Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kesäkuun lörpöttelyä

Hei! ei ainakaan vastaan tullut, että tälle kuulle olisi tehty keskustelu joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Meillä poika just tuli 8kk ikään, viimeisen kuukauden sisällä on opittu konttaamaan, istumaan selkä suorana ja nousemaan tukea vasten seisomaan, meno on kova ja koko ajan saa olla katsomassa ettei tuhmuuksia tehdä, viime viikolla pojalle oli myös ensimmäinen hammas tullut esiin! Ihan kreisiä, että 4 kk päästä poitsu on jo vuoden! :o Mites teillä muilla on kesä lähtenyt käyntiin? :)

18.6.2018
Roosamariina
Roosamariina
40 weeks pregnant

Hyvää juhannuksen jatkoa myös minun puolesta kaikille!:)
Me vietetään juhannusta perinteisesti mökillä. 3v. on isänsä kanssa laiturin nokalla ongella lähes koko päivän, vain sauna voittaa onkimisen. 1v. onkin sit semmoinen vauhtimimmi, että koko ajan saa vahtia. Vielä ei kunnolla kävele, mutta silti ehtii ihan joka paikkaan...

Muutenkin ollaan tässä nyt lomailtu, maanantaina alkaa sitten noin 2kk pätkä jolloin mies on koti-isänä ja itse olen töissä. Syksyllä sitten mies palailee töihin ja mä oon taas enemmän kotona.

23.6.2018
Taros
Taros

Moimoi!

Tulin toivottamaan hyvät Juhannukset..
Kotona mekin se vietetään. Elokuvia katseltu ja leivottu. Eilen tehtiin mustikkapiirakkaa ja tänään pullia. Sen verra käytii pihalla että pyöräiltiin kauppaan. Täällä sataa alvariinsa ja tuuli vie tukan mennessään.

Päästiin vihdoin siihen toimintaterapian arvioon tyttären kanssa. Kaksi käyntiä oli tytölle ja maanantaina palaveri minulla. Mies tulee lapsenvahdiks siksi aikaa ni ei pääse palaveriin paikalle, mutta minun vastuullahan nämä tämmöset hommat on muutoinkin.
Eskari jännittää minuakin noiden haasteiden vuoksi. Isoimman kouluuntulotarkastuskin käytiin tossa alkukesästä ja siellä havaittiin puhetaajuudella ääni jota ei kuullut.. Silmälääkäriin saadaan lähete heti alkuunsa joka itse varataan kun yhden ilmaisen käynnin kunta kustantaa ni se tulee jo nyt syksyllä sitten kun kevään puolella voi jo optikko tarkistaa näön. Silmäpolilta loppui kontrollit mutta sieltä tuli ohjeistus että syksyllä pitäs kuitenki tarkistaa ne vahvuudet.. Tuon kuulon vuoksi sitten koululääkärintarkastus siirtyi myöskin keväästä syksylle ja kasvukipujen.

Kysyin noista kasvukivuista jo neuvolalääkäriltä kun käytin tytön että saatas se tt-lähete ni hän sanoi että voi olla toispuoleisesti jos siihen ne peruskonstit auttaa eikä ole ulkoisesti mitään eikä niveliin mene. Tuo kouluterkkari sano että ei missään nimessä voi olla vaan toisella puolen kun aina molemmin puolin. Tiedä sitten. Kaverit sanoi ainakin jotkut että lapsella ollut vaan toisella puolen.
On ne toki loppuneetkin ne kivut mutta talvella oli usein. Hierottiin, pidettiin säärystintä ja välillä sai särkylääkkeenkin. Kasvu hivenen jo rauhoittunutkin taas hetkeksi..

Pienin sankari on ihan perinteinen vajaa 3v riekkuja. Sanoisin rauhallisempi kun sisaruksensa mutta oikein eläväinen ja helposti kierroksille nouseva...

Semmosta ihan perusjuttua :)

23.6.2018
ninnup
ninnup

Terve vain tännekkin pitkästä aikaa.

