Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huhtikuun Lörppää

Nyt toista päivää Työllisyyskurssia. Yhteensä 40 päivää. Mielenkiintoista ja intensiivistä. Tuohon kuuluun 10 päivän työharjoittelu. Mitäs muilla huhtikuuhun?

4.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Aika karua, ettei löydy ymmärrystä tuolle, että työkkärin kurssilla on oltava. Päivähoidon mielenilmaus tuskin on työkkärille riittävä syy kieltäytyä kun ei velvoittava kutsu oikeuteenkaan ole. Just eilenkö oli juttu siitä et piti mennä oikeuteen todistamaan ja lähti päiväraha kun ei mennyt työkkärin toimintaan.

Mä pidän peukkuja, että haastattelu poikisi työpaikan.

Me eilen täyteltiin ilmapalloja jotka tänään toimitetaan perille. Koulun vanhempainyhdistys siis touhuilee. Omat toin jo illalla kotiin ja pienet kulki koko aamun pallot kourassa pitkin kämppää 😍

24.4.2018
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Tajusin tänään, kun menin tyttöä hakemaan hoidosta, että olin tuossa samassa päiväkodissa haastattelussa viime kesänä. Edellisestä haastattelusta ei ole vielä vuottakaan.
Katsotaan, miten nyt menee. Ainakin on tuttu johtaja ja tuttu päiväkoti. Olen ehtinyt päiväkodin vasuakin lukea.

Keskiviikkona, edelleen, kun mulla on työllisyyskurssia 9-15, tytölle on hoitoa varattu vaan klo kahteentoista., koska silloin on tuo mielenilmaus. No, nuo tuon jälkeen hoidettavat lapset on arvottu.
Mies pitää etäpäivän ja hakee tytön ennen puolta päivää.
Koitin päiväkodin johtajan kanssa puhua, ei auttanut. Siis kun kerran kymmenessä vuodessa on työllisyyskurssi, niin sitten just sille ajalle tulee mielenilmaus, ja perheet saa järjestää lapsenhoidon miten lystää. "Kun on näitä kotona olevia lapsia.", johtaja sanoi.
Onneksi mielenilmauksen takia päiväkoti ei kuitenkaan koko päivää ole suljettu.
Tytöllä vielä luistelukauden päättäjäiset keskiviikkona, kiva että pystyy siihen osallistumaan.

23.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hienoa PM! Tsemppiä haastatteluun!

Meillä pikkumies tekee vieläkin ekoja poskihampaitaan. Yöllä nosti päälle 39 kuumeen ja nytkin reilu 38 lämpöä. Mä niin toivon, et noi tulis jo läpi. Kaikki 4 tulossa samalla rytinällä. Mutta koska poskihampaat ni kestää ja kestää ja kestää...

Mulla olisi ollut tänään tanssiharrastuksen esitys mutta totesin, etten voi tota pientä jättää ilman äitiä koko päiväksi. Se suorastaan asuu rinnalla kun on kipeä tai muuten vaan kurja fiilis.

21.4.2018
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Mulla on (työ)haastattelu tiistaina.
Kunhan edellinen työnantaja saisi palkan maksettua. Onneksi olen ammattiliiton jäsen.

20.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihanat uutiset Teekolla 😍

15.4.2018
Vipe
Vipe
2 years, 9-month-old toddler

Oi! Ihania uutisia teeko! 😘❤️ Vai tyttö tulee teidän perhettä täydentämään. Hurjaa.

14.4.2018
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Ihanaa, teeko.
Paljon onnea.

14.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä en kelpaa kantasolujen luovuttajaksi, enkä veren. Se on ollut mulle tosi vaikea paikka kun isä meitä otti aina mukaan kun meni verenluovutukseen ja kerran 90 luvulla luovutti kantasolujakin. Mun oli silloinkin pakko päästä mukaan viemään isää. Ne oli hauskoja reissuja. Saatiin aina järjettömän hyvät voikkarit siellä. Meille tuli hyviä uutisia. Terve tyttö pitäis syksyllä syntyä!

14.4.2018
teeko
teeko
9-month-old baby

Meillä on tänään muskari. Eilen tuli postin mukana kirjekuori SPRltä jossa oli pari näytteenottotikkua mukana. Pitäisi pyöräytellä ne poskessa ja lähettää paluupostissa. Monta vuotta olen miettinyt kantasolurekisteriin liittymistä mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt kun se taas hyppäsi silmille niin vihdoin päätin toimia. Kuuluuko muut tuonne kantasolurekisteriin?

13.4.2018
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Kiitos PM ❤️

12.4.2018
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Onnea misukan esikolle ja tosikolle.

11.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tervetuloa takaisin emäntä. Teillä on mökissä jo mukavasti hulinaa 😄

PMn työllistyminen etenee hienosti. Ihana kuulla!

Mun pitäisi jo etsiä töitä aktiivisesti. On vaan motivaatio karussa. Sain poikien päivähoitopäätökset syksylle. Osa-aikaiset koska en ole töissä. Eikä päässeet tuttuun päikkyyn, jossa kolmonen jo vuoden oli. En ota vastaan paikkoja. Haen uudet sitten, kun on työpaikka. Nyt se on sit ihan se ja sama kun ei omaan kuitenkaan pääse.

Meidän esikko täyttää tänään 12 vuotta. Kakkonen täytti 7 vuotta maanantaina. Nyt on siis enää kaverisyntsien järkkäys edessä.

Riun pienimmälle myöhästyneet 3v synttärionnittelut! Eilen oli oikea päivä.

11.4.2018
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...