Taaperon mustasukkaisuus

Vauva tuli taloon kaksi viikkoa sitten. Taapero 1,3kk. Taapero nukkuu yöt hyvin mutta päikkäreille meneminen on pelkkää huutoa huutaa 45 min nukahtaa yleensä. Ja nukkuu sen 1-2h. Miten saisin taaperon nukkumaan ilman huutoa?

28.3.2018
evelynn
evelynn

Hei

Itselläni oli tilanne että tyttö oli 1v2kk kun poika syntyi. Alusta asti olen unet rytmittänyt niin että ne ovat yhtäaikaa. Ensin nukutan pojan ja sitten tytön. Alkuun poika nukkui vaunuissa joita pystyi jalalla heiluttelemaan tarvittaessa tyttöä nukuttaessa. Nyttemmin kumpikin nukkuu enää yhset päikyt ja edelleen nukutan nuorimmaisen ensin ja vien sänkyynsä ja sitten nukutan tytön.
Mustistelu kuuluu asiaan mutta ainakin meillä ollut vähäistä kun tyttö saanut huomiota tarpeeksi ja saanut osallistua hommiin.

18.5.2018
Pepido
Pepido

Mulla on nyt 11 viikkoinen vauva ja taapero 1v7kk. Vauvan syntymähetkellä esiloinen oli reilu 1v4kk ikäinen siis. Mä olen alusta asti vienyt molemmat samaan aikaan päikkäreille. Aluksi nukutus oli haastavaa, mutta alkaa jo nykyisin sujua aika kivasti. Yleensä menen molempien kanssa sänkyyn makaamaan. Taapero makaa mun toisella puolella ja vauva toisella. Samalla siinä voi imettää myös vauvaa, joka usein nukahtaa rinnalle. Taaperoa saatan taputella selkään samalla. Jos tuo keino ei toimi eli lapset eivät asetu, niin silloin otan vauvan syliin ja laitan taaperon sitteriin ja heijaan hänet uneen siinä. Nämä keinot eivät ehkä välttämättä toimi teillä, mutta suosittelen, jos mahdollista, niin rytmitä molempien päiväunet samaan aikaan. Siinä saa itselleen mukavan hengähdystauon. Mut joo, kyl se ensin oli vain helpommin sanottu kuin tehty.

30.3.2018
Tiitukatti
Tiitukatti
2 years, 9-month-old toddler

Onnistuisiko jos pötköttelisitte kaikki samassa sängyssä päikyt? Tai edes sen verran, että taapero nukahtaa.

28.3.2018
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...