Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Joulukuiset 2018❤️

Heippa kaikille! Onko täällä muita joilla laskettu aika joulukuussa? Olisi mukava vaihtaa ajatuksia ja tuntemuksia kanssanne💗 Olen 34-vuotias, kolmatta lasta odottava äiti. Esikoiseni on jo 15-vuotias, kuopus pian 11 vuotta. Aika rientää hurjaa vauhtia! Nyt todellakin tuntuu kuin ensimmäistä odottaisi, ei ole enää muistissa millaista nämä alun pahoinvoinnit ym tunnemyrskyt on😀 samalla myös pelottaa, onko lapsi terve ja osaanko syödä "oikein" jne. Olemme varanneet yksityiselle ultran tälle viikolle, nyt pitäisi olla kasassa viikkoja 7+0. Kiva jos täältä löytyisi joulukuisia, olen uusi palstailija täällä😊

17.4.2018
Beva84
Beva84
2-month-old baby

Täällä 24 vuotias esikoistaan odottava, laskettu 4.12. Tampereella asustellaan. On ollut kyllä jännää kaikinpuolin tämä raskausaika. Se oli huippu tunne kun tunsi potkut ensimmäisen kerran😍 alkuraskaus oli kyllä vaikea, hirveää pahoinvointia oli mikä kyllä onneksi loppui rv 12. Ollut myös ennenaikaisia supistuksia jotka helpottaneet kun jäin sairaslomalle. Ei millään malttaisi odottaa että saisi pojan jo syliin 💙 pari kuukautta olisi vielä laskettuun 🙂

3.10.2018
Sansku93
Sansku93
2-month-old baby

Täällä 28 vuotias esikoista odottava äiti Lievestuoreelta. Nyt ollaan viikoilla 27+5 ja laskettu aika 6.12. Jännitäväähän tämä ensimmäisen odotus on kaikinpuolin ollut. Ihanaa oli tuntea vauvan ensiliikkeet ja millään ei jaksaisi enää odottaa. Perhevalmennuksessa ollaan käyty ja kaikenlaista vauvalle hankittu. Yllättävän helpolla olen päässyt raskaudenajan vaivojen suhteen. Alussa muutaman viikon oli lievää pahoinvointia ja nyt tässä vaiheessa vasta liitoskipuja ilmennyt.

12.9.2018
EmmiVii
EmmiVii

Odotan esikoista nyt viikkoja 24+1, itsellä nyt jo jatkuva virtsaamistarve mutta eivät anna sairaslomaa vielä vaikka töissä olo tuntuu tuskalliselta. Eteenpäin kumartuminen puristaa... Suonenveto pohkeissakin jo tuttua öisin. Mitä oireita muilla näillä viikoilla? oletteko saaneet extra ultrauksia?

27.8.2018
Hurjiss
Hurjiss
4-month-old baby

Heippaheii! Olen 22v ja Esikoista odotellaan täälläkin 🙈 LA 17.12 en millään malttais odottaa perjantaita, jolloinka saadaan tietää kumpi tulossa. Täytyy kyllä myöntää et melkoista tunteiden vuoristorataa on kyllä ollut. Miehellä ollut paljon kestämistä. Ja vaikkei pahoinvointia ole itselläni ollut niin ei tämä silti helppoa ole ollut.

7.8.2018
Mirksuu
Mirksuu
2-month-old baby

Täällä esikoista odotellaan, laskettu aika 31.12.2018 :) lähes oireitta on tähän asti raskaus sujunut, lukuunottamatta järkyttävää väsymystä ja rintojen arkuutta. Pieni vatsakumpu jo alkaa näkymään. Rakenneultraa innolla odotellaan.

30.7.2018
Minnavee90
Minnavee90
1-month-old baby

Heippa PupuTupuna.
Oma kokemukseni on, että kannattaa pienen vauvan kanssa olla muuttamatta, ellei se ole aivan völttämätöntä.
Me muutettiin tähän taloyhtiöön juuri vähän ennen kuin esikoinen täytti vuoden. Muuton keskellä yksi aikuinen keskittyi häneen. Toisen kerran muutettiin tässä aloyhtiössä, kun esikoinen oli jo koulussa alaluokilla, ja keskimmäinen melkein kaksi.

11.7.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja tosiaan, asutaan Hermannissa :)

11.7.2018
Liisaelinah
Liisaelinah
2-month-old baby

Täällä 33-vuotias ensiodottaja Helsingistä, LA 8.12. Pari neuvolakäyntiä ja eka ultra takana, pian onkin jo rakenneultran aika. Alkuraskaus meni hyvin, hieman oli pahoinvointia ja väsymystä, mutta melko helpolla selvittiin. Olisi tosiaan mukava vaihtaa ajatuksia samassa tilassa olevien kanssa, omassa lähipiirissä ei myöskään tällä hetkellä kukaan muu raskaana..

11.7.2018
Liisaelinah
Liisaelinah
2-month-old baby

Heippa Suvi! Me asumme Kalliossa tällä hetkellä, etsinnöissä uusi vähän isompi koti, mutta ainakin tämän vuoden loppuun aiotaan olla täällä :) missä päin te?

7.7.2018
PupuTupuna2018
PupuTupuna2018
2-month-old baby

Moikka, täällä kanssa esikoista odottava 28 vuotias nainen. Laskettu aika 13.12. Asutaan miehen kanssa Kirkkonummen Sarfvikissa.

3.7.2018
Lipuska
Lipuska
2-month-old baby

Täällä niinikään myös 34v. ensimmäistä lasta odottava Helsingistä. La 12.12. Missä päin Helsinkiä asustelet? Olisi kiva tosiaan vaihtaa enemmänkin ajatuksia. Mun kaveripiirissä ei tällä hetkellä ole juuri ketään raskaana, lapsellisia toki löytyy. Olisi kuitenkin varmasti eri vaihtaa ajatuksia sellaisen ihmisen kanssa joka elää samaa tilannetta itse parhaillaan.😊

30.6.2018
Suvi0584
Suvi0584
2-month-old baby

Moikka, tuntomerkit osuivat melko kohdilleen. Täällä myös 34v. ensimmäistä lasta odottava Helsingistä. Meillä myös hoidot takana ja toivottavasti palkinto saadaan joulukuussa. La 12.12. Missä päin Helsinkiä asustelet? Olisi kiva vaihtaa enemmänkin ajatuksia. Mun kaveripiirissä ei tällä hetkellä ole juuri ketään raskaana, lapsellisia toki löytyy. Olisi kuitenkin varmasti eri vaihtaa ajatuksia sellaisen ihmisen kanssa joka elää samaa tilannetta itse parhaillaan.😊

30.6.2018
Suvi0584
Suvi0584
2-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...