Raskausoireet ennen plussaa?

Hei! :) Millaisia oireita muilla on ollut ennen plussa testin tekemistä tai aivan alkuraskaudessa? Itselläni nyt kp 32/29, kuukautiset noin kolmisen nelisen päivää myöhässä. Noin viikon ajan vatsassa tuntunut kuukautisten tapaisia kipuja, myös vihlaisuja alavatsassa ollut parina päivänä. Selkään sattuu välillä aina jonkin verran, ruoka maistuu välillä, tai toisinpäin. Välillä huimaa kun nousee ylös ja tuntuu että nyt kyllä tulee oksennus.. Myös jalkoihin särkee joka ihan uusi juttu :D Vessassa pitää ravata jatkuvasti katsomassa, että nytkö ne kuukautiset sitten alkoivat, mutta ei. Kolmisen - nelisen päivää sitten paperiin jäi vaalehtavan ruskeaa vuotoa vähän, mistä tämäkin sitten kertoo? Jonkin verran on kyllä eri olo kuin menkka aikaan.. Testin voisin tietenkin tehdä heti, mutta jos katselisin vielä miten tässä käy.. Onko kellään kertoa omia kokemuksia? :) Kiitos jo etukäteen :)

6.8.2017
Jjasminn
Jjasminn
Toiveena raskaus

Oon odotellut plussaa tälle kuulle, jos tulisi.. viikonlopun aikana pitäis menkat alkaa jos ei tärppää. Eilen oli illalla ihmeen paha olo, tosin vasta myöhään kun katsoin elokuvaa, mietin että voisko se olