imetyksen lopettaminen 10kk vauvalla

Hei.Onko äitejä jotka imetään vauvansa 10kk.Olen itse miettinyt lopettamaan imetystä ja siirtyä Nan 2:seen mutta vauva ei suostu olenkaan maistamaan sitä.Onko teillä kokemuksia?

12.10.2017
Eleonora123
Eleonora123

Moikka!

Oman lapseni roikkui myös öisin tosi usein rinnalla kun hän nukkui vierelläni. Hän saattoi herätä parin tunnin välein. Sen jälkeen kun hän siirtyi omaan huoneeseen ja kellontarkkaan ruokarytmiin, herää hän nyt 1 -2 kertaa yöllä. Hän täyttää kuun lopussa 9 kk.
Pikkuiseni on nyt perhepäivähoidossa ja työpäikalla iltapäivällä usein pumppaan rinnoistani maitoa, jonka vien seuraavana päivänä hoitopaikkaan. Itse ajattelin lopettaa imetyksen kun lapseni on 12 kk ja voi juoda silloin normi kaupan rasvatonta maitoa.
Toivottavasti auttoi kommenttini edes vähän :)

13.10.2017
MariamAzamifar
MariamAzamifar
36 weeks pregnant

Eleonora, vastasit itse kysymykseesi.
Koska tyttösi suostuu juomaan vettä nokkamukista, niin tarjoat sitä myös yöllä.

13.10.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hei.Joo aloitan pikkuhiljaa happanmaito tuotetta.Pointi on se että nokkamukista Eva suostuu juoda vain vettä.Hän sit erottaa maito ja vettä.Päivällä tuntuu helpommalta mutta mitä yöllä.

13.10.2017
Eleonora123
Eleonora123

Kiitos vastauksesta.Meillä kiinteitä mene tosi vähän tarjoan kuintenkin aamupuuro joka ei mene kun muutamaa lusikka,sitten lounaaksi mene joskus puolikas purkki kasvis ja/tai lihasosetta ruoka juoma on vettä nokkamukista.Jos laitan Nana 2 Eva maistella mutta siinä kaikki .Yöllä hän on tissilla aika usein.Nukku minun viereen 🙂Päivällä on 3 kertaa tissilla,mutta yön juonti minua huolestuttaa kun ei kelpaa mitään muuta kun vain tissiä.

13.10.2017
Eleonora123
Eleonora123

Teillä molemmilla lapset sen ikäisiä, että voi alkaa opettaa maistamaan ja syömään maustamattomia hapanmaitotuotteita (jugurtti, rahka , piimä esimerkiksi).

Sladelle vielä vinkkinä, jos et halua ns. kerrasta imetystä lopettaa, niin voit imettää poikaa työpäivän jälkeen.

13.10.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Moi 😊
Meillä kans ajankohtainen aihe.
Vernerillä ikää 9kk ja hoiti alkaisi kolmen viikon päästä 😕 ja meillä siis vielä tissitellään. Kiinteitä syö kyllä jo pääasiassa mutta myös tissiä. Meillä käytössä Tuutti2 jota ottaa kyllä ruoan kanssa nokkamukista.
Meillä ongelmana kun on selvä imuttamisen tarve mutta poika ei huoli lainkaan tuttia eikä tuttipulloa 😣

13.10.2017
SlaDe82
SlaDe82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...