Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Uusi vuosi 2018

Huomenia ja hyvää uutta vuotta 2018 kaikille! Täällä on lunta maassa, kuten tammikuussa kuuluukin. Meillä esikoinen täyttää heinäkuussa 18. Katsotaan, mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

1.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja niin mitä tulee tuohon kalliiseen paikkaan, niin tosiaan taitavat saada ainakin tonnin kuussa yhdestä ihmisestä, on varaa antaa 2x viikossa 30e maksari ruokiin, ostavat maidot ja vaipat, voivat viedä kalliisiin paikkoihin syömään ja ostelevat lahjoja kuten esim joulu ja synttärilahjan jos sattuu olemaan sen ikäisiä lapsia. Mekin saatiin kummatkin joululahjat ja poitsu sai lastenkirjan läksiäislahjaksi..

1.2.2018
Roosamariina
Roosamariina
7 weeks pregnant

Kiitos kiitos :) ollaan pikkuhiljaa alettu kumpikin kotiutumaan, vähän on outo olo olla omassa kodissa 4kk jälkeen.. Mutta pikkuhiljaa.. Poitsu on ollut suhteellisen hyvällä tuulella kun ajattelee, että uusi paikka ja uusia juttuja. Nukuttanut olen kainalossa ja sitten siirtänyt siitä omaan sänkyyn, missä nukkunut koko yön ihan tyytyväisenä, hyvä niin :) pikkuhiljaa alettu tässä kiinteisiinkin totuttamaan ja on kyllä tykännyt ja ollut tyytyväisempi.

Mitä tulee tuohon patja asiaan yms, niin kyllä aika kyseenalaista touhua ja valitusta sossulle on menossa.

1.2.2018
Roosamariina
Roosamariina
7 weeks pregnant

Onpa ollut kyseenalaista touhua jos ei edes patjaa ole lapselle tuotu pinnikseen. Sä sanoit jossain vaiheessa, että oli vielä tosi kallis paikka.

Kannattaa kyllä ehdottomasti laittaa palautetta sossuille, että mikä meno siellä oli. Eihän tuommonen ole mistään kotoisin.

Tsemppiä muuttoon takas kotiin. Ehkä sun kannattaa pitää poitsu kotonakin kainalossa kunnes oppii uuden paikan tunnistamaan. Sitten pikkuhiljaa siirtymistä omaan sänkyyn.

1.2.2018
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Roosamariinalle ja pojalle mukavaa kotimatkaa ja rauhallista asettumista omiin oloihin.
Voip olla aikamoinen muutos, mutta hyvin se menee.

31.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sinä tai kukaan muu ei sitten enempää ole patjattomuuteen kiinnittänyt huomiota.
Ainakin poikasi on saanut sinulta läheisyyttä.

30.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onhan täällä pinnasänky, muttei patjaa ole meille tuotu.. Poitsu on nukkunut mun vieressä koko tän 3 kuukautta.. Kiva alkaa kotona nyt pistämään omaan sänkyyn, kiukkuinen pikkumies tiedossa..

Ja eipä kauheasti apua ole näiltä saanut, viimeisen kuukauden aikana hyvä kun mua ollaan edes käyty kerran päivässä moikkaamassa täällä, kun normaalisti nuo ramppasivat 3-4kertaa päivässä.

Ja eiköhän asiat paremaksi juu muutu kun pääsee kotiin, vaikka itkua saattaakin olla ensimmäiset päivät kun taas uusi ympäristö.. Hohho

30.1.2018
Roosamariina
Roosamariina
7 weeks pregnant

Siis Roosamariina, pojalla ei ole ollut sänkyä tuolla?
Kun minusta on tuntunut, että aika vähän olet tukea saanut, vaikka sitä varten olet ollut toisella paikkakunnalla.
Voimia muuttoon. Kyllä asiat alkaa sujua, kunhan pääsette asettumaan.

