Ensikertalainen miettii

Heips. Täällä taas kyselisin kun kovasti mietityttää. Eli meillä pitäisi piakkoin olla perhetyöntekijän kotikäynti, mitä silloin siis tapahtuu? Katsooko se kaikki kodin nurkat ja koloset että pitää supersiivoustehdä? :D Voi olla ihan hölmö kysymys mutta tuntuu oudolle että joku tulee kotiin käynnille vaikka pidänkin sitä kyllä vain hyvänä juttuna! Ja kysymys 2. synnytystavan arvio lähestyy ja se alkaa jo aikalailla jännittää! Mitä siellä tehdään ja onko teillä muilla ollut puoliso mukana? Itse ajattelin että mies voisi tulla mukaan jos haluaa. Näkisi vauvankin vielä ultralla ennen synnytystä kun kovasti aina kyselee lääkärin jälkeen miltä näytti. Jos lääkäri tekee sisätutkimuksen ni pitää siksi aikaa sitten passittaa käytävään :D

6.6.2018
Emilia321
Emilia321
34 weeks pregnant

Perhetyöntekijän kotikäyntiin en osaa mitään sanoa kun meillä on käynyt vain esikon neuvolatäti kotikäynnillä. Muiden osalta mä olen mennyt neuvolaan pienten kanssa.
Olettaisin kuitenkin, että se tulee vähän katsastamaan, että teillä on suunnilleen turvallinen koti lapsen saapua maailmaan. Kunhan on perussiistiä ja paikat edes auttavasti järjestyksessä, niin sanoisin et kaikki ok. Tuskin ne nenäliinalla ovenlistojen yläreunoja hinkuttaa.

Synnytystapa-arvio on mulla tehty vikalla neuvolalääkärikäynnillä. Käytännössä se on vaan sisätutkimus jonka yhteydessä lääkäri arvioi sun lantionleveyttä jne, et mahtuuhan vauva tulemaan. Samoin tsekkaa kuinka kypsä tilanne on, onko riskiä syöksysynnytykseen tms.
Ultralla tsekkaa vauvan koon ja luultavasti antaa kokoarvion. Tietty katsoo vauvan asennon, et miten hän on sieltä ulos työntymässä.

8.6.2018
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...