Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ensiraskauden tuntemattomalla tiellä

Hei, onko muita ensiraskauden kokevia? Vailla juttukaveria? Minusta saisi juttelu seuraa, ja tykkäisin kun muut kirjottelis fiiliksiään. Mulla ollut ihan hyvä alkuraskaus, nyt viimeisen viikon aikana ollut vaan todella apea olo. Tuntuu että oon ihan yksin tän asian kanssa, vaikka mulla on mahtava tukiympäristö ja aviomies jne. Olispa yksi kaveri/tuttu joka olis samassa tilanteessa. Tien että mun fiilikset on ihan normaaleja mut ei ne silti niistä sen mukavampia tee. :) Laskettu aika maaliskuussa 14pv.

7.9.2018
Ensiraskaus2019
Ensiraskaus2019
20 weeks pregnant

Heko98, onneksi sentään aviomiehesi uskoo siihen että pystyt tähän! Mistä et pysty puhumaan läheisille tai mistä syystä? Häpeetkö siis sitä ettei raskaus oo ruusuilla tanssimista😕 Tsemppiä sinne, käynnistyikö synnytys?

28 m ago
Jonna97
Jonna97
26 weeks pregnant

Ja itekkin olen tuntenut olevani yksin vaikka on aviomies, kaverit ja vain osa perheestä tukena. Kovin paljon en heille puhu asiasta. Olen yrittänyt selittää monia asioita miehelleni ja hän luulee ymmärtävänsä ja vastaa melkein kaikkeen että se on normaalia ja kyllä mä pystyn tähän

15.10.2018
Heko98
Heko98
38 weeks pregnant

Moi. Esikoista odottelen Oulussa ja la on 6.11. Rv 36+6. Tyttöä odottelen todennäköisesti. Haluaisin että aika menee nopeammin. Stressaan vähän niitä synnytyksen kipuja mutta haluan pikkuisen jo syliin. Luen netistä muiden kertomuksia synnytyksen edeltävistä oireista. Itellä ollut vain harjoitussuppareita, vauva laskeutunut ja omasta mielestäni tänään meni osa limatulpasta. Seuraa oon ollu koko ajan vailla. Tää raskaus on ollu raskasta. Hankala nukkua, närästää, menkkamaiset kivut, jne.

15.10.2018
Heko98
Heko98
38 weeks pregnant

Heips! Täällä 21-vuotias esikoistaan odottava, rv 24+5 nyt ja la 27.1.2019. Itselläni ollut helppoa sitten aloittajaan verrattuna, kun lähipiirissä on niin paljon jo sisaruksilla ja ystävillä lapsia. Saa siten rutkasti vertaistukea ja tietoa jos haluaa. Millainen olo teillä on ollut alkuraskaudessa? Itse plussasin testin rv 6+5, sillon oli vaan menkat myöhässä ja vähän outo olo :D kolmena päivänä ollut niin paha olo, että oli pakko hakea saikkua töistä. Muuten etova fiilis on mennyt ohi syömällä säännöllisesti ja juomalla tarpeeksi. Ensimmäinen sokerirasitus oli rankka, sen jälkeen oksensin ainoan kerran. Kesti siitä palautuminenkin pari päivää :o Tämän hetkinen tilanne on, että poika tulossa ja liikkuu ahkerasti. Joskus tulee harjoitussupistuksia paljonkin, kipeitäkin. Maha kasvaa, olo on turvonnut ja väsynyt 24/7 :D

12.10.2018
Jonna97
Jonna97
26 weeks pregnant

Hei!
Sama täällä. Olen viikolla 16+1 eli vielä aika alussa ollaan ja odotan myös ensimmäistä lasta. Välillä on ollut hyviä ja huonoja päiviä, mutta kyllä niistäkin jotenkin on tullut aina selvittyä jos ei helpoimman nii sit vaikeimman kaavan kautta.
Kaikki tämä on mulle hirveen uutta,jännittävää ja outoa ja välillä ei oikein tiedä miten pitäis olla.

Laskettu aika Maaliskuun 19pv

3.10.2018
NezQ96
NezQ96
19 weeks pregnant

Jos jaetaan täällä vähä fiiliksiä! Toivottavast muutkin löytäis tän keskustelun, vertaistuki olis niin tärkeetä! Mä oon 27v naimisis oleva ja lapsi on hyvin toivottu mut kauhee angsti päällä ollu ny viikon verran varmaa just siks ku ei oo oikee ketää ketä oikeest tajuais tätä oloa 😄 Et ei se koko aikaa oo semmost hehkeetä ihanaa vaik alussa vasta oliskin.

8.9.2018
Ensiraskaus2019
Ensiraskaus2019
20 weeks pregnant

Hei! Täällä kans ekaa lastaan odottava. Mullakaan ei kaveripiirissä oo ketään joka voisi samaistua... laskettuaika 13 helmikuuta

8.9.2018
soffffu
soffffu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...