Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pitkästä aikaa...PISTEKAUPPA!

Pitkästä aikaa päätin vilkaista oisko piste- kauppaan tullut jotain kivoja uusia tuotteita! No, just Joo! EIPÄ OO! Mulla vino pino liberokoodeja syöttämättä, kun siellä ei vaan oo mitään. Ei 1- vuotiaalle eikä 4v- vuotiaallekaan. Murmeli 1974

24.1.2018
Murmeli 1974
Murmeli 1974
3 years, 2-month-old toddler

Nyt saa taas Lindexin bodyja 92cm asti😊Tilasin vauvalle😊

21.3.2018
huiskutin
huiskutin

sitähän mä myös kysyin!😂

19.3.2018
NemiMilla
NemiMilla

Onko kenelläkään tietoa minkälainen kirja tuo Ensimmäinen vuoteni on?

19.3.2018
melissadj83
melissadj83
1 year, 9-month-old toddler

tietääkö kukaan minkälainen tuo vuosikalenteri on?

18.3.2018
NemiMilla
NemiMilla

Uusia tuotteita täälläkin kaipaillaan. Yhden kerran olen meinannut tilata, mutta silloin kympypyyhkeet loppuivat kesken kampanjan ja nyt olisin tilannut Lindexin kuponkeja kun varmistui toisen lapsen syntymä niin eipä saa niitäkään enää. Tiedä nyt sitten miksi edes kerätä enää kuponkeja ollenkaan

14.3.2018
Jaama
Jaama

Ree, mä tiöasin ton vaatesetin meidän pienimmälle. Musta se on ihana. Ja kuvat on oravia.

13.3.2018
misukka
misukka
2 years, 10-month-old toddler

Minä kaipaan myös uutta!

Esikoiselle ei mee enää mikään noista, mitä tarjolla olisi ja syntyvälle vauvalle ei ole mitään uutta tarjolla.. Noista tuotteista suuri osa on ollut tarjolla jo kolme vuotta sitten...

Edellä mainuttujen lisäksi voisi olla vaikka hiekkaleluja, uimakellukkeita, huppupyyhkeitä... Ja ihan tavallisilla koodeilla. Ei millään uusilla kampanjoilla.

11.3.2018
Maibbis
Maibbis

Ootteko tilanneet tuota vauvalle tulevaa settiä, onko mistään kotoisin? On niin huono kuvakin ettei näe onko printti oravia vai jotai u-kirjaimia. Nyt ois pisteitä mutta ei ketään vauvaa tiedossa kuin naapurin vauva kuukauden päästä ja enkä tiedä kehtaako antaa lahjaksi tuota settiä.

12.2.2018
Ree123
Ree123
3 years, 7-month-old toddler

Joskus Liberollakin on teknisiä ongelmia ja huoltokatkoksia asiakaspalvelussa.

9.2.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onko muilla tullut vain 100 pistettä kun olis pitänyt tulla se 200 kun saa tuplana vielä tänään? Turha syöttää niitä nyt jos saakin vain normi pisteet.
Lisäksi on ollut pari koodia jotka olleet niin epäselviä että on pitänyt arvailla mitä kirjoittaa. Laitoin viestiäkin asiakaspalautteena yhdestä toimimattomasta koodista (suttuisesta) mutta eipä ole mitään vastattu vaikka siitäkin on jo pari viikkoa aikaa.

Että palautetta ei näköjään kannata laittaa noista puuttuvista pisteistä kun mihinkään ei vastata.

9.2.2018
nortikka
nortikka

Pisteitä olis kyllä mitä käyttää vaan kun ei oo mitään mitä tilata. Vaatteet on jo pieniä eikä oikein miellytä muutenkaan hyväntekeväisyyteen en tuhlaa vaikka asiaan meneekin. Legoja lusikoita pyyhkeitä jotain mistä olis hyötyä vauvan kasvaessa... samat tavarat ollu iän kuun päivät uudistusta kiitos!!

8.2.2018
Kiplari
Kiplari
1-month-old baby

Olen samaa mieltä lapseni on alle kaksi vuotta ja nyt ei ole enää mitään tilattavaa koska on jo yli 86 senttimetriä ja lyhythihaiset vaatteet on jo kesällä liian pieniä. Hei liberokerhon ylläpitäjät laittakaa viestiä että uusia tuotteita! Kohta ei enää huvita käydä täällä eikä laittaa pisteitä mihinkään. Ehkä samantien siirtyy vaikka toiseen vaippamerkkiinkin ehkä.

7.2.2018
Ree123
Ree123
3 years, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...