Huhtikuun Lörppää

Nyt toista päivää Työllisyyskurssia. Yhteensä 40 päivää. Mielenkiintoista ja intensiivistä. Tuohon kuuluun 10 päivän työharjoittelu. Mitäs muilla huhtikuuhun?

4.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Aika karua, ettei löydy ymmärrystä tuolle, että työkkärin kurssilla on oltava. Päivähoidon mielenilmaus tuskin on työkkärille riittävä syy kieltäytyä kun ei velvoittava kutsu oikeuteenkaan ole. Just eilenkö oli juttu siitä et piti mennä oikeuteen todistamaan ja lähti päiväraha kun ei mennyt työkkärin toimintaan.

Mä pidän peukkuja, että haastattelu poikisi työpaikan.

Me eilen täyteltiin ilmapalloja jotka tänään toimitetaan perille. Koulun vanhempainyhdistys siis touhuilee. Omat toin jo illalla kotiin ja pienet kulki koko aamun pallot kourassa pitkin kämppää 😍

24.4.2018
misukka
misukka

Tajusin tänään, kun menin tyttöä hakemaan hoidosta, että olin tuossa samassa päiväkodissa haastattelussa viime kesänä. Edellisestä haastattelusta ei ole vielä vuottakaan.
Katsotaan, miten nyt menee. Ainakin on tuttu johtaja ja tuttu päiväkoti. Olen ehtinyt päiväkodin vasuakin lukea.

Keskiviikkona, edelleen, kun mulla on työllisyyskurssia 9-15, tytölle on hoitoa varattu vaan klo kahteentoista., koska silloin on tuo mielenilmaus. No, nuo tuon jälkeen hoidettavat lapset on arvottu.
Mies pitää etäpäivän ja hakee tytön ennen puolta päivää.
Koitin päiväkodin johtajan kanssa puhua, ei auttanut. Siis kun kerran kymmenessä vuodessa on työllisyyskurssi, niin sitten just sille ajalle tulee mielenilmaus, ja perheet saa järjestää lapsenhoidon miten lystää. "Kun on näitä kotona olevia lapsia.", johtaja sanoi.
Onneksi mielenilmauksen takia päiväkoti ei kuitenkaan koko päivää ole suljettu.
Tytöllä vielä luistelukauden päättäjäiset keskiviikkona, kiva että pystyy siihen osallistumaan.

23.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hienoa PM! Tsemppiä haastatteluun!

Meillä pikkumies tekee vieläkin ekoja poskihampaitaan. Yöllä nosti päälle 39 kuumeen ja nytkin reilu 38 lämpöä. Mä niin toivon, et noi tulis jo läpi. Kaikki 4 tulossa samalla rytinällä. Mutta koska poskihampaat ni kestää ja kestää ja kestää...

Mulla olisi ollut tänään tanssiharrastuksen esitys mutta totesin, etten voi tota pientä jättää ilman äitiä koko päiväksi. Se suorastaan asuu rinnalla kun on kipeä tai muuten vaan kurja fiilis.

21.4.2018
misukka
misukka

Mulla on (työ)haastattelu tiistaina.
Kunhan edellinen työnantaja saisi palkan maksettua. Onneksi olen ammattiliiton jäsen.

20.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihanat uutiset Teekolla 😍

15.4.2018
Vipe
Vipe

Oi! Ihania uutisia teeko! 😘❤️ Vai tyttö tulee teidän perhettä täydentämään. Hurjaa.

14.4.2018
misukka
misukka

Ihanaa, teeko.
Paljon onnea.

14.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä en kelpaa kantasolujen luovuttajaksi, enkä veren. Se on ollut mulle tosi vaikea paikka kun isä meitä otti aina mukaan kun meni verenluovutukseen ja kerran 90 luvulla luovutti kantasolujakin. Mun oli silloinkin pakko päästä mukaan viemään isää. Ne oli hauskoja reissuja. Saatiin aina järjettömän hyvät voikkarit siellä. Meille tuli hyviä uutisia. Terve tyttö pitäis syksyllä syntyä!

14.4.2018
teeko
teeko

Meillä on tänään muskari. Eilen tuli postin mukana kirjekuori SPRltä jossa oli pari näytteenottotikkua mukana. Pitäisi pyöräytellä ne poskessa ja lähettää paluupostissa. Monta vuotta olen miettinyt kantasolurekisteriin liittymistä mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt kun se taas hyppäsi silmille niin vihdoin päätin toimia. Kuuluuko muut tuonne kantasolurekisteriin?

13.4.2018
misukka
misukka

Kiitos PM ❤️

12.4.2018
misukka
misukka

Onnea misukan esikolle ja tosikolle.

11.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tervetuloa takaisin emäntä. Teillä on mökissä jo mukavasti hulinaa 😄

PMn työllistyminen etenee hienosti. Ihana kuulla!

Mun pitäisi jo etsiä töitä aktiivisesti. On vaan motivaatio karussa. Sain poikien päivähoitopäätökset syksylle. Osa-aikaiset koska en ole töissä. Eikä päässeet tuttuun päikkyyn, jossa kolmonen jo vuoden oli. En ota vastaan paikkoja. Haen uudet sitten, kun on työpaikka. Nyt se on sit ihan se ja sama kun ei omaan kuitenkaan pääse.

Meidän esikko täyttää tänään 12 vuotta. Kakkonen täytti 7 vuotta maanantaina. Nyt on siis enää kaverisyntsien järkkäys edessä.

