Maaliskuun lörppää

Starttaillaas uusi ketju.

3.3.2018
misukka
misukka

Ihana Vipen poitsu. Jotkut se kiekko vie ihan täysin mennessään. 😊

Teekolle kirjoittelinkin tuonne omaan ketjuuni. Täytyy viestitellä siun kanssas. Mut siis onnea odotukseen!

Tennarilla taisi se hammaskipu helpata. Hyvä niin.

Mä olen ihan puhki tästä viikonlopusta kun syntsiä juhlittiin perjantaina, eilen kävin isojen poikien kanssa laskettelemassa ja tänään käytiin mun porukoilla. Se kämppä on niin täynnä kaikjea mihin ei saa koskea, niin tuo 1v tutkija on tietenkin kokoajan menossa ja sitä joutuu kokoajan vahtimaan ja estämään. Ei hetken rauhaa.

Me ollaan taas pari kuukautta ainakin odoteltu ylös kulmahampaita ja nyt ne ilmeisesti sit tuli läpi. Ainakin isännys väitti että ainakin vasen puoli on tullut läpi. Minnuu minimies ei päästänyt suuhunsa kurkkimaan eikä tutkimaan. 9 tai 10 hammasta siis pienessä suussa.

Neuvola meillä oli torstaina. 78 ja rapiat oli pituutta, painoa joku 10,1kg. Ei ollut juurikaan kahdessa kuukaudessa painoa tullut. Pituutta pari senttiä. Hoitaja ihasteli, kun kaverilla hyvä tasapaino. Nosti pallon pään yli ja sieltä heitti menemään. Ja tuo tykkää siivota. Ei meillä ole aiemmat vuosikkaana keränneet Duploja laatikkoon mutta tämä tekee senkin ja jopa ihan omaehtoisesti. Myös jos pyytää laittamaan legot laatikkoon.

1.4.2018
misukka
misukka

Vipe, lätkäinnostus on teidän lapsille tullut jo äidinmaidossa.
Kiva, että tulit piipahtamaan. Keskustelijoita aina kaivataan.

1.4.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teekonkin poitsu jo niin iso 😮 jotenkin ne muiden lapset ei vaan muka kasva samaan tahtiin kuin omat. Meilläkin esikoinen syksyllä eskariin.. Ja onnittelut tulevasta vauvasta 😍

Pigletille piti käydä jo aikaisemmin kirjoittamassa tsempit. Mutta yllättäen tää ei antanut silloin kirjautua.. Hyvä että sait yksinhuoltajuuden ja sinänsä asiat järjestykseen vaikka kyllähän varmaan vielä oman aikansa ottaa että arki lähtee rullaamaan niin että se tuntuu normaalilta.
Nyt sitten hukku ajatus ihan kokonaan 🙈 eipä oo tullu käytyä kun silloin tällöin lukemassa, tuntuu vähän kuolleelta tämä sivusto.
Meillä lapset sen kuin kasvaa, nuorinkin on ihan kohta 1,5v touhukas tyttö. Kyllä pojat oli vaan paljon helpompia 🤣
Meillä keskimmäinen hairahtui aloittaa lätkän 😅 en kyllä ajatellu sellaista harrastusta meidän perheeseen hankkia mut poika kun kävi testaamassa, niin se oli kuin uusi poika ja täynnä onnea. Jopa Isi on ollu ihan ok koko viikon vaikka yleensä tää äidin poika näyttää vahvasti isille mieltä ja muistaa kyllä kertoa melkein päivittäin että Isi on tyhmä, mutta ekan jää treenin jälkeen ei olekaan ollut 😅 Huomasin kyllä että valmentajat oli ehkä vähän epäileviä, kun ilmoitin pojan olevan 3 ja täyttävän neljä vasta lokakuussa, mutta tottakai jäälle päästivät ja vähän ehkä hämmästyivät kun poika meni täysillä mukana koko tunnin ajan. Pyysivät tulemaan uudestaan ja sai vielä kehuja seuraavana päivänä sähköpostitse asenteestaan 😊 Jotenkin siinä sit kuitenkin äitikin ihan innostui lätkätreeneistä kun näki kuinka toinen painaa menevään silmät kirkkaina ja hymy korvissa 🙈

1.4.2018
Vipe
Vipe

Onnea teeko!

