Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Elokuiset 2018

Itsellä laskettuaika elokuun puolivälissä, esikoista ootellaan ja raskaus toivottu. 💕

19.12.2017
lauraayh
lauraayh
38 weeks pregnant

Ajattelin keskustella asiasta tiistaina neuvolassa ja mahdollisesti myös äitiyspolilla viikon päästä. Uskon kyllä että kaikki menee hyvin ja olen keskustellut aika paljon asiasta viime päivien aikana ystävien kanssa, jotka ovat synnyttäneet samassa sairaalassa ja nyt alkaa olla hieman parempi fiilis siitä, mutta haluan silti neuvolassa keskustella asiasta.

27.5.2018
Eevis10
Eevis10
35 weeks pregnant

Itseäkin mietityttää synnytys, mutta niin monta asiaa voi olla mitkä siihen vaikuttaa. Jotenkin itsellä sellainen olo, että on se mikä tahansa, niin olen ok, kunhan se tehdään niin että kaikki on turvallista.

Nuo on aina inhottavia juttuja varsinkin kun kuulee huonoa ja pohjaa omat tulevat ajatukset ja kokemukset siihen. Ootteko mahdollisesti pääsemässä käynnille sairaalaan, jos se auttaisi asiaa ja pääsisi keskustelemaan tuosta?

27.5.2018
Elokuinen18
Elokuinen18

Kovasti meilläkin elokuuta odotetaan ja vaikka kaksoset oli yllätys niin kovasti olemme heistä jo nyt onnellisia ☺ mietityttää vaan tuo synnytys ja miten kaikki sujuu, etenkin kun olen kuullut lähes pelkästään negatiivista synnytyssairaalasta, jossa pienet syntyy.

24.5.2018
Eevis10
Eevis10
35 weeks pregnant

Moikka! Täällä yksi, jolla laskettuaika elokuun lopulla. Kaksosia odotellaan, joka oli suuri iloinen yllätys meille. Kovasti elokuuta odotetaan 😊

18.5.2018
Elokuinen18
Elokuinen18

Täällä kans elokuun lopulla la. Tätä ennen kolme synnytystä ja yksi keskenmeno. Lapsia 4 vanhin adoptoitu ja nyt tulossa kaksoset. Tää kaksosraskaus vähän jännittänyt kun muut olleet yksösraskauksia. Onko täällä muita kaksosodottajia joilla la elokuussa?

16.5.2018
Eevis10
Eevis10
35 weeks pregnant

Meillä siis kans eka tulossa ja viikolla 18 painellaan menemään. Maha vaan pieni pömppö, ei selkeä vauvamaha. Mutta tyyppi aloittanut jo reilut potkut ja jumppailut, liikkeitä tuntuu päivittäin ihan kiitettävästi :)

22.3.2018
Tintt1i
Tintt1i

Mullakaan ei esikoisesta kasvanut ennen puoliväliä maha ollenkaan. Nyt taas on maha näkynyt jo monta viikkoa, huomaa, et on kohtu jo kerran venynyt. Kyllä se sieltä vielä jossain vaiheessa esiin tulee :)

19.3.2018
mammalto
mammalto
36 weeks pregnant

La elokuun lopussa ja rakenne uä kk päästä.
Maha ei ole käytännössä kasvanut lainkaan :/

12.3.2018
Tintt1i
Tintt1i

Millos teillä on rakenneultria? Meillä vasta huhtikuussa, kovasti jo odotellaan, jos sais tietää uuden tulokkaan sukupuolen. :)

10.3.2018
mammalto
mammalto
36 weeks pregnant

Kiitos vastauksesta :) Nyt voikin jo vihdoin nautia odotuksesta kun kivut ja huonot olot ovat helpottaneet ja masukin alkaa näkyä! Tsempit myös kaikille muille odottaville :)

7.3.2018
Emilia321
Emilia321
39 weeks pregnant

Heippa Emilia.
Ns. SF-mitta mitataan vatsan päältä mittanauhalla. Kysy myös rohkeasti terveydenhoitajaltasi, hän kyllä kertoo toimenpiteen aikana, mitä hän tekee. Tämä toimi ei satu millään tavalla.
Tästä eteenpäin SF-mitta tarkistetaan yleensä joka neuvolakäynnillä. Siitä tuloksesta terveydenhoitaja myös arvioi vauvan kasvua.
Nauti vauvanodotuksesta!

7.3.2018
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä kanssa elokuussa laskettuaika. Loppukuusta varmistuu vihdoin onko 5. vai 11. päivä kun on rakenne ultra 😊 Kovasti on toiveissa että samalla selviäisi kumpiko on tulossa! Teillä muillakin alkaa siis olla ajankohtaista joten jos tässä ketjussa sopisi kysyä niin yksi kyssäri olisi. Olen ensikertalainen joten en näistä oikein tiedä. Sanottiin että seuraavassa neuvolassa mitataan ilmeisesti kohdun koko vai mikä se virallinen nimi kyseiselle mittaukselle lie eli siis kiinnostaisi tietää miten se tapahtuu? Jännitän aina tuollaisia uusia tutkimuksia niin olisi kiva vähän etukäteen tietää jotain. Kiitos jo etukäteen :)

6.3.2018
Emilia321
Emilia321
39 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...