Utelua imetyskerroista 😅

Minulta on kyselty mm. miten pitkään ajattelin imettää( ihan asiallinen kysymys, ei mitenkään ”mene tunteisiin”) mutta pientä ärsytystä aiheuttaa jostakin syystä kun eka kysellään että monesti sinä vielä imetät ja kun heität lonkalta jonkin luvun (en todellakaan laske muksuni tissillä viihtymiskertoja koska sillä ei minulle ole mitään merkitystä tässä vaiheessa 🤣) niin sitä kauhistellaan silmät pyöreänä.. siis mitä ihmettä, mitä sillä imetyskertojen määrällä on väliä, eihän ne sinällään välttämättä kerro mistään? 🤣 en vaan ymmärrä, tyhmä varmaan ja herkkänahkainen sitten. Samaa sarjaa on kysely että ”vieläkö sinä imetät?”

30.11.2017
Nanakno
Nanakno
2 years, 9-month-old toddler

Hangen 😂 siis hanhen

4.12.2017
misukka
misukka

Juu, imetyksen kanssa ei voi koskaan onnistua. Joko imetät liikaa tai liian vähän. Joten paree vaan antaa kaiken valua ohi kuin vesi hangen selästä. 😄

4.12.2017
misukka
misukka

Hyvin kiteytetty, just tolta on tuntunut ton imetyksen suhteen 😅

3.12.2017
Vipe
Vipe

Misukka, loistavia vastauksia uteluihin, pitääkin pitää nuo mielessä!

2.12.2017
Nanakno
Nanakno
2 years, 9-month-old toddler

Kiitos sinulle vipe kun kerroit omia kokemuksiasi! Tähän tilanteeseen taitaa päteä sanonta ”teitpä niin tai näin niin aina se on jonkun mielestä väärinpäin”.

2.12.2017
Nanakno
Nanakno
2 years, 9-month-old toddler

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

2.12.2017
Nanakno
Nanakno
2 years, 9-month-old toddler

Toi on kyl kumma.. Itsellä ei imetys kertoja ole udeltu, mutta musta on tosi hassua että poikien aikana arvosteltiin kun lopetin imetyksen niin aikasin (ekan kohdalla 6kk ja tokan kohdalla 8kk) ja esikoinen lopetti itse tissin huolimisen koska maitoa ei enää oikein tullu, siitä saanu kuulla että ois pitänyt pumpaten lisätä sitä maitoa jne. Toisen pojan kohdalla silloin 8kk oli enää yksi imetys kerta päivässä ja sekin loppui sitten viisauden hampaan poistoon.. Siitäkin saanu kuulla että ois pitänyt lykätä operaatiota, mutta eipä poika edes tissiä vaatinut vaan se yksikin imetys kerta oli aina mun aloitteesta.
No noista arvostelua saatuani ajattelin että no nyt ei arvostella kun tyttö vuoden ja edelleen imetän, juo vähän maitoa mukistakin mutta pää sääntöisesti tissistä, oikeastaan vain hoitolapsen läsnäollessa saa mukista..
Mutta kuinka ollakaan, olen saanu jo ties kuin monta kysymystä siitä kuinka kauan aion imettää ja vieläkö imetät 😬 ja siis molemmat siihen sävyyn että 'aiotko vielä kouluikäistäkin imettää'
Seuraavalta varmaan kysyn että mikä on se ikä ettei saa arvostelevia kysymyksiä osakseen, kun 8kk on liian aikasin ja 1v liian myöhään..
Ja sitten nää vastustuskyky ja allergia väitteet saa mut näkeen punaista, koska lapsella jota olen imettänyt vähiten aikaa ei ole ollu koskaan mitään, kun taas lapsella jota imetän edelleen on eniten kaikkea ja keskimmäisellä siitä väliltä 🙈
Se eksyi aiheesta, mutta pointti on että ihan sama kuinka kauan imetät ja kuin monta kertaa päivässä, aina saa arvostelijoita löytyy jompaan kumpaan suuntaan 😬

1.12.2017
Vipe
Vipe

Asiahan ei varsinaisesti kuulu utelijoille millään tavalla. Imetys ja raskaudessa kaikki tuntuu olevan julkista tietoa eikä ketään hävetä kysellä moisia.

Minä oon vastannut, että niin kauan kun tarvii ja riittävän usein. Fiksummat ymmärtää tässä vaiheessa jättää aiheen sikseen kun tulleet kyselemään turhan intiimejä.

1.12.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...