31.3.2018
NemiMilla
NemiMilla

Onnea, teeko!

31.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnea teeko 😊

Joo toissailtana tuli viimeiset tikinrippeet suusta ni johan helpotti..

Kohtsiltään tarttis ulkoistautua ulos, on niin kauhean kivan näkönen päivä 😊

Mä en vaan voi käsittää, oon ostanu tähän taloon muksuille varmaan sen kymmenet aurinkolasit jaitelle kans ni johan ei yhtiäkään löydy sit ku niitä tarttis.. Vaikka niin oon vannottanut että ne pidetään yhdessä paikassa ja otetaan vaan luvan kanssa.. 😐

31.3.2018
tennari
tennari

Voi tennari! Mulla oli tuo sama juttu muutama vuosi sitten ja oli kyllä kamalaa. Ihmettelin kun kipu vaan jatku ja jatku ja sit ne tikit oli syypää. Mun kroppa oli päättänyt ettei ne kuulu sinne suuhun ja tehny niitä vastaan reaktion. Ne napattiin pois niin johan alkoi helpottaa nopeasti!

Moikka moi vaan kaikille vuosien jälkeen!
Meidän esikko menee syksyllä eskariin ja kävipä sellainen vahinko että toinen olis tulossa syksyllä.
Ens viikolla ultraan

31.3.2018
teeko
teeko

Katsotaan, mitä näistä kaikista projekteista tulee.
Toske-haastatteku käyty. Vaihtoehtoiset päiväkodit sille on tässä meidän nurkalla, onneksi joukossa ei ole tytön päiväkoti, muuten ei onnistuisi.

Jommassa kummassa päiväkodeista on vielä haastattelu.

Kävin tuolla mun viime viikon sijaisuuspäiväkodissa myös. Tulostin ei toimi, niin ei olleet saaneet työsopimustani ulos. No, jos ensi viikolla onnistuisi allekirjoitus.
Tiistaista lähtien mulla on amiedun työllisyyskurssi, Helsingissä sekin, että on sama kaupunki.

28.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Fysiikkaolympialaiset kuulostaa mielenkiintoiselta.

26.3.2018
misukka
misukka

Joo, varapaikalle jäi. Se uimaope on esikon joukkuekaverin äiti, niin se lupasi heti huomenna katsoa ilmoittautuneet. Pidetään peukkuja, että jäbä pääsis kevään vikaan uimakouluun vaikka mutsi sählääkin.

26.3.2018
misukka
misukka

Onko misukka teidän poika jonossa? Täällä ainakin voi uimakouluun olla jonossa.

Keskimmäinen soitti just ulkoa, että moneltako hän tulee kotiin, kun minulla on tänään synttärit.
Kiitos onnitteluista.
Mies toi kolmenlaista karkkia,suklaata ja salmiakkia, mun lemppareita.

Esikoinnen kertoi että Tallinnassa odottaa fysiikkaolympialaisten kisat kuukauden päästä.

26.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pm'lle super onnittelut, synttärinä ja sopparista!🎂🎁

26.3.2018
NemiMilla
NemiMilla

Onnea PM!

Kiva, että sait sijaisuussopparin.

Mulla oli hälytys päällä, et ilmoittaisin kakkosen uudelle kierrokselle uimakouluun mutta sit rupesin laittaa pojille ruokaa ja unohdin. Nyt oli tietty kaikki paikat menneet 😕 Nyt kyllä harmittaa ihan hitokseen.

26.3.2018
misukka
misukka

Mulla on tänään synttärit.
Juostu on taas. 4 päivän työt oli ihan sopiva, mutta sanoin että jatkossa tuo päiväkoti olisi liian työntäyteinen minulle. Tänään kävin siellä kirjoittamassa sijaisuussopparin. Keskiviikkona käyn myös, kun tulostin ei toiminut juuri kun olin siellä.

Miehen veljen vaimo kävi "ohikulkumatkalla" aamulla tuomassa mulle tulppaaneja sekä lahjan.

Aurinko paistaa kaikella lailla.

26.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Juu. Tuolt ylhäältä oli se viisuri puhjennut vaan yhdestä kulmastaan eikä mahtunut enempiä puhkeemaan ni joutuivat avaamaan vähän tiluksia että saivat hampaan pois. Samalla tarkasti ettei juuret olleet tehneet reikää poskionteloon..

Joo aika jännää jos aikuiset ei syö samassa tilassa lasten kanssa..

21.3.2018
tennari
tennari

Päiväkodissa ruokailu(t) on pedagoginen tilanne. Tuolla ruokailut on rauhallisia tilanteita, mutta se on eri asia.
Esimerkkiruokailu on hyvinkin tärkeä asia.
Kyllä tänäänkin söin lounaan samaan aikaan kuin lapset.
Kumma että kahden työpäivän jälkeen on jo huomannut kehitettävää, vaikka en sillä silmällä ole tilanteita katsonut.

21.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiva, että pääsit päikkyyn hommiin PM. Ihan loistojuttu sun työllistymisesi kannalta. 👍
Mä olen kuullut, että joissain paikoissa henkilökunta ei syö lasten kanssa. Musta se on ihan hölmöä. Mistäs lapset päikyssä ottaa mallin syömiseen, ellei aikuisilta. Toivottavasti palaa henkilökunnan ruokailukäytäntö takaisin ja pian.

Tennari, sulta siis jouduttiin ihan leikkaamaan se hammas? Multa on kyllä halkastu hampaita ja vedetty pois muttei koskaan leikattu. Onhan se leikkaus aina isompi operaatio ja menee syvemmälle joten en ihmettele, että on myös pidempään kipeä.

21.3.2018
misukka
misukka

Okei PM, kyl mun äiti välillä söi kun oli päiväkodilla tässä vastikään töissä. Se veloitetaan palkasta, ainakin täällä meilläpäin.

Nyt oon pärjännyt jo ilman lääkkeitä tämän hampaan kanssa. Tai hampaanpoiston jälkeen 😁 vasemmalta ylhäältä poistettiin hammas, nyt vasen poskiontelo tuntuu hassulle, mutta lienee osuutensa asiaan silläkin että on operoitu aika lähellä poskionteloaja naama siltä puolen turvoksissa ollut viikon, että kun turvotus laskee niin ontelotkin palautuu normaalitilaan. 😂 Tikit hankaa vieläikävästi, jos eivät ensi viikkoon mennessä ole asettuneet niin käyn sitten poistattamassa niitä niin pääsee joskus siltä puolelta hampaita harjailemaankin.

21.3.2018
tennari
tennari

Nyt sitten tehty ensimmäinen 8 tuntia työtä päivakodissa vuosien jälkeen.
Tavat muuttuu. Tuolla tosin ilmeisesti kukaan henkilökuntaan kuuluva tai opiskelija ei syö päiväkodissa tarjottavaa lounasruokaa. Minä söin tänään, koska en käytäntöä etukäteen tiennyt. Siellä siis henkiläkunta ei maksa ruuasta, joten eivät syökään sitä.

20.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo mä eilen aattelin että soitan ja kysyn et onko normaalia jos tänää viel sama homma, mutta kas kummaa, homma helpotti iltaa kohden ja nyt lähes kivutonta. Leuka vielä jumissa mutta ehkäpä tämä tästä ajan myötä. Enää ei tartte vetää maksimiannosta molempia lääkkeitä. Tänään voi vielä jättää lääkemäärää pienemmäksi.. 😊

Eli leikkauksen jälkeen näemmä n. viikko menee ni homma helpottaa. Itse kun olen semmonen ettämielellään jos heti kaikki kunnossa tyyppi 😂

20.3.2018
tennari
tennari

Oletko tennari ollut yhteydessä leikanneeseen hammaslääkäriin.
Panacod on reseptilääke, ja se on ärtsyä. Sitä en tiedä minkä särkylääkeyhdistelmän kanssa tuota voi käyttää.

Jostain syystä mulla tuli myös mieleen leukaluiden hieronta, en tiedä miksi, mutta jos jumi lähtisi sillä.

19.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi ristus. On aika hanurista tämmönen hampaan leikkaus.. Enää ei leukaluuhun tai poistokohtaan koske. Tikit on kuitenki nii lähellä poskea että poski sisäpuolelta niin turvonnut ettei suuta auki tai kiinni saa.. 😐 burana 800 x 3 + panadol 1 g x 3 päivässään ni jotenkuten jaksaa.. Eniten ketuttaa leukaluiden jumi.

Ehkä se tästä. Onpahan tehty nyt..

19.3.2018
tennari
tennari

Hienoa, että pääset sijaiseksi! Jes!

Miun työpaikkaprojektit ei etene. Kahdesta tullut hylsy. Sentäs ilmoittavat mikä positiivista. Tuohon yhteen lähellä olevaan firmaan soitin, jossa kävin pari vuotta sitten haastattelussa. Lupasi pitää mut mielessä. Nyt heillä on akuutti tarve suunnittelijalle joten tää mun toiveeni syksyllä töihin ei ihan kohtaa. Mutta lupasin olla käytettävissä aiemminkin jos miut sinne ottavat.

17.3.2018
misukka
misukka

Juttelin te-virkailijani kanssa tänään.
Aikas monta puhelua kaikkineen näihin mun työllisyysprosesseihin. Soitin päiväkotiin, jossa olin tällä viikolla haastattelussa, ottavat mut ensi viikolla muutamaksi päiväksi sijaiseksi.
Yksi haastattelu piti jo ensi viikolta siirtää myöhemmäksi.

Miten misukan työhakuprojektit etenee?

16.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teillä on tennari muksut olleetkin hurjia kun noin aikaseen lähteneet liikkeelle. Jospa nyt ehtisi vähän tulla järkeäkin päähän ennen kuin lähtee kohkaamaan.

Meillä tuo pienin on nyt vasta ruvennut nousemaan keskellä lattiaa seisomaan kun on jo viikon päivät tepastellut ympäriinsä. Tänään kääntyi 180 astetta ympäri paikallaan.

Musta tuntuu, ettei tämä nuori mies oikein tiedä, että puhua vai kävellä ensin. Jatkuvasti tulee uusia sanoja joita yrittää sanoa. Eilen sanoi kakka ja sehän vaipasta löytyi. Kaikki muut on valinneet liikkumisen ensin. Puhe tullut vasta reilusti päälle 2-vuotiaana aikaisintaan.

15.3.2018
misukka
misukka

Jestas, tennari. Vai mattimyöhäinen teidän tyttö, vaikka vitsillä laitoitkin.

Tsemppiä viisaudenhampaanpoistoon.

15.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kohta pitäs lähtee viisaudenhampaan poistoon, joutuvat vähän ientä leikkaamaan.

Muksut lähtee mummon kaa perhekerhoon.

Toiv olis kivuton kokemus, lauantaille pitäs esikon synttärijuhlat järjestää..

Pienimmällä räkä turskaa. Liekö osittain nuo isot etuhampaat tukkosuutta ainakin nenään aiheuttaa.

Viikon sisällä neitikohta 10 kk on kovasti harjoitellut jo tuetta seisomista. Vähän mattimyöhänen siskoihinsa verrattuna kun molemmat ovat jo viikkoo vajaa 10 kk ikäsenä kävelleet. 😊

15.3.2018
tennari
tennari

Joo, pitää katsoa tuota kaverisuhdetta.
Hänen äitinsä tuntuu olevan aika kiinni minussa, koska miehensä opiskelee ulkomailla.

