkä käydään Orimattilassa. Mukavasti mennyt loma.

16.1.2019
NemiMilla
NemiMilla

No niinpä, Nemi. 7 veen lasit on nyt +1 ni ihan hyvin pärjää hetken ilmankin.
Vertaa mun - 6 ni mun on pakko potää lasit uimassakin kun terävän näön raja menee tuossa 10 sentissä. Hukkaan lapset jos ei ole laseja.

Mä totesin, ertä mulla loppuu työkalut meidän vajaa 4 veen kanssa ja soitin perheneuvolaan. Josko niillä olisi jotain kikkakolmosia, miten tuohon saisi jotain otetta. Nyt on yksi asia, joka pitäisi saada tuo tekemään muttako hän on päättänyt ei, ni se on sit ei. Mä olen nyt 2 päivää vääntänyt tuon kanssa ja se voi olka ihan keskustellessa sitä mieltä, et joo. Mut ku pitäis toteuttaa, ni EI. Ja kun mä en pysty sen puolesta puhumaan, niin siitä pitäisi saafa ne sanat ulos.

Ja mulla vissiin iskee migreeni kun kirjaimet pomppii näytöllä ja onkatseen terästämisongelmaa. Kohta varmaan oikea käsi lähtee puutuu ja sen jälkeen en osaa enää kirjottaakaan.

16.1.2019
misukka
misukka
2 years, 2-month-old toddler

Hyvä että näkö on "parantunut" lasien myötä, sehän on niiden tarkoitus.😉 Mä kun käyn uimassa, uimahallissa, niin jätän lasit pukkariin. Kyllä mä näen jotain, mutta on se vähän haperoa ja "hankalaa" minun liikkuminen siellä. Mutta sitten taas en voi uida lasit päässä niinkin toiset tekee. Tähän asti olen pärjännyt hyvin ilman laseja siellä.😁 viitaten siihen misukan 7v futis treeneihin että lasit pois käytöstä siellä ollessa, jos kerran pärjää ilman laseja niin miksi ei.

14.1.2019
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...