Lämpöpussi turvakaukaloon

Eli onko nuissa lämpöpusseissa erikseen turvakaukaloon ja vaunuihin/rattaisiin tarkoitetut? Pääasiassa näkyy olevan netissä myynnissä nuo ja eikä ole erikseen merkitty et kumpaan tarkoitettu 🤔Liikkessä ois mukava käyä kattomassa, mutta missä nuita myyään oulun alueella?

15.1.2018
Merimaaria
Merimaaria
3 years, 2-month-old toddler

Oulussa ite käyn BabyStylessä, se on Limingantullissa, Kärkkäisen vieressä, samassa talossa ku uus HopLop. Lastentarvike löytyy myös Limingantullista siitä Topi-keittiöiden nurkilta, Prisman ja Halpa-Hallin välistä.

15.4.2018
jeha
jeha
2 years, 2-month-old toddler

Meillä 2 Eisbärchenin lämpöpussia; pienempi on tarkoitettu selkeästi turvakaukaloon. Meillä se jäi pieneksi noin 9kk iässä. Isompi malli on tarkoitettu rataskäyttöön ja siinä saa tosiaan jalkopään neppareilla auki. Suosittelen ostamaan käytettynä, esim. Tori.fi; nämä lämpöpussit ei kulu käytössä mitenkään.

5.4.2018
Tumpelo
Tumpelo

Kiitti! Pitääpä koittaa katella 😊

15.1.2018
Merimaaria
Merimaaria
3 years, 2-month-old toddler

Lastentarvike on se ketju. Varmasti Oulun alueelta löytyy. Ja noita pusseja molempiin löytyy kyllä melkein liikkeestä kuin liikkeestä jossa vaunuja ja kaukaloita myydään.

15.1.2018
misukka
misukka

Turvakaukaloon tarkoitetuissa lämpöpusseissa on vöille reitit. Mä näkisin, että turvakaukalon pussia voisi käyttää myös rattaissa. Mutta ilmeisesti puhtaasti rattaisiin tarkoitetut lämpöpussit on paksumpia eikä ne mahdu kaukaloon kovin helposti. Ja ne on sen verran isoja, että niihin mahtuu parivuotiaskin.

Meillä esim. Eisbärchenin lämpöpussi rattaisiin eikä se uppoaisi kaukaloon mitenkään. On iso ja paksu. Käytetty reilu vuosikkaalke telttamajoituksessa makuupussinakin niin, että jalkopääty ollut auki.

Kaukalossa mulla oli Lastarvike-ketjun Emma-merkkinen pussi ja se jäi pieneksi ennen kuin vauva oli 6kk ikäinen. Palveli ihan hyvin ekan kevään kun vauva syntyi maaliskuussa. Syksyllä ei voinut enää laittaa kun olisi tarvinnut toiset reiät ylävöille. Vyön reiät jäi siis jonnekin lapaluiden korkeudelle.

15.1.2018
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...