Marraskuiset 2018

Heippa kaikki tulevat äidit! Olen 20-vuotias nainen Helsingistä ja odotamme mieheni kanssa esikoistamme. Nyt viikot 13+0 (la 17.11. - sama kuukausi, milloin itse olen syntynyt, mikä mielestäni ihana sattuma). Viime viikolla kävimme ensimmäisessä ultrassa ja olihan se hieman jännää ja jotenkin niin uskomatonta! Olis tosi kiva jakaa ajatuksia muiden nuorten äitien kanssa ja kuulla, miten muiden raskaus sujuu :)

13.5.2018
Veralinny
Veralinny
Raskaana

Hei! Täällä odotellaan esikoista saapuvaksi 29.11, jännittää aivan valtavasti kaikki tuleva!! Jos joku haluaisi jakaa omia kokemuksia ja tuntemuksia, nii juttelisin mielelläni muiden äitien tai tulevien mammojen kanssa :)

31.5.2018
Jennil95
Jennil95

Esikoinen tietää ja odottaa super innolla :) Kovasti suunnittelee mitä pikkusisaruksen kanssa voi tehdä kun se kasvaa ja miettii huonejärjestelyjä :D Esikoisen odotuksessa pahatolot oli vierä rajumpana, sillon jouduttiin pari kertaa sairaalahoitoon kun tuli kuivumista niin rajusti. Mutta iso terve poika tuli, joten huomasi kyllä että se vauva vatsassa saa voimaa kasvaa vaikka äiti vähän kuihtuikin alkuun.

30.5.2018
Oonana
Oonana

Moikka. Täällä toinen esikoisen odottaja. Tänään viikkoja 13+5 ja itsekin olen marraskuussa syntynyt. =)

29.5.2018
Seskel
Seskel

Hei Oonana, ja onnea toisesta raskaudesta! :) Joko esikoisenne tietää, että hänelle on tulossa pikkusisarus? Sepä se, kun kaiken haluais jo laittaa valmiiksi! Lisäksi odotan todella paljon ensimmäisiä kunnollisia vauvan liikkeitä masussa :) Onneksi pahoinvointi on helpottamaan päin.. Miten sun ensimmäinen raskaus meni voinnin kannalta?

24.5.2018
Veralinny
Veralinny

Moikka! Meillä marraskuussa tulossa toinen lapsi. Laskettuaika 14.11. Esikoinen on viisi vuotta, hänet sain 20 vuotiaana ja nyt oli sitten toisen lapsen vuoro :) Yhtä jännää ollut toisenkin odotus, millään ei malttaisi olla laittamassa jo kaikkea valmiiksi :D Ainoana haittana ollut rajut pahoinvoinnit, mutta onneksi nekin helpottamaan päin..

23.5.2018
Oonana
Oonana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...