Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vauvakuume

Ollaan pitkään haluttu toista lasta ja odotettu "oikeaa hetkeä". Ajattelin että opiskelen ammatin ja sitten olen töissä pari vuotta, ja sitten vauva olisi tervetullut. Nyt mieli on kuitenkin muuttunut enkä tiedä pystynkö odottamaan enään. Opiskelen siis toista vuotta amiksessa tällä hetkellä, ja minulla ei ole aikasempaa ammattia. Esikoinen on nyt 3v eli ikäerokaan ei olisi suuri. Olen itse 24v ja mies myös. Onko teistä huono idea yrittää lasta kesken opintojen? Pelkään et unohdan asiat mitä olen koulussa oppinut, jos jään kotiin vauvan kanssa heti koulun jälkeen. Kertokaa omia kokemuksia tai missä elämäntilanteessa te olette saaneet vauvan?

25.11.2018
SarianneSofia
SarianneSofia
3 years, 8-month-old toddler

Meidän esikoinen täytti just 6 ja tokan syntyy tammikuussa. Eli ikäeroa tulee sellanen rapiat 6 vuotta. Sillon ku esikoinen saatiin niin ajateltiin monta vuotta että 3 henkinen perhe on se meidän juttu, mutta niin vaan se mieli muuttui viime vuoden kesänä ja poistatin ehkäisyn. Tulin raskaaksi melkeen heti mutta menetimme tämän pienokaisen. Siitä meni muutamia kuukausia kunnes tärppäsi uudestaan ja tässä sitä nyt odotellaan tammikuuta ku kuuta nousevaa. Itsellä siis vauvakuume nousi aivan yllättäen yhtenä päivänä vaikka siihen päivään mennessä olin ollu vakaasti sitä mieltä että yksi lapsi riittää :D mä en murehtis sitä että unohtaa asioita kotona olon aikana, aina voi kotona olin aikana kerrata asioita ja opiskella omatoimisesti :)

5.12.2018
Moiskan92
Moiskan92
5-month-old baby

Moni on käynyt koulua vauva kainalossakin. Sen onnistuminen riippuu pitkälti vauvasta, kuinka helppo tapaus on.

Joten jos siltä tuntuu, niin antakas mennä vain. Pääasia, että koette pystyvänne perheenne elättämään.

26.11.2018
misukka
misukka
2 years, 1-month-old toddler

"Oikeaa hetkeä" ei yleensä ole. Täytyy vaan mennä fiiliksellä.

Ite sain esikoisen 23-vuotiaana opiskellessani korkeakoulussa viidettä vuotta. Valmistuminen venyi kun tuli sit priorisoitua eläminen ja tulot opiskelun edelle. Toinen ilmoitti tulostaan kun olin juuri valmistunut. Ikäeroa kahdella ekalla 5 vuotta.

Sitten sen jälkeen tulikin oltua raskaana tai kotona kun oli pari keskenmenoa lasten välissä.

Mä olen ollut ihan pari lyhyttä pyrähdystä työelämässä viimeisen 8 vuoden aikana eikä kumpikaan omalla alalla. Nyt olen hakeutumassa töihin kun neljäs on reilu 1,5v.

26.11.2018
misukka
misukka
2 years, 1-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...