Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Maaliskuun lörppää

Starttaillaas uusi ketju.

3.3.2018
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Ihana Vipen poitsu. Jotkut se kiekko vie ihan täysin mennessään. 😊

Teekolle kirjoittelinkin tuonne omaan ketjuuni. Täytyy viestitellä siun kanssas. Mut siis onnea odotukseen!

Tennarilla taisi se hammaskipu helpata. Hyvä niin.

Mä olen ihan puhki tästä viikonlopusta kun syntsiä juhlittiin perjantaina, eilen kävin isojen poikien kanssa laskettelemassa ja tänään käytiin mun porukoilla. Se kämppä on niin täynnä kaikjea mihin ei saa koskea, niin tuo 1v tutkija on tietenkin kokoajan menossa ja sitä joutuu kokoajan vahtimaan ja estämään. Ei hetken rauhaa.

Me ollaan taas pari kuukautta ainakin odoteltu ylös kulmahampaita ja nyt ne ilmeisesti sit tuli läpi. Ainakin isännys väitti että ainakin vasen puoli on tullut läpi. Minnuu minimies ei päästänyt suuhunsa kurkkimaan eikä tutkimaan. 9 tai 10 hammasta siis pienessä suussa.

Neuvola meillä oli torstaina. 78 ja rapiat oli pituutta, painoa joku 10,1kg. Ei ollut juurikaan kahdessa kuukaudessa painoa tullut. Pituutta pari senttiä. Hoitaja ihasteli, kun kaverilla hyvä tasapaino. Nosti pallon pään yli ja sieltä heitti menemään. Ja tuo tykkää siivota. Ei meillä ole aiemmat vuosikkaana keränneet Duploja laatikkoon mutta tämä tekee senkin ja jopa ihan omaehtoisesti. Myös jos pyytää laittamaan legot laatikkoon.

1.4.2018
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Vipe, lätkäinnostus on teidän lapsille tullut jo äidinmaidossa.
Kiva, että tulit piipahtamaan. Keskustelijoita aina kaivataan.

1.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teekonkin poitsu jo niin iso 😮 jotenkin ne muiden lapset ei vaan muka kasva samaan tahtiin kuin omat. Meilläkin esikoinen syksyllä eskariin.. Ja onnittelut tulevasta vauvasta 😍

Pigletille piti käydä jo aikaisemmin kirjoittamassa tsempit. Mutta yllättäen tää ei antanut silloin kirjautua.. Hyvä että sait yksinhuoltajuuden ja sinänsä asiat järjestykseen vaikka kyllähän varmaan vielä oman aikansa ottaa että arki lähtee rullaamaan niin että se tuntuu normaalilta.
Nyt sitten hukku ajatus ihan kokonaan 🙈 eipä oo tullu käytyä kun silloin tällöin lukemassa, tuntuu vähän kuolleelta tämä sivusto.
Meillä lapset sen kuin kasvaa, nuorinkin on ihan kohta 1,5v touhukas tyttö. Kyllä pojat oli vaan paljon helpompia 🤣
Meillä keskimmäinen hairahtui aloittaa lätkän 😅 en kyllä ajatellu sellaista harrastusta meidän perheeseen hankkia mut poika kun kävi testaamassa, niin se oli kuin uusi poika ja täynnä onnea. Jopa Isi on ollu ihan ok koko viikon vaikka yleensä tää äidin poika näyttää vahvasti isille mieltä ja muistaa kyllä kertoa melkein päivittäin että Isi on tyhmä, mutta ekan jää treenin jälkeen ei olekaan ollut 😅 Huomasin kyllä että valmentajat oli ehkä vähän epäileviä, kun ilmoitin pojan olevan 3 ja täyttävän neljä vasta lokakuussa, mutta tottakai jäälle päästivät ja vähän ehkä hämmästyivät kun poika meni täysillä mukana koko tunnin ajan. Pyysivät tulemaan uudestaan ja sai vielä kehuja seuraavana päivänä sähköpostitse asenteestaan 😊 Jotenkin siinä sit kuitenkin äitikin ihan innostui lätkätreeneistä kun näki kuinka toinen painaa menevään silmät kirkkaina ja hymy korvissa 🙈

1.4.2018
Vipe
Vipe
3 years, 1-month-old toddler

Onnea teeko!

31.3.2018
NemiMilla
NemiMilla

Onnea, teeko!

31.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnea teeko 😊

Joo toissailtana tuli viimeiset tikinrippeet suusta ni johan helpotti..

Kohtsiltään tarttis ulkoistautua ulos, on niin kauhean kivan näkönen päivä 😊

Mä en vaan voi käsittää, oon ostanu tähän taloon muksuille varmaan sen kymmenet aurinkolasit jaitelle kans ni johan ei yhtiäkään löydy sit ku niitä tarttis.. Vaikka niin oon vannottanut että ne pidetään yhdessä paikassa ja otetaan vaan luvan kanssa.. 😐

31.3.2018
tennari
tennari

Voi tennari! Mulla oli tuo sama juttu muutama vuosi sitten ja oli kyllä kamalaa. Ihmettelin kun kipu vaan jatku ja jatku ja sit ne tikit oli syypää. Mun kroppa oli päättänyt ettei ne kuulu sinne suuhun ja tehny niitä vastaan reaktion. Ne napattiin pois niin johan alkoi helpottaa nopeasti!

Moikka moi vaan kaikille vuosien jälkeen!
Meidän esikko menee syksyllä eskariin ja kävipä sellainen vahinko että toinen olis tulossa syksyllä.
Ens viikolla ultraan

31.3.2018
teeko
teeko
13-month-old baby

Katsotaan, mitä näistä kaikista projekteista tulee.
Toske-haastatteku käyty. Vaihtoehtoiset päiväkodit sille on tässä meidän nurkalla, onneksi joukossa ei ole tytön päiväkoti, muuten ei onnistuisi.

Jommassa kummassa päiväkodeista on vielä haastattelu.

Kävin tuolla mun viime viikon sijaisuuspäiväkodissa myös. Tulostin ei toimi, niin ei olleet saaneet työsopimustani ulos. No, jos ensi viikolla onnistuisi allekirjoitus.
Tiistaista lähtien mulla on amiedun työllisyyskurssi, Helsingissä sekin, että on sama kaupunki.

28.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Fysiikkaolympialaiset kuulostaa mielenkiintoiselta.

26.3.2018
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Joo, varapaikalle jäi. Se uimaope on esikon joukkuekaverin äiti, niin se lupasi heti huomenna katsoa ilmoittautuneet. Pidetään peukkuja, että jäbä pääsis kevään vikaan uimakouluun vaikka mutsi sählääkin.

26.3.2018
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Onko misukka teidän poika jonossa? Täällä ainakin voi uimakouluun olla jonossa.

Keskimmäinen soitti just ulkoa, että moneltako hän tulee kotiin, kun minulla on tänään synttärit.
Kiitos onnitteluista.
Mies toi kolmenlaista karkkia,suklaata ja salmiakkia, mun lemppareita.

Esikoinnen kertoi että Tallinnassa odottaa fysiikkaolympialaisten kisat kuukauden päästä.

26.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pm'lle super onnittelut, synttärinä ja sopparista!🎂🎁

26.3.2018
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...