Milloin positiivinen tulos?

Meneillään kp 33/29, eikä menkkoja näy. Aamulla tein testin mutta näytti negaa.. Onko mahdollista että yritin tehdä testin liian aikaisin, ja tulos näkyisi vasta esim 3-5 päivän päästä positiivisena? Alavatsassa ollut viiltomaisia kipuja ja alaselkä kipeä, olen myös huomannut että vessassa saa ravata useammin. Onko toivoa vielä jäljellä? :(

7.8.2017
Jjasminn
Jjasminn
Toiveena raskaus

Kiitos vastauksesta! :) Odotellaan täällä rauhassa torstaille, jos testi nega taas niin sitten sunnuntaina vielä kerran testiä tekemään.. Toivotaan parasta!

7.8.2017
Jjasminn
Jjasminn
Toiveena raskaus

Mä oon niin malttamaton että teen heti ja aina heti on näkynyt, sillä clearbluen digitaalisella oon tehnyt joka lupaa että voi näkyä jopa 4päivää ennen kuukautisten alkupäivää..
Esikoisesta tein kaiketi pari päivää kun oli menkat myöhässä.. Keskimmäisestä suht samoihin aikoihin.. Ja tästä viimeisestä tein just sinä aamuna minkä päivän aikana kuukautisten ois suunnilleen pitänyt alkaa, koska olin voinut pahoin jo varmaan heti alkuun saamis hetkestä lähtien ja neljä päivää ennen testin tekoa, miltei oksensin kun pyyhki auton tuulilasia (siis pesuaineen kera) niin olin täysin varma että nyt..
Mutta toihan vähän riippuu kuin säännöllinen kierto on.. Mulla heitto on yleensä 2-3 päivää..

7.8.2017
Vipe
Vipe

Kiitos vastauksesta! Pitää ottaa nyt vaan rennosti ja odotella rauhassa uuden testin tekemistä..
Lueskelin muiden kokemuksia ja vaikka olivat tehneet herkkiä raskaustestejä, positiivinen tulos oli tullut vasta viikkojen jälkeen kun kuukautiset olivat myöhässä.

7.8.2017
Jjasminn
Jjasminn
Toiveena raskaus

Kaikki on mahdollista.

Jos ovis on ollut myöhemmin kuin kierron puolivälissä, niin ei välttämättä vielä näy. Ja tämäkin niin ihmisestä kiinni. Joillakin näkyy myöhemmin kuin toisilla.

7.8.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...