Yksinäisyys raskausaikana

Onko muita jotka kärsvivät yksinäisyydestä, mieheni tulee töistä niin myöhään että päivät pitkät olen yksin. Kaverit ovat kaikonneet kun kuulivat että olen raskaana vaikka silloin sitä tukea tarvitsisi. Perhe ja miehen perhe toki ovat hyvänä tukena ja auttavat kaikin tavoin. En saa nukuttuakaa öisin kunnolla kun mietin miten yksin olen... itkeskelen paljon ja ei huvita tehdä mitään kun tuntuu että ei ketään edes kiinnosta... samoja fiiliksiä muilla?

8.9.2018
soffffu
soffffu
7-month-old baby

Kiitos voisin käydä kattomassa! Ja joo itsekin oon käynyt pari kertaa keskustelemassa siitä että on päivät yksin kun koulua jatkan vasta sitten äitiysloman jälkeen ja työtkin alkavat vasta ens kuussa.

27.9.2018
soffffu
soffffu

Hei, mulla on ollut neljä raskautta ja jossain kohdassa kaikissa eri syistä tuntu tosi yksinäiseltä. Kahdessa viimeisessä kävin jopa sairaanhoitajapsykiatrin juttusilla. Suosittelen liittymään fb ryhmään kestovaipat ja kantovälineet kiertoon - osta, myy, vaihda. On paljon enemmän kuin mitä nimi sanoo ja saa tukea ja neuvoja kanssa odottajilta sekä meiltä jo synnyttäneiltä

22.9.2018
Jaser2011
Jaser2011

Minun mieheni vain pelaa ja perhe asuu kaukana. Kavereita ei paljon ole mutta en heillekään halua puhua näistä. Mieheni löysi netistä sen pelin ja jos sanon että haluan viettää aikaa hänen kanssaan, hän tulee pelaamaan viereen. Itsekin itken joitain päiviä koska ei ole ketään joka ymmärtää.

22.9.2018
Heko98
Heko98
7-month-old baby

mul on siin Mieles samoi fiiliksii et ei oo ketään muuta ketä olis raskaana nii ketää ei tie milt tuntuu. masentanu vkon verran ku ei saa puhuu kellekää ns kohtalotoverille 😃 Lisäks fyysisii raskaus oireita nii me pistää kans mielen matalaks. mä luen netist sit vaa kaikkia raskaus stooreja ettei olis nii yksinäine olo asian kans. eikä mult kysellä vointeja tms päivittäi paitsi oma mies tietenki♡

8.9.2018
Ensiraskaus2019
Ensiraskaus2019
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...