Matalat rinnanpäät, vinkkejä!

Viikon ikäisen vauvan kanssa opetellaan imetystä. Haasteena on minun matalat rinnanpäät. Niiden kanssa vauva ei aina saa kunnon imuotetta (tai ei tajua alkaa imeä), varsinkaan jos alkaa olla yhtään isompi nälkä ja pienokaisen hermo meinaa mennä. Rintakumit on erityisesti öisin käytössä, mutta en haluaisi siitä pysyvää ratkaisua, koska ilman kumia imettäminen tuottaa niin paljon enemmän iloa. Maidonkerääjillä ja rintapumpulla koitan aina houkutella nännejä esiin kun on aikaa, mutta eihän sitä aina luonnollisesti ehdi :D Tänään on päivä mennyt imettämällä ilman kumeja, mutta asennon löytäminen sen onnistumiseksi on melkoista kamasutraa välillä. Välillä olen tissit niin hiessä, maidossa ja kuolassa etten enää itsekään saisi nännistäni kiinni ::D Onko kohtalotovereita? Miten olette selvinneet? Mikä on paras asento tällaisten rinnanpäiden kanssa?

28.10.2017
Hetelmä
Hetelmä
2 years, 2-month-old toddler

Mulla auttoi noi rintakumit, käytin niitä pävittäin ja sitten kun se imettäminen rupesi luonnistumaan, niin otin rintakumin pois käytöstä. Minä imetin poikaa sohvalla, poika makasi tyynyn päällä ja asetin kaikki mahdolliset tyynyt siihen lähelle, että sain hänen päänsä oikeaan asentoon. Välillä poika oli edessä tyynyn kanssa ja välillä sivulta (ikäänkuin kainalon alta)

7.11.2017
ttarspa
ttarspa

Toi maitotippajuttu toimi tosi hyvin, poika malttaa nyt keskittyä mun kanssa kunnon otteen saamiseen

7.11.2017
Hetelmä
Hetelmä
2 years, 2-month-old toddler

Mulla on samaa ongelmaa aina uuden vauvan kanssa kun imetys alkaa rintojen jo palattua normaaliin. Lisäksi minulla on pienet rinnat jolloin vauva täytyy vetää tosi lähelle itseä että saisi kunnolla kiinni. Minä vain nostin vauvan aina ihan nenä kohti nänniä ja toisella kädellä autoin nännin suuhun. Kun vauva alkoi imeä pidin tiukasti (sillein sopivasti) vauvaa paikallaan että nänni pysyi suussa. Ongelma on kuitenkin poistunut n. Viikko imetyksen aloituksesta kun nännit on ollut jotenkin herkempiä vauvan läheisyydelle ja aina kun maito alkoi herumaan niin nänni ikäänkuin nousi pystyyn. Jos vauva on kovin nälkäinen tai muuten vaan herkkä hermostumaan, niin aluksi voi pipetillä laittaa muutamia tippoja maitoa nänniin ja vauva tarraa kiinni. Sen jälkeenkin jos herumisessa kestää niin tiputtaa taas hiukan maitoa vauvan huulien lähelle kun hän imee, se auttaa hermostumiseen.Kaksi pientä olen imettänyt ja hyvin on sujunut kun maito on alkanut kunnolla virtaamaan. Kolmas tissitakiainen on jo tulossa.

29.10.2017
Aminami
Aminami
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...