Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Marraskuu 2018

Kuukausi on taas vaihtunut, ja ollaan lähempänä joulua. Meillä tyttö oli todella reipas tänä aamuna. Oltiin ennen hoitoajan alkua jo päiväkodissa. Yritin kyllä hidastaa tahtia.

1.11.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kyllä olen tykännyt työkokeilusta kirjastossa.
Negatiivivsta palautetta tuli tänään, ja siitä tulee ilmeisesti iso juttu, koska mun virheestä puhuin kahden kesken, ja asiaa puhutaan ainakin vielä kolmen eri henkilön kanssa.

Hyvä että palaute tulee suht nopeasti, ja ainakin puhutaan henkilöiden kanssa suoraan, ei asiaan liittymättömien henkilöiden kanssa.

30.11.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kuulostaa aidosti siltä että tykkäät olla siellä töissä, erittäin hyvä ja olen iloinen puolestasi!😊
Siellä oppii varmaan paljon uutta? Ootko itse lainannut paljon kirjoja nyt siellä ollessa? Ottanut lainaan parhaat "päältä".😉😄

Mulle tuli nyt tämä flunssa, tänään vapaa ja ei olla keksitty mitään tekemistä, muuta kuin kotitöitä. Ehkä parempi näin.☺

29.11.2018
NemiMilla
NemiMilla

Nemimilla, aloitusviikolla kirjastossa tuli palautettua monia kymmeniä kirjoja joka päivä käytännössä. Palautusautomaattia myös päivitettiin.
Hakulistat on mielenkiintoisia, mutta jopa venäjänkielisen lastenkirjallisuuden haku onnistuu, vaikka en osaa sanaakaan venäjää. Venäjänkielisiä kollegoja on, joten heitä voi myös kysyä kaveriksi.

28.11.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meidän jäbä on onneksi tottunut hyvin muuttuviin rytmeihin, kiitos minun työni.😊 ehkä kun on "alusta" asti ollut näin muuttuvat työvuorot mulla.

Toivottavasti ei jäänyt kauaksi aikaa itkemään pm'n tyttö.

Meillä taros on tällainen pitkä kestoinen flunssa pojalla, ei muutu mihinkään on vaan. Päiväkodissa kuitenkin kiertää sama taudit kokoajan.😷😧

Meillä on lähin Prisma 10km säteellä, niin en osaa oikein ottaa kantaa matkoihin.😞

Käytiin kotiin tullessa kirjastossa palauttamassa ja lainaamassa lisää kirjoja. Palautuu meidänkin arki normaaliksi näiden yö töiden jälkeen. Riittää energia muhun kuin nukkumiseen ja töissä käymiseen.😁

26.11.2018
NemiMilla
NemiMilla

Me ei sitten kuitenkaan lähdetty paloasemalle. Samana päivänä oli joulukadun avajaiset täällä niin joulupukki vei voiton paloasemasta. :)

Kummasti se arkea helpottaa kun tulee isompi kauppa ihan lähelle. Aiemmalla paikkakunnalla jossa asuttiin aukesi cittari, ennen oli tunnin matka kumpaankin isoon kauppaan. Nyt muuton myötä ei taaskaan ole isoja kauppoja täällä, lähin prisma on noin 40km päässä eli taas saa ajella kaupoille....

Lapset on vähän flunssaisia, joten katsotaan nyt sairastellaanko täällä vai eletäänkö normaalia arkea. Tämän päivän kerho varmaan täytyy joka tapauksessa jättää väliin...

26.11.2018
Taros
Taros

Huomenta.
Tänään vein tytön VASTA yhdeksäksi hoitoon, muuten meni hyvin, mutta itki, kun jätin hänet ryhmään. Ei ole tottunut noin myöhään menemään hoitoon.
No, mulla on välivuoro 18 asti.

Onnea tennari teidän paikkakunnalle Prismasta.

26.11.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me käytii eilen paloasemalla. Ja ollaa keskiviikost lähtien oltu niiiin täpinöissään ku meille tuli PRISMA!!! 😎 Voi elämä miten elämä pikkukaupungis voi helpottua ku tulee tommonen iso ja viihtyisä kauppa suurella valikoimalla 👌 Ei aina tartte lähteä Jyväskylään, Kuopioon, Mikkeliin tai Varkauteen.

Tänääolis joulukauden avajaiset ja joku lasten tapahtuma tuos Prisman vieres.. 😁

25.11.2018
tennari
tennari

Ei tullut mitään meidän eilisestä ulos lähtimisestä. Mä olin niin katki ja miehetkin ottivat rennosti kotona.

Tänään tehtiin kävely lenkki. Ja käydään illalla kaupoissa. Poika nukkuu päikkärit ja mä en keksi mitään tekemistä sillä aikaa. 😁

25.11.2018
NemiMilla
NemiMilla

Meidän lähi brankkari ei näköjään järjestä mitään ohjelmaa, olisi sopivasti kävely matkan päässä. Enkä luule että lähdetään erikseen ajamaan muualle, vaikka noita asemia olisi "lähellä". Muutenkin luulen että mä otan iisisti huomenna, kun on 2 viikkoa yö työtä takana.

Hyvää ilmaa ovat huomiseksi luvanneet, niin ainakin siitä pitää nauttia.😊

23.11.2018
NemiMilla
NemiMilla

Tällä viikkoa on ollutkin töitä vähän enemmän niin on jääny kirjoittelu vähemmälle täällä. Eilen käytiin uimassa, alkuviikosta oltiin mummulassa pari päivää. Eli vauhdikas viikko ollut täällä:)

Huomenna olisi valtakunnallinen päivä paloasemalla- päivä, onko joku menossa sinne? Meidänkin lähellä olisi muutamakin paloasema mukana tapahtumassa, mutta en ole varma lähdetäänkö sinne vai tehdäänkö jotain muuta.

23.11.2018
Taros
Taros

Kirjoita sitten myöhemmin uudelleen, oisko ollut jokin hetkellinen ongelma?😒 täällä odotetaan nukumatin tuloa.😴

23.11.2018
NemiMilla
NemiMilla

Nemimilla, kirjoitin sulle pitkän vastauksen, mutta Libero ei huolinut sitä.
Onkin hyvin toiminu nää sivut pitkään.

22.11.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...