Tänään meidän likka nousi itse jo klo 7, ja oltiin jo ennen kahdeksaa päiväkodissa. Meillä tyttö riisui tse ulkovaatteet, ja oli muutenkin terävä ja omatoiminen päiväkodilla.
Tänään hain tytön hieman ennnen kolmea ja sanoin, että ollaan yhtä reippaita nyt kuin olit aamulla.
Mun piti tehdä pikaisesti ruokaa, ja seurasin eduskunnan sote-keskustelua. Esikko sanoi aamulla, että illalla hän on ruotsalaisella teatterilla.
Itse olin yhdellä päiväkodilla aamulla ja aamupäivällä. Illalla olin vielä koulun vanhempainyhdistyksen kokouksessa.

14.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuvitus. Onhan toi aika hämmentävää, miten hyvin kaikki sujui jos se kielijänne oli niin tiukka. Olisi tosiaan luullut jotain häikkää olevan aiemmin.

PM, kannattaa seurata sitä kaverisuhdetta. Toivottavasti tasa-arvoistuu ja teidän tyttö osaa ottaa paikkansa kaverin rinnalla eikä jää perässä hiihtäjäksi. Apuja varmaan kaipaavat yhteisiin leikkeihin välillä että tasoittuu.

Heippa J! Hienoa, että vastuut kasvaa. Onnea ylennyksestä. Kiva kuulla, että teidän mini on reipas koululainen.

Roosamariinallakin alkaa noti olla valmis. Ja vauva oppinut uutta. Sä varmaan itse seurailet sitä päätä tarkasti vaikkei neuvolassa seurarakaan. Hyvä kun iho parempi. Onhan nää kelitkin vähän lauhtuneet, että varmaan vaikuttaa omalta osaltaan.

Mä aloittelen hinnoitteluprojektia. Viikonloppuna on taas MLLn lastentarvikekirppis. Mulla lähteekin sinne nyt iso kasa tavaraa kun laitan kopan telakoineen, yhdistelmät, sitterin, kantoliinan ja kaikki pieneksi jääneet vaatteet 74 senttisiin asti.

Esikolla nousi nyt illasta yhtäkkiä kuume. 39,2 oli äsken kun lähti nukkumaan. Toivottavasti Burana laskee kuumetta. Pamolin otti päänsärkyyn jo tossa iltapäivällä.

14.3.2018
misukka
misukka

Heipsan munkin puolesta pitkästä aikaa!

Tänään 5kk neuvolassa todettiin, ettei pojan päälle tehdä mitään. Riittää kun saa olla paljon mahallaan, varsinkin nyt kun poitsu keksi miten masulleen käännytään joten selällään olo ei enään tälle kelpaa :D sen lisäksi nukutetaan kyljellään tai jos poika itse haluaa nukkua mahallaan niin antaa mennä.

Pikkuhiljaa myös ollaan saatu ihoa parempaan kuntoon atooppisen ihottuman osin.

Meillä menee muutenkin hyvin ja kämppäkin on pakastinta, tv tasoa, sohvapöytää ja sohvaa vaille vaille valmis.

14.3.2018
Roosamariina
Roosamariina
2 years, 9-month-old toddler

Tuvitukselle voimia arkeen.
Misukan pienimmälle onnea uudesta taidosta.

Täällä satanut vettä tänään, nyt enemmän kuin aamulla.
Meillä tyttö on liiankin innokas uuden kaverinsa kanssa. Ovat samanikäisiä, mutta kaveri on "johtajatyyppiä", niin meitin tyttö menee perässä ja tekee kuten toinen sanoo.

13.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niin juu. Pitihän mun tietty vähän leuhottaa, et meidän pienin lähti kävelemään. 1,5 metriä on nyt ennätys. Täyttää 2 viikon päästä vuoden.

