Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kainalon patit ja pahkurat

Hei.onkohan täällä sellaista kenellä olisi ollut vastaavia oireita imetyksen päätyttyä.?ja onkohan nämä oireeni normaalia? Elikkäs olen 34v nainen ja synnytyksestä on nyt aikaa 8kk. Imetin pikkuistani n. 2kk ja sen jälkeen maidon eritys päättyi yhtäkkiä.imetyksestä oli kulunut n. 2kk kun molempia kainaloitani alkoi pistelemään oudosti.ja nyt löysin kummastakin kainalokuopista pehmeitä ja liikkuvia patteja.ja nämä patit on aika aika syvällä kuopassa ja sitten on tullut rinnan ja kainalon välimaastoon sellaisia pehmeitä löllykkä patteja ja nekin ovat tosi hyvin liikkuvaisia.lääkärissä kävin näyttämässä nuo kainalot ja rinnat.lääkäri ei löytänyt ei löytänyt mitään poikkeavaa rinnoista mutta sanoi että kummassakin kainalossa tuntuu liikkuvia pehmeitä patteja.ajan sain ultraan vasta 2kk päähän. :/ onkohan kenelläkään ollut vastaavaa ja voiko imetyksestä ja hormonitasapainosta johtua nuo patit kainalossa? Pelottaa aika paljon että nämä patit onkin oireilua esim. rintasyövästä :( olisiko patit kovempia ja liikkumattomia jos olisi nuo patit esim etäpesäkkeitä tai kasvaimia...? Olisi kiva jos saisi vähän vastauksia jos jollain ollut vastaavaa imetyksen ja raskauden jälkeen...:) niin ja nuo patit ovat juuri samanlaiset ja samalla paikalla molemmissa kainaloissa..

25.3.2018
Nåra
Nåra

Hei!
Ok. :) oliko sinulla nämä pahkurat kainalossa sellaisia pehmeitä ja hyvin liikkuvia.?ja onko sinulla ollut sellaista tuntemusta tässä kainalossa missä sinulla oli ne pahkurat niin onko ollut sellaista pistelyn/kivun tunnetta?odottelen vastaustasi... :) itsellä on kyllä jännä kun noita pahkuroita tosiaan tuntuu kummassakin kainalossa ja kaikki pahkurat on täysin samanlaiset ja samankokoiset kummassakin... :)

11.4.2018
Nåra
Nåra

Hyvä, että löysit vertaistukea.
Tuo kuvaamasi tilanne tosin taitaa olla harvinainen, joten siitä näkökulmasta katsottuna tämänkaltaiselta palstalta voi olla hankala löytää saman kokenutta.

Itse ajattelen niin että vastaavassa tilanteessa kannattaa olla itse mahdollisimman aktiivinen lääkärin kanssa.
Toivottavasti tilanteesi ratkeaa pian ja parhain päin.

28.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minulla tuli esikoisen aikaan vasempaan kainaloon muutama patti. Kävin tarkastuttamassa rasvapattejahan ne. Nyt toista imettäessä kasvanut yksi näistä pateista. Aijon mennä tarkastuttamaan kunnes vauva on vähän isompi. 😊

28.3.2018
evelynn
evelynn

Eikö kenelläkään ole ollut vastaavanlaista raskauden jälkeen..? :/ olisi kiva kuulla että onko jollain ollut samanlaista tilannetta kuin minulla nyt...

28.3.2018
Nåra
Nåra
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...