mitä leluja olette ostaneet vauvoille?

Odotan siis ensimmäistä ja pikkuhiljaa haluaisin alkaa haalimaan kampetta vauvalle. En vain tiedä mitä leluja ja tarvikkeita pitäisi olla😅. Antakaa siis hyväksi huomatut tavara ja leluehdoitukset!

1.9.2018

Kaukalopussi talvivauvalle👍 aivan huippu kun ei tarvii niin kauheesti laittaa päälle mutta pysyy vauva lämpimänä silti. Puruleluja jossain n.3-4kk iässä tämäkin tarve yksilöllistä. Maidonkerääjä jos aiot imettää(pelasti monelta märältä paidalta). Tuolla edellä olikin jo vaikka mitä muuta. Lelukaari oli meillä turha. Sitterissä oli lelukaari jossa 3lelua(pehmeitä) riitti hyvin meillä. Vaunuverhokin talvivauvalle ehkä,mutta esim harso ajaa saman asian.

28.10.2018
Kiplari
Kiplari
3 years, 8-month-old toddler

Harsoliinoja. Ihan vauvan kanssa ne oli kovasti käteviä kuivaamiseen, nyttemmin olen saanut niistä lisäksi paljon iloa pikku sormiruokailijan kanssa. Ja olenpa tainnut hätätapauksissa käyttää lapsen nenäliinanakin. Ja se bepanthen, itse jouduin hätäpäissään juoksee apteekkiin ensimmäisen vaippaihottuman kanssa.

26.10.2018
minandel
minandel

Kyllä sä opit sen vaatekoko jutun. Yleensä vastasyntynyt käyttää noin 50cm molemmin puolin olevia vaatteita ja huomaat toki ku ne käy liian pieneksi jolloin siirryt seuraavaan kokoon :) vaatevalmistajilla eroavaisuuksia noissa, jollain esim 68cm voi vastata 74cm kun taas toisella vastaa 62cm. Mutta aika hyvin on voi nu alussa meillä ainaki mennä vauvan pituuden mukaan vaatteissa

11.9.2018
Moiskan92
Moiskan92

Onpa hankalaa :D! Mistä muuten tiedän oikean vaatekoon oikeassa iässä, vauvat kun kasvavat niin nopeasti?

6.9.2018

Lelukaari vie kotona usein paljon tilaa käytössä lattialla.. Tietysti riippuu, miten laajalle kaaren lelut levittyvät.
Meillä oli sellainen lelukaari, joka käyttövalmiina vei tilaa.
Ajattelen myös samaa kuin edellinnen vastaaja, että lelukaaren käyttöaika on monesti lyhyt. Sitten kun vauva jo liikkuu itsenäisesti, hän ei pysy lelukaaren vaikutuspiirissä.

6.9.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niitäkään ei tarvitse heti olla ja toisaalta ne on hyvin vähän aikaa käytössä. Ensin vauva on niin pieni että just ja just näkee jotain leluja edessään ja sit tulee se hetki ku saa sen hyödyn kaaresta ja sit se lähteekin jo ryömimään se vauva :) mutta niitä on vaikka kuinka monta erilaista joten sieltä vaan mieluista valitsemaan, en osaa sanoa että mikään olisi erityisen hyvä tai huono

5.9.2018
Moiskan92
Moiskan92

lähinnä pohdin näitä leikkikaaria yms :)

2.9.2018

Mie meinasin vastata, että mummit ja muut sukulaiset ostaa vauvalle leluja. Tosin ikätaso voi olla joku muu kuin vauvat.
Ihan erityisesti ei kannata kantaa huolta vauvan leluista. Hän ehtii niitä saada, niin sinun ostamana kuin sukulaistenkin.

1.9.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vastasyntynyt ei leiki ekojen kuukausien aikana. Mutta helistimiä ja värikkäitä leluja ja toki ne jotka soittaa jotain musiikkia. Aluksi ehkä kuitenki pehmeempiä leluja koska vauvan ote ei ole niin varma nii ei ainakaan kopauta itseään päähän :) muita hyödyllisiä on toki sänky, vaatteet, vaipat, hygieniatuotteen mm. vanupuikot/kosteuspyyhkeitä, turvakaukalo jos meinaa autolla matkustaa, rattaat, imetykseen liivinsuojat, imetysliivit ja bepanthenia.

1.9.2018
Moiskan92
Moiskan92
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...