Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päiväkoti

Ajattelin kysellä kokeneimmilta :). Vielä ei ole ihan ajankohtaista, mutta mikä päiväkodeissa on yleensä minimi tuntimäärä viikossa? Voiko olla esim. kerran viikossa hoidossa?

11.8.2017
Sarkinn2
Sarkinn2

Täällä on tuntimääräinen hoitoaika. Olikohan 0-80h/kk, 81-105h/kk jne.. maiksimi 151h/kk.. vaikka lapsi olis vaaan 10h joku kk hoidossa niin maksu menee siitä mitä hoitosopparissa on.. meillä on tuo 105h soppari..ja Joinaki viikkoina tyttö on hoidossa vaaan 1 päivänä ja joskus sattuu sit 6 päivän hoito viikkoja, riippuen kuin menee työvuorot ristiin.

12.8.2017
Zzantra
Zzantra

Riippuu miten teillä on järjestetty hoito..täällä on minimi 80h/kuussa ja tunnit voi jakaa miten haluaa.Meillä tuo tyttö on 2-3päivää vko hoidossa,riippuu miten mun työt menee..teen paljon iltaa/vkl niin on arkisin vapaata sitten.Kun jään äitiyslomalle niin jätän tytön hoitoon 2päivää vko pitempää päivää ja muuten saa sit olla minun kanssa kotona.Jää sit varmaan vähän alle ton tuntimäärän kuussa,mutta pienet tulot niin ei hoidosta nytkään paljon tarvii maksaa😊Sit vielä vähemmän kun kotona olen ja mies vaan töissä..

12.8.2017
huiskutin
huiskutin

Periaatteessa ei ole pakko olla hoidossa mutta jos hoidosta maksetaan, niin kannattaahan se hyödyntää.

Täällä laskutus on 10/15 päivää tai täysi kk. Vaihtoehtoisesti puolipäiväinen eli 4h/pv. Silloin laskutus puolikas kk-maksusta.

12.8.2017
misukka
misukka
2 years, 9-month-old toddler

Lapsen hoidossaoloaika lähtee perheen tarpeesta.
Laskutusperusteista voit kysyä lähimmästä päiväkodista.
Täällä laskutusperusteet muuttuivat keväällä.

11.8.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tai onko kuukaudessa joku tietty määrä hoitopäiviä minkä lapsen pitäisi olla hoidossa?

11.8.2017
Sarkinn2
Sarkinn2
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...