Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Moikka onko vielä 'tuttuja' täällä?

Pitkän tauon jälkeen johkaannuin pyörähtämään täällä 😃 Mitä kuuluu? Meillä jokseenkin samaa...jatkan pph sijaisena pian. Olkapään leikkaus oli ja kuntoutus jatkuu. Omien lasten tutkimukset ja hoidot edelleen pyörivät...

13.1.2018
Minnie
Minnie

Nyt pitäisi sitten yhtäkkiä olla innoissaan päiväkodin työkokeilusta. Katsotaan, kunhan haastattelu nyt ensin on.

26.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tääkin vanhus jaksoi taas vaihtaa salasanaa että pääsi sivustolle sisälle :D Ptkä sairasloma / muu vapaa takana ja maanantaina (muutamia sijaiskeikkoja tein) alkaa taas loppurutistus opintojen suhteen. töitä olisi kun vaan saa paperit käteen asti :)

Misukalla riittää puuhaa, PM:llä mukavasti siis ja muille myös jaksuja arje haasteisiin

26.1.2018
satumamma
satumamma

Hyvä, että palaverista jäi hyvä maku.

Juu, ei tosiaan jää äipän helmoihin pitkäksi aikaa vaikka nyt kiskookin multa housuja alas kun kiipee niitä myöten pystyyn 😂

Vai virkistäytymässä... 😄 Hih

Meillä kakkonen oli viikonloppuna aika kovassakin kuumeessa. Melkein 40 pahimmillaan. Tänään ollut alilämmön puolella. Harmittavasti osui just nyt tämä kun olisi tänään uimakoulu mutta eihän tuota sinne voi nyt viedä. Hintavaa miusta kun 5 krt 50e. Harmittaa kun jää välistä. Myös poikaa. Mut eri syystä. Ymmärrettävästi.

22.1.2018
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Olin vkl 'virkistäytymässä' hoivatyössä vanhuspuolella 😃 Ja nyt kävelylenkille!! Tääl on satumaisen kaunis talvisää! Puut huuruisia..

21.1.2018
Minnie
Minnie

No Misukka onpa innokas harjoittelija!! Kiire isoveljien perään! Ei aio jäädä äidin helmoihin 😅

Nii, kävi tosiaan kunnasta hlö ja tulee toisen kans reilu viikon päästä...katsotaan miten asiat etenee, ihan hyvässä hengessä kuitenkin sujui...täs odotellaan myös tyksin aikoja ja lääkäreiden lausuntoa...

21.1.2018
Minnie
Minnie

Mites teidän palaveri sujui? Toivottavasti hyvin.

17.1.2018
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Joo, on kyllä ihan omaa luokkaansa. Vähän pelottavaakin oikeastaan.

Sanat lisääntyy päivä päivältä. Paristi pojat väittäneet, että olisi parin sanan lauseita puhunut. Eilen minäkin lopulta näin, että seisoi tuetta. Tähän asti kuulemma vähän epähuomiossa seissyt lyhyen aikaa mutta eilen nousi mun reiden päälle kun istuin lattialla ja siitä punnerti ylös seisomaan josta sit voitonriemuisesti tuijotteli mua silmiin. Tänään on kulkenut koko päivän tukia pitkin olkkarin ja keittiön väliä. Kontilleen tiputtautunut vain pakon edessä.

17.1.2018
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Toivottavasti Minnien tapaaminen oli antoisa.

17.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka, kiitos!
Tässä tullut vauhdissa yllätyslisiä ohjelmaan, osa itse hankittuja etukäteen tietoisesti, mutta nyt on kyllä liikaakin, täytyy myöntää. Josko saadaan venytettyä esim koulunäyttöjä myöhemmäksi... Tärkeysjärjestyksessä mentävä. Terveys ensin.

Aikas etevä pikkumies teillä!!! 😍
Josko oppii sekä kävelemään että puheen jo 1v?!
Ja hienoa kun naapurikaveri koulumatkaa taittamassa!
Munkit, oi! Täytyy itekin tehdä 😋

Meille tulee just kunnasta hlö pojan asioihin liittyen ... Odottavaisin mielin. 😊

Mukavaa päivää kaikille!

16.1.2018
Minnie
Minnie

Minniellä kyllä hulinaa. Jaksamista isosti! Ihanaa, että eskari alkanut hyvin. Meillä myös kakkonen nyt eskarissa. Tänään alkoi kouluun ilmoittautuminen. Vähän mietittiin, ettei ehkä tarvita iltapäivähoitoa. Kovinkaan usein tarvitse yksin olla kuin puolisen tuntia iltapäivästä. Naapurin pojan kanssa tulevat yhtä matkaa kuitenkin.

Eilen tehtiin itse munkkipossuja. Tuli hyviä kun laitettiin niihin vaniljakreemiä ja puolukka-kirsikkamarmeladia. Ongelma tosin, että niitä on ihan hirveä määrä. Joku parikymmentä vaikka reilu kymmenkunta tuhottiin jo eilen. Öh...

Pikkuvesseli on kulkenut tukia pitkin nyt toista kuukautta. Aina välillä päästää tuesta irti ja tulee hallitusti pyllylleen alas. Sanoja on hirveä määrä. Äiti, isi, veli, hyvää, nam, jne... Eilen lepertelin sille, että ootkon äitin hänttätäärä ni tämä tuijottaa mua silmiin ja sanoo hänttä ja leveä hymy päälle.

Jännällä odotan kumpi voittaa puhe vai liike. Kaikki muut on lähteneet kävelemään ensin.

15.1.2018
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Ai, muistelin et Marskulla oli kans erityislapsi...mutta ymmärrän kyllä jollei jaksa/ehdi/pysty tms olla täällä... Itelläkin tämä jäi sekä pph työn takia vähälle, että myöskin siksi kun harvinaissairaudet lapsilla ja nyt myös itellä toinen diagnosoitu, niin tulee vähän vaaraksi tunnistettavuus...
Mutta ajoittain mielessä olette, kaikkea hyvää PM lle työ/opiskelu kuvioihin sekä muutenkin perheellenne!

(Aloitin itse syksyllä iltamonimuotona Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon kun tiesin pph työhön tulevan 6kk tauon. Tein kaks näyttöä olkaleikkauksen sairaslomalla ja viel kaks näyttöä jäi tälle vuodelle. Iltatunnit 2x/vk paitsi syksy oli mulle hyväksluettu lähihoitajaopinnoista ja työkokemuksesta.)
Kevät tulee meillä olemaan vilkas kaikinpuolin, työn, opiskelun ja omien lasten ja itseni tutkimusten osalta.

14.1.2018
Minnie
Minnie

Olen hyvin tyytyväinen tähän tilanteeseen.

Hallituksen aktiivimalli tosin ei koske mun hakemia opiskelupaikkoja. Tämä seuranta on alkanut tänä vuonna.

14.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...