Perhonen44

Mä en jostain syystä saa tuota sun turvaistuinketjua auki. 3-vuotiaalle minä ostaisin ihan turvavyöistuimen. Meillä on tästä edellinen eli kidfix xp https://www.ozbaby.fi/tuote/turvavy​oistuin-britax-kidfix-ii-xp-sict/200​0025252/?gclid=EAIaIQobChMI_sbFrISY2​AIVKzPTCh0yxAUdEAAYASAAEgJ4CvD_BwE Hyvä istuin. Toki jos teillä on pienempää sisarusta tulossa niin sitten voi harkita noita pidemmän aikaa meneviä istuimia.

20.12.2017
misukka
misukka

No sepä se. Ja kannattaa tosiaan kokeilla, että mahtuu autoon. Tuossa istuinosa on ihanan kapea. Mulla oli harhaostoksena gracon turvavyöistuin ennen tota Britaxia, kun en kokeillut autoon. Eihän se palkki-istuimen ja kaukalon väliin mahtunut kirveelläkään. Selkänojankin saa irti tarvittaessa. Kiddyn palkki-istuin on tosi leveä joten mun autossa eivät mahdu vierekkäin muuten kuin ilman selkäosaa. Kaukalon telakka on vain isofixeillä niin se sanelee sen sijoittelun. Isännän autossa voi vekslata paremmin istumapaikkoja.

Mut kiva jos oli apua.

21.12.2017
misukka
misukka

Okei. Kiitos Misukka sulle näistä tiedoista, kyllä nää istuimet saa aina harmaita hiuksia aikaiseksi kun niitä on vaikka minkälaisia myynnissä. mutta luulen että käydään tuo kokeilemassa ja ostamassa :)

21.12.2017
Perhonen44
Perhonen44

Molemmilla tavoilla ollut kiinni. Meillä on toisessa autossa kaikilla 5 takapenkillä isofixit mutta mun autossa vain keskirivin reunoilla jotka vie 2 pienintä. 6v on siis tuossa turvavyöistuimessa nykyisin. Mut esikko oli hitusen vajaa 3v kun siirtyi turvavyöistuimeen ja hyvin meni. 6v siirtyi tuohon istuimeen vajaa 5-vuotiaana kun palkki-istuin siirtyi kolmoselle. Silloin ostettiin toi kidfix molempiin autoihin.

Ainoa juttu on se, että ellei ole isofixeillä kiinni, niin pitäisi muistaa laittaa vöillä kiinni myös silloin kun kyytiläinen ei ole kyydissä. Mutta se nyt on sama juttu joka penkissä joka ei ole isofixeillä kiinni. Se penkki pysyy ihan kivasti paikoillaan normaaliajossa mutta sinkoaa kyllä liikkeelle kolarissa ellei ole vyötettynä.

20.12.2017
misukka
misukka

No vaikuttaisi ainakin ihan hyvältä istuimelta tuo mitä ehdotit.. Onko teillä ollut kiinnitettynä isofixeillä vai ilman? Meillä tällä hetkellä autossa isofix mutta pitänee siirtyä jonkin sortin minibussiin kun uusin tulokas syntyy niin sit ei isofixeillä enää laitetakaan.. mietin vaan että pysyyköhän tukevasti ilman isofixiä myös..

20.12.2017
Perhonen44
Perhonen44
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...