Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ensiraskauden tuntemattomalla tiellä

Hei, onko muita ensiraskauden kokevia? Vailla juttukaveria? Minusta saisi juttelu seuraa, ja tykkäisin kun muut kirjottelis fiiliksiään. Mulla ollut ihan hyvä alkuraskaus, nyt viimeisen viikon aikana ollut vaan todella apea olo. Tuntuu että oon ihan yksin tän asian kanssa, vaikka mulla on mahtava tukiympäristö ja aviomies jne. Olispa yksi kaveri/tuttu joka olis samassa tilanteessa. Tien että mun fiilikset on ihan normaaleja mut ei ne silti niistä sen mukavampia tee. :) Laskettu aika maaliskuussa 14pv.

7.9.2018
Ensiraskaus2019
Ensiraskaus2019
3-month-old baby

Moikka! Vko 34 menossa ja ensimmäistä odotellaan. Tuntuu jotenkin epätodelliselta että noin 5 viikon päästä pitäis olla synnyttämässä...Raskauskiloja on tullut 5kg ekasta neuvolasta.
Mulla menny raskaus suht hyvin alun vaikeuden jälkeen kun oli pahoinvointia. Nyt on ollut liitoskipuja niin nukkuu huonosti ja liikkuminen vähän vaikeampaa. Enemmän stressaan meidän koiraa joka tuli puoli vuotta sitten, jolla on tullut esiin kodin suojelemista ja vieraisiin aggressiivisempaa käytöstä. Tänään tulee koirakouluttaja käymään niin toivottavasti saadaan vastauksia ja työkaluja. Vauvan saaminen jo tarpeeksi stressaavaa.. Olis kiva kuitenkin ottaa vieraitakin vastaan kun on kotona.
Hormonit on ollu suht tasaiset mutta on normaalia tuntea välillä olo apeaksi. Muistaa vaan että ne on hormoneista, että olo menee ohi. On tärkeää kuitenkin puhua niistä tunteista, yleensä se jo helpottaa. Sain yhden kunnon itkukohtauksen puolivälissä kun söin mäkkäriruokaa ja koin itseni huonoksi äidiksi. Hahhaha..
Pesän rakennusta koko ajan ja meillä vielä Wc remontti ja kylpyhuone remontti. Aika paljon asioita tässä raskauden aikana, mutta en osais kyllä olla tekemättäkään mitään. Töissä alkoi olla selän takia melko tukalaa aika ajoin ja onneksi sain kesäloman ennen mamma lomaa niin on saanut ottaa iisimmin osan päivistä kun kivut pahimmat. Päivät menee melko pitkälti remontissa ja siivouksessa.
Välillä jopa unohtaa hetkellisesti että on raskaana.

23.10.2018
Female5
Female5
6-month-old baby

Täällä kans esikoista ootellaan ja LA 3.1 :) muutettiin maaliskuussa uudelle paikkakunnalle ja aika menny lähinnä töis.. Lähinnä sit kotona nökötelly illat ja vapaat.. Somes onneks on paljon muita mammoja et sen kautta saanu jakaa ajatuksia ja fiiliksiä :)

21.10.2018
Kisumamma
Kisumamma
6-month-old baby

Ja itekkin olen tuntenut olevani yksin vaikka on aviomies, kaverit ja vain osa perheestä tukena. Kovin paljon en heille puhu asiasta. Olen yrittänyt selittää monia asioita miehelleni ja hän luulee ymmärtävänsä ja vastaa melkein kaikkeen että se on normaalia ja kyllä mä pystyn tähän

15.10.2018
Heko98
Heko98
7-month-old baby

Moi. Esikoista odottelen Oulussa ja la on 6.11. Rv 36+6. Tyttöä odottelen todennäköisesti. Haluaisin että aika menee nopeammin. Stressaan vähän niitä synnytyksen kipuja mutta haluan pikkuisen jo syliin. Luen netistä muiden kertomuksia synnytyksen edeltävistä oireista. Itellä ollut vain harjoitussuppareita, vauva laskeutunut ja omasta mielestäni tänään meni osa limatulpasta. Seuraa oon ollu koko ajan vailla. Tää raskaus on ollu raskasta. Hankala nukkua, närästää, menkkamaiset kivut, jne.

15.10.2018
Heko98
Heko98
7-month-old baby

Hei!
Sama täällä. Olen viikolla 16+1 eli vielä aika alussa ollaan ja odotan myös ensimmäistä lasta. Välillä on ollut hyviä ja huonoja päiviä, mutta kyllä niistäkin jotenkin on tullut aina selvittyä jos ei helpoimman nii sit vaikeimman kaavan kautta.
Kaikki tämä on mulle hirveen uutta,jännittävää ja outoa ja välillä ei oikein tiedä miten pitäis olla.

Laskettu aika Maaliskuun 19pv

3.10.2018
NezQ96
NezQ96
3-month-old baby

Jos jaetaan täällä vähä fiiliksiä! Toivottavast muutkin löytäis tän keskustelun, vertaistuki olis niin tärkeetä! Mä oon 27v naimisis oleva ja lapsi on hyvin toivottu mut kauhee angsti päällä ollu ny viikon verran varmaa just siks ku ei oo oikee ketää ketä oikeest tajuais tätä oloa 😄 Et ei se koko aikaa oo semmost hehkeetä ihanaa vaik alussa vasta oliskin.

8.9.2018
Ensiraskaus2019
Ensiraskaus2019
3-month-old baby

Hei! Täällä kans ekaa lastaan odottava. Mullakaan ei kaveripiirissä oo ketään joka voisi samaistua... laskettuaika 13 helmikuuta

8.9.2018
soffffu
soffffu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...