Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Elokuiset 2018

Itsellä laskettuaika elokuun puolivälissä, esikoista ootellaan ja raskaus toivottu. 💕

19.12.2017
lauraayh
lauraayh
6-month-old baby

Moikka!
Täällä myös yksi elokuinen, laskettu aika jo viikon päästä, eli 1.8. ja paikkakuntana pk-seutu. Vähän myöhään löysin tieni tänne palstalle, kun pikkuhiljaa alkaa jo jännitys tiivistyä kohti synnytystä! :) Esikoista siis odotellaan, ja kaikki on uutta ja ihmeellistä.
Minulla tämä helle on pahentanut melkoisesti jalkojen ja käsien turvotusta, ja nukkuminenkin alkaa olla aika hankalaa kun meillä on kotona jatkuvasti liki 30 astetta lämmintä... No, kyllä tästä vikasta viikosta tai viikoista selviää, kun loppu jo häämöttää. Pitää kaikesta huolimatta koittaa vielä nauttia viimeisistä "lapsettomista" ja rauhallisista päivistä ;)
Tsemppiä kaikille elokuisille tähän loppumetreille!

25.7.2018
Elokuun_eka
Elokuun_eka
6-month-old baby

Heippa! Mitenkäs täällä jaksellaan? Alkaako jo olla olo et syntyisi jo tai onko jollain jo pikkunen sylissä? Miten olette kokeneet tämän ihanan lämpimän kesän? Itse tykkään lämmöstä todella kovin enkä ole kokenut kelejä ahdistavina kuten monet tuttuni. Ainoa mikä on aiheuttanut tukalan olon on yöllinen hikoilu kun ei olla saatu asuntoa viilennettyä riittävästi. Vielä jaksan odottaa kaksosten syntymää kärsivällisesti ja jopa nautin näistä viimeisistä hetkistä ennen synnytystä. Ainoa epämiellyttävä asia on lonkkien löystyminen joka on aiheuttanut toisen lonkan jatkuvan kiputilan ja tänään säteili kipu toiseenkin lonkkaan ja kun oli hetken istunut niin kävelemään lähteminen oli melkoisen tuskallista. Olisi kiva lukea muidenkin kuulumisia. Tsemppiä kaikille elokuisille loppurutistukseen😊

24.7.2018
Eevis10
Eevis10
6-month-old baby

Ajattelin keskustella asiasta tiistaina neuvolassa ja mahdollisesti myös äitiyspolilla viikon päästä. Uskon kyllä että kaikki menee hyvin ja olen keskustellut aika paljon asiasta viime päivien aikana ystävien kanssa, jotka ovat synnyttäneet samassa sairaalassa ja nyt alkaa olla hieman parempi fiilis siitä, mutta haluan silti neuvolassa keskustella asiasta.

27.5.2018
Eevis10
Eevis10
6-month-old baby

Itseäkin mietityttää synnytys, mutta niin monta asiaa voi olla mitkä siihen vaikuttaa. Jotenkin itsellä sellainen olo, että on se mikä tahansa, niin olen ok, kunhan se tehdään niin että kaikki on turvallista.

Nuo on aina inhottavia juttuja varsinkin kun kuulee huonoa ja pohjaa omat tulevat ajatukset ja kokemukset siihen. Ootteko mahdollisesti pääsemässä käynnille sairaalaan, jos se auttaisi asiaa ja pääsisi keskustelemaan tuosta?

27.5.2018
Elokuinen18
Elokuinen18

Kovasti meilläkin elokuuta odotetaan ja vaikka kaksoset oli yllätys niin kovasti olemme heistä jo nyt onnellisia ☺ mietityttää vaan tuo synnytys ja miten kaikki sujuu, etenkin kun olen kuullut lähes pelkästään negatiivista synnytyssairaalasta, jossa pienet syntyy.

24.5.2018
Eevis10
Eevis10
6-month-old baby

Moikka! Täällä yksi, jolla laskettuaika elokuun lopulla. Kaksosia odotellaan, joka oli suuri iloinen yllätys meille. Kovasti elokuuta odotetaan 😊

18.5.2018
Elokuinen18
Elokuinen18

Täällä kans elokuun lopulla la. Tätä ennen kolme synnytystä ja yksi keskenmeno. Lapsia 4 vanhin adoptoitu ja nyt tulossa kaksoset. Tää kaksosraskaus vähän jännittänyt kun muut olleet yksösraskauksia. Onko täällä muita kaksosodottajia joilla la elokuussa?

16.5.2018
Eevis10
Eevis10
6-month-old baby

Meillä siis kans eka tulossa ja viikolla 18 painellaan menemään. Maha vaan pieni pömppö, ei selkeä vauvamaha. Mutta tyyppi aloittanut jo reilut potkut ja jumppailut, liikkeitä tuntuu päivittäin ihan kiitettävästi :)

22.3.2018
Tintt1i
Tintt1i

Mullakaan ei esikoisesta kasvanut ennen puoliväliä maha ollenkaan. Nyt taas on maha näkynyt jo monta viikkoa, huomaa, et on kohtu jo kerran venynyt. Kyllä se sieltä vielä jossain vaiheessa esiin tulee :)

19.3.2018
mammalto
mammalto
5-month-old baby

La elokuun lopussa ja rakenne uä kk päästä.
Maha ei ole käytännössä kasvanut lainkaan :/

12.3.2018
Tintt1i
Tintt1i

Millos teillä on rakenneultria? Meillä vasta huhtikuussa, kovasti jo odotellaan, jos sais tietää uuden tulokkaan sukupuolen. :)

10.3.2018
mammalto
mammalto
5-month-old baby

Kiitos vastauksesta :) Nyt voikin jo vihdoin nautia odotuksesta kun kivut ja huonot olot ovat helpottaneet ja masukin alkaa näkyä! Tsempit myös kaikille muille odottaville :)

7.3.2018
Emilia321
Emilia321
6-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...