Mulla ollut täältä nyt taukoa pitemmän aikaa ja ajattelin pitkästä aikaa tulla kirjoittelemaan. Tänään rv 20+0 ja hurjan nopeasti tässä raskaudessa nämä viikot kuluneet. Tänään tuli käytyä myös rakenneultrassa ja meidän esikoispoika saa marraskuussa pikkusiskon! 😍 Vähän epätodellinen olo kun olin ihan varma toisesta pojasta, mutta tälläkertaa meni oma veikkaus pieleen ja en nähnyt pippeliä, vaikka kuinka haaroväliä katsottiin. 🙈

Juhannus menee minulla ja pojalla kotosalla kun mies lähtee työreissuun sopivasti juhannuksena viikoksi, mutta huomenna käydään vielä yhdessä anopilla grillailemassa. Muutenpa arki pyörii kotona vielä esikoisen kanssa ja hän aloittaa nyt elokuussa kerhon 2krt viikossa niin näkee vähän enemmän omanikäisiä lapsia ja saa leikkiseuraa. 🙂

21.6.2018
Lora91
Lora91
1 year, 7-month-old toddler

Ihanaa 💕

21.6.2018
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

Juu silloin tehtiin alakerta. Ei tuo yläkerta nyt toisaalta ole niin pitkä projekti. Muutama kk niin on kaikki valmista. Mä vein esikon illalla kattoo dinoja vielä turkuun. Niin saatiin hetki tehdä jotain yhdessä. Tuo kun on täys dinohullu ollu jo 1,5v eikä loppua näy

21.6.2018
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Voi teeko teitin esikkoa. Varmasti haluis välillä kotonakin olla.

Kuus pitkään se rempoa teillä on ollut työn alla? Miten mä muistelen, et ku esikko oli pieni ni sä jo silloin remppasit jotain. Oliko alakerta silloin? Onko tää siis vielä samaa remppaa vai onko jo uusi?

20.6.2018
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

No johan on Misukalla touhua siellä! Onnea roosamariinan pienen taidoista! Mä yritän täällä seiniä koolata kauheaa kyytiä kun puolet yläkerrasta on nyt revitty auki. Siinä se tää viikko meneekin sitten että sais kaikki läpiviennit tuolle puolelle tehtyä ja kaikki loput rimotukset ja koolaukset tehtyä kannakkkeita myöten, jotta ens viikolla sais eristettyä ja levitettyä kaiken. Ei tässä muuta, kuin aika painaa päälle, jotta sais vielä toisen puolen yläkerrasta ja portaikon tehtyä ennen kuin tää bebe syntyy ja nyt kun vielä pystyy tekemään.. Esikoinen on ihan heittopussina kodin ja isovanhempien välillä ja hetkittäin helisemässä kun haluaisi vaan olla kotona. Pahalta kyllä tuntuu sen puolesta

20.6.2018
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Ei olla vielä muutettu, mutta kaiketi tässä jossain kohtaa.

19.6.2018
Roosamariina
Roosamariina
40 weeks pregnant

Heippis
Kiva kuulla teudän kuulumusia. Paljon uusia taitoja tullut. Onnea niistä.
Mites kävi, muutitteko te sinne Jyväskylään (kö?).

Mulla on nyt jäänyt tää sivusto vähän syrjään ku on niin hirveästi kaikkea. Miten sitä kotiäiti voikin olla niin hurjan kiireinen...

Kesän ekat viikot olin ihan hermoromahduksen partaalla kun kaikki lapset kotona mut on tämä arki tästä tasoittunut. On käyty pokemoneja jahtailemassa, Puuhaparkissa riehumassa ja piakkoin lähdetään käymään Tanskassa Legolandissa pari yötä. Heinäkuun puolelle tiedossa isän puolen sukujuhlat ja kai sitä pitää taas reissua tehdä pohjoiseenkin jossain välissä.
Parit liput on vielä sinne Puuhaparkiinkin ja isännys sai just lintsin rannekkeita nipun, että sinnekin pitäisi ehtiä jossain välissä.

3vee alkaa käyttäytyä ihmisiksikin välillä joten esikko aloittelee teiniangstaamisiaan. Näinhän mä sen ajattelinkin, että oli ihmisiksi sen aikaa kun hajoilin noitten pienten kanssa. Nyt kun niihin kanssa on melkein järjestyksessä, ni hän ottaa oman vuoronsa.

19.6.2018
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...