Riun pienimmälle myöhästyneet 3v synttärionnittelut! Eilen oli oikea päivä.

11.4.2018
misukka
misukka

Tuolla työllisyyskurssilla koitetaan löytää niitä väyliä työelämään. Hyvä juttu, koska itsekään ei ole vielä kaikkia kiviä kääntänyt.

Ja tuo mun aiempi kollega on ajalta 3 vuotta ennen esikoisen syntymää. Oltiin samassa päiväkodissa työssä. Aloin odottaa esikoista, sitten tulikin ensimmäinen kolmen vuoden breikki työelämään.

Olen näin jälkikäteen tyytyväinen etten tytön syntymää ennen ollut töissä. Silloin syksyllä olisi työ alkanut, ja tyttö syntyi lokakuussa. Sairaslomalla olisi pitänyt olla.
Nyt yritetään puhaltaa uutta tuulta purjeisiin.

Tuttua siis, teeko.

10.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Oi mä niin odotan että pääsen etsimään töitä. Just sen aloitin ennenkuin sain tietää odottavani tätä masuasukkia, mutta se nyt jäi. Paljon onnea työnhakuun!

10.4.2018
teeko
teeko

Mun Toske-projekti menee eteenpäin, sain sieltä päiväkodista myös työharjoittelupaikan.

Sitten on yksi lapsi-ja perhetyön oppisopimuspaikka kaupungilla ja esimies on mun entinen lto-kollega. Kehoitti hakemaan paikkaa.

Jippijaajee!

10.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

joo tällä hetkellä 8.lasta ja 9 odotellaan lokakuussa syntyväksi ❤ Tuli tehtyä sillon kuuden lapsen jälkeen vielä 2 poikaa 😊 nyt siis 5 poikaa ja 3 tyttöä, saas nähdä jääkö tähän vauvan jälkeen 😄

9.4.2018
Hallittu kaaos
Hallittu kaaos

Tervetuloa uusvanha emäntä.
Uusi nikkisi kuvaa kyllä hyvin tämänhetkistä elämäntilannettasi. Onnea vaan eteenpäin!
Muistan aiemman nikkisi.

9.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai kaaos on emäntä! Mä muistan kun esikoista odottelin niin kirjoittelit tänne kans. Muistelen et silloin teillä olis ollu 6 lasta ehkäpä 😁 Me kärsitään poitsun kans flunssasta kotona

9.4.2018
teeko
teeko

Moikka kaikille.
En tiedä muistaaka muut olin muinoin emäntä nikillä täällä😄 noh nyt palasin ja uudella nikillä tänne 🙌 Tervehdys vaan.
Mitä kellekkin kuuluu?

9.4.2018
Hallittu kaaos
Hallittu kaaos

Tänään opiskelu alkaa vasta puolen päivän aikaan.

Mukavaa viikkoa kaikille!

9.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi teeko ❤️ Pitkä viikko tulossa mutta sitten sen tietää. Isosti tsemppiä ja haleja!

6.4.2018
misukka
misukka

Voi teeko.
Lähetän sinulle halauksen.
Voimia. Onneksi tulos tulee nopeasti.

6.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

NIPT takana ja viikko tulosten kanssa menee. Just hain esikoisen päiväkodista ja nyt köllötellään sohvalla. Mä oon ihan palasina

6.4.2018
teeko
teeko

Misukka mul vähä sama. Ketuttaa olla näitten kaa kotona. Ku kukaa ei kuuntele. Just tuo perseily ärsyttää ja vie kaiken fiiliksen joka asiaan. 🤔

Ukko vetää pitkää pitkää päivää. Sit se ihmettelee mikä täällä nyt voi niin ärsyttävää olla.. 🧐

Olis vaikka aluks näien kaa viikon ja kysyis sit uusiks 😁

6.4.2018
tennari
tennari

Tuolla kurssilla alkoi jo henkilökohtaiset kartoitukset. Mulla oli jo tänään kurssin opettajan kanssa alkukeskustelu.
Lukiseula, matikkaseula, UKK_kävelytesti. Tuossa nyt noita ekoja juttuja.

Tsemppiä poikien synttärijärjestelyihin, sekä muihin kuvioihin.

5.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mitäs siellä kurssilla tapahtuu ja tehdään?

Meillä viikon sisään isommatkin pojat täyttää vuosia ja niille pitäis kai kaverisynttärit järkätä. Keilausta meinattiin. Esikolle 3 kaveria ja kakkoselle sama määrä. Pari keiöarataa ja kasa mässytettävää. Riittävän helppoa ja vaivatonta itselle. Ei tarvii ku kaivaa kuvetta.

Sain päivähoitopäätöksen pojista. Ei saatu paikkaa sieltä mihin haettiin. Eli siihen päikkyyn missä kolmonenkin jo oli. Ja tietty paikka oli osa-aikainen kun mulla ei ole työpaikkaa. Mä en varmaan ota sitä vastaan vaan haen sit sillä kahden viikon varoajalla jos työpaikan saan.

Tuntuu, et kaikki menee ihan persiilleen. Mulla ei ole virtaa mihinkään, kaikki vaan ahdistaa ja ärsyttää. Ukkoki ollu pari päivää ny Tanskassa, tulee joskus huomenna myöhään himaan. Ja lähtee äitienpäiväviikonloppuna 4 päiväksi taas. Mua tympii olla yksin himassa kakrujen kanssa. Mä en jaksa noitten kahden pienimmän perseilyitä ja jatkuvaa kiukuttelua.

5.4.2018
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...