13.3.2018
misukka
misukka

Heips
Kiva, dt ninnup ja tuvituskin tulleet pyörähtämään täällä.
Hienoa, että piglet sai uksi vuoltajuuden ja edes kerran kuussa muksut isälle. Täytyy sanoa, että aikas erikoinen kuvio tuo ex-ukkosi systeemi. En kyllä jaksa uskoa, ettei muka ole tuntenut aiemmin. Mutta kuten sanoit, niin eipä sillä liene mitään väliä.

Mäkin toivon, että ninnupin typy oppii hakemaan kerhossakin oman rauhansa.

Hyvä juttu, et tuvituksella rupiaa elämä voittamaan. Ja aivan ihanaa, että toi kielijänteen leikkaus on helpottanut noin paljon. Eikö sitä aiemmin osattu epäillä?

Mulle iski vissiin keuhkoputkentulehdus ihan tyhjästä. Ensin ei ollut mitään flunssaa, yhtäkkiä sunnuntaina iski ihan tukkoon ja eilen vietin aikaa lääkärissä. Kun terkkarissa lopulta pääsin sisään ni ne kirjoitti maksusitoumuksen Mehiläiseen kun oli niin kauhea ruuhka. Siellä sit kahdessa tunnissa oli käytynä labrat ja keuhkoröntgen ja oireenmukaisena diagnoosina keuhkoputkentulehdus ja ab-kuuri. Mulla ei siis henki kulkenut eilen juurikaan. Hengitys oli pinnallista ja kolmen metri kävelyn jälkeen puuskutin ku höyryveturi.
Nyt kun heräsin tähän aamuun niin olo oli ihan ok, mitä nyt yskitti. Ylös kun nousi niin meinasi taas happi loppua. Taitaa tulla taas päivästä aika kamala. Kolmonen, 3v, ei ollut eiöen yhtään yhteiztyökykyinen. Kaikessa vetkuili ja pisti hanttiin. Ihan sairaan helppoa toimia sen kanssa kun itellä meinasi jatkuvasti taju lähteä.
Mä luulen, ettei toi meitin kakkonen ehdi eskaritaksiin. Taksi lähtee 9 minuutin päästä ja vasta meni pesemään hampaitaan.

13.3.2018
misukka
misukka

Kiva kuulla muistakin täällä 😊

Tsemppiä tuvitus, hyvä että asiat alkaa taas rullaamaan.

Kyllä pigletin ukko kuulostaa oikein "herrasmieheltä", tosin ei ole ensimmäinen mies josta kuulen että noin toimii..

Meillä on tuon 5 v uhma välillä aivan järkyttävää. Välillä itekkin ihan "jassoo, mitäs sitten?" " fiilis.. Aivan älytön tarve kokeilla kaikkee, ihan kaikkee et mitä voi ja saa tehdä ja mitä ei.. Noh, ehkä se kuuluu tähän mut aina ei vaa jaksas..🤔

13.3.2018
tennari
tennari

Mä käyn joka päivä lukee mut kirjottelen ku kerkeen 😁
Nyt tarttis nykästä ihtensä ja pienin alakertaan aamupalahommiin että saan isoimmat kerhoon ennen ysiä.

Kämppä meni sairastellessa aivan järkyttävään kuntoon. Pitäsi yrittää jotai tehä asialle ennenkö mä pimahan totaalisesti 😁 mä jaksan kaaosta tiettyyn pisteeseen asti mut sit ku menee yli ni mulla kilahtaa.. Ja nyt se ei o enää kaukana..

Noh. Nyt ei kun aamutoimiin että johki ees kerkee..

9.3.2018
tennari
tennari

Täällä on niin hiljaista nykyään. Huomaaks ninnup, että misukka ja minä keskustellaan lörpässä, muut poikkeilee silloin tällöin.

9.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sitä ihmettelen, että noita taas todella vanhoja ketjuja noussut etusivulle.
Mukava "kuulla" ninnup teidän arjesta.