30.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei ole mitään nyt kuulunut.
Viimeksi tuon yrityksen työntekijä viime vuonna sanoi, ettei ota minua töihin. Työtä olisi kyllä lastentarhanopettajana ollut. Työkokeilupaikkaa ei silloin ollut.

Nyt muuten jonkin aikaa on ollut päiväkodinjohtajan paikka avoinna päiväkodissa, johon olin lastentarhhanopettajaksi haastattelussa viime syksynä.

30.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenna lähdetään aamusta kotio päin :) on kyllä poitsu sitkeä tapaus, ei meinaa kyljellään pysyä. Otan kyllä neuvolassa puheeksi jos vaikka saataisiin aika fyssarille ja saataisiin parempia neuvoja. Ei omalla tavalla houkuttele yhtään pitää pikkumiehellä mitään kypärää tai tukisidettä päässä 12 viikkoa.. Koitan kyllä kotona jos saisi nukutettu kyljellään omassa sängyssä, ei ole sänkyä täällä niin ei ole päässyt kokeilemaan kunnolla..

30.1.2018
Roosamariina
Roosamariina
7 weeks pregnant

Jokos te piakkoin pääsette omaan kotiin RoosaMariina? Kannattaa ehdottomasti siellä ottaa toi pään muoto puheeksi. Sitkeästi poitsu kyllä päätään vääntää jos ei kerran millään pysy toisella kyljellä. Kyllähän sitä päätä pitäisi saada pidettyä toisella puolella, että tasoittuu. Pää muotoutuu kyllä vielä pitkän aikaa mutta nyt pitää saada jo jotain aikaiseksi, ettei pää jää toispuoleiseksi.

Toivotaan, että natsaisi työpaikka. Mä jotenkin arvasin, että noi koulutuksiin pääsyt vaikeutuu entisestään tuon aktiivimallin myötä. Toivon, että pääset PM koulutukseen.

Me käytiin 10kk neuvolassa tänään. Oli tullut lisää pituutta ja painoakin. Ensin pikkumies ehti jotain näpertää ja saatiin painoksi vajaa 8,5kg jota ohjelma rupesikin varoittelemaan, että tippunut liikaa. Mitattiin uusiksi, niin saatiin päälle 10kiloa. Pieni heitto 😮

Hoitaja kirjoitteli pikkumiehen taitoja ihan ihmeissään ylös. Meille suositteli oerhepalveluilta hoitajaa käytettäväksi, että ottaisi noi pienet hetkeksi vaikka ulos jotta mä voisin nukkua hetken. Noi meidän yöt on edelleen melkoisia. Vähintään pari herätystä yössä ja muutenkin unta saan noin 6h/yö. Siitä herätykset vielä pois. Viime yö oli vielä omaa luokkaansa, kun tuo roikku tissillä koko yön ja neljän aikoihin meinasi ettei nuku. Karjui vaan.

Mun on varmaan pakko jostain repiä energiaa siihen, että saisi yöimetykset pois. Oon vaan niin raato jo nyt. Muisti pettää kokoajan. Kaveri eilen kysyi, et ollaanko tulossa huomenna. Ja mä mietin pääni puhki et mitäs olis luvassa, missä pitäis olla. Perhekahvilasta oli kyse. En muistanut alkuunkaan moista.

Mut ei me sinne lähdetä kun pitää kiikuttaa esikko treeneihin, sit ehtis just tunnin tai vähän vajaan olla siellä jossa ajassa pitäis syödä eväät. Ei mitään järkeä lähteä moiseen kun muksitkaan saa siitä mitään. Minäkin vaan stressin.

30.1.2018
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Eilinen kului käytännössä keslimmäisen koululla vaalikahvituksessa.

29.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Olin esikoisen lukiolla kuulemassa asioita kaupunkimme lukioverkosta.
Esikoisen lukio muuttaa Otaniemeen 2019.

22.1.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...