Taas uusi ehkäisymenetelmä

Tuntuu että kirjotan tänne kokoajan :D mutta siis mulla oli 4vuotta mierena kierukka. Jonka vaihdoin nexplanon kapseliin. Edelliset kuukautiset alkoivat 31.8. Kapseli kerkesi olla mulla reilu kuukauden kunnes se tulehtui niin pahasti että se jouduttiin poistamaan 19.9. Samana päivänä aloitin Cerazette minipillerit. Nyt tässä ihmettelen että ei oo ollut mitään alkuvuotoa tai mitään.. Nyt sitten vain odottelen niitä menkkoja joiden pitäisi alkaa kuunvaihteessa :) Millaisia kokemuksia teillä on cerazette pillereistä?

22.9.2018
susamau
susamau

Okei! Tää on ensimmäinen kerta kun menee pillerinä ehkäisy, niin järkytyin noista sivuoireista :D

Mä tein eilen raskaustestin varmuuden vuoksi, negaa näytti. Teen vielä toisen jossei menkkoja tule niin saan mielenrauhan :)

Kiitti Kiplari neuvoista!

26.9.2018
susamau
susamau

Hmm.. voi johtua ihan pillereistä tuo.. 3kk pitäs syödä että näkee sopiiko vai ei.. toki jos esim jo 1kuukaudessa muutut aivan toiseksi ihmiseksi niin sillon on mietittävä aikasemmin vaihtoa. Sanottiin mulle ainakin et toi 3kk menee ennenku kroppa tottuu pillereihin vaikka ehkäsy teho alkaa samoin tein(tai 7vrk sisään ja säännöllisesti otettuna). Ja tosiaan se mikä käy yhelle ni ei kaikille käy.. kuulostele vielä oloasi.

26.9.2018
Kiplari
Kiplari
2 years, 6-month-old toddler

Ihana kuulla positiivista palautetta cerazettesta.

Mulla on nyt oireena todella voimakas itkuherkkyys, eli siis itken melkein joka asiasta. Jos soi vähänkään herkkä musiikki niin itken. Jos joku tavara tippuu maahan tai kaatuu, itken. Yks aamu heräsin ja aloin itkemään koska en olin jaksanut herätä :D
Myös kiukkuisuus tulee mieleen.
Kylmä mulla on kokoajan. Tulee kylmätväreet kokoajan, ja oon kananlihalla jatkuvasti.
Kauhea väsymys ja lämpö.
Niin ja kun mun kapseli oli tulehtunut tosi pahasti. Siitä tuli ruokalusikallinen mätää. Kävin tänään näyttämässä kättä kun oli lämpöä vaikka on antibioottikuuri menossa. Mutta tulehdusarvot oli normaalit.

Mietin, että eihän tässä oo vaan tapahtunut niin että pieni ihme on saanut alkunsa....

25.9.2018
susamau
susamau

Cerazettet on ainoot jotka mulle sopii. Oon yhteesä 7vuotta syöny ja kaikkinesa tuohon 7vuoteen mahtuu 3menkat. Nyt kun vajaa vuos sitte alotin uudestaa 1.5vkoa kerkesin syödä tuli menkat ja sen jälkee meni 8kk että taas tuli. Edeltävällä syönti jaksolla oli vain yhdet. Ihon kunto parani mulla(pitäs hoitajan mukaa vaikuttaa just toisin). Nämä pitää vaa muistaa ottaa aika kellon tarkasti.

24.9.2018
Kiplari
Kiplari
2 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...