8.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka, meillä oli esikoisen kanssa sama juttu. Neuvolan mielestä kasvoi tasaisesti ja hyvin, vaikka noin vuodessa paino- pituus käyrä laski, ensin oli +7, lopulta -3. Lisäsin sit ite ruokavalioon enemmän rasvoja ja maidon vaihdoin rasvattomasta kevytmaitoon. Sit seuraavalla kerralla käyrä olikin +1. Luulin että meillä ois johtunu lapsen allergioista se ettei neuvola puuttunut tilanteeseen, mut näköjään sitä tapahtuu muuallakin... :/

Hyvää naistenpäivää myös muillekin! Me käytiin tänään uimassa koko perheen voimin, vauvakin jaksoi noin tunnin touhuilla altailla. :)

8.3.2018
Taros
Taros

Kannattaa pyytää lääkäriaika, ja laajat verikokeet.
Meillä keskimmäinen meni alle kouluikäisenö -18%:lla kasvukäyrässä.

8.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tsemppiä työhaastatteluihin!

Ja hyvää naistenpäivää!

Me käytiin eilen kolmosen 3v neuvolassa. Jäbällä pituutta 95,5cm ja painoa rapiat 14 kiloa. Neuvolahoitaja sanoi, että kasvaa hyvin ja tasaisesti mutta minusta käyrät näytti tasaista tiputusta. Isompi tiputus oli puolivuotiaana ja siitä on vähän kerrallaan hiipunut ja tippunut kasvukäyrä. Puolivuotiaana tippui - 1 käyrälle ja nyt on kerta kerran jälkeen valunut puoliväliin - 2 käyrää kohti.

Missä vaiheessa tuohon puututaan jos kokoajan on laskusuuntainen?

8.3.2018
misukka
misukka

Hyvää naistenpäivää!

8.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meidän keskimmäinen ei tarvitse silmälaseja.
Tarkastuksen teki sama silmälääkäri, joka tutki aikanaan esikoisen silmät.

Työnhakurintamalla "tuulee".
Perjantaina on palkkatukipaikkaa varten haastattelu. Se on päiväkodissa.
Ensi viikolla on haastattelu myös päiväkotiin. Se on tavanomainen työsuhde.

7.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihana kuulla, piglet! 😍
Samoin PMn tytöstä kiva kuulla, että löytynyt kaveri.

6.3.2018
misukka
misukka

Medillä tyttö totesi päiväkodilla aamupalaa jakavalle aikuiselle: "kaveri(nimen mainiten) tuli samaan aikaan."
Hyvä, kun on löytäneet toisensa.

6.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hienoa, että PMää kuunneltiin.

No niin mä sitä mietin, et joko olisi koululainen. Mites on eka luokka sujunut?
Mäkin toivon, että se isukki miettisi lapsia välillä eikä vain omaa napaa. Typerää lähteä kostamaan noin kun lapset on siinä ne, jotka kärsii.

Hyvä, että sait työhaastattelukutsun. Toivotaan, että saat sen paikan.

5.3.2018
misukka
misukka

Hyvä, että Piglet sait työhaastattelukutsun. Toivottavasti saisit tuon työn, talous tulee vankemmaksi.
Tsemppiä lastenvalvojapalaveriin. Jospa teidän lapset voittaisivat palaverin kautta jotain, edes isänsä osa-aikaisesti takaisin.

5.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Palaveri pidetty!
Siellä oli 2 työntekijää minua kuuntelemassa!!!
Kyllä minullakin ääni nousi, kerrankin minun huoli otettiin tosissaan! Käyvät tytön päiväkodilla. Sitten taas palaveerataan.
Tsemppiä kaikille henkilökohtaisiin haasteisiin.

5.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyppykiikkuun saa laittaa 4kk iässä jos osaa pitää päätään pystyssä. Vaihtelee 4kk-6kk. Meillä kuitenkin hyppykiikku on niin ylhäällä ettei jalat ole maassa. On vähän niin kuin keinuna tällä hetkellä ja poika on siinä vain 5min silloin tällöin.

5.3.2018
Roosamariina
Roosamariina
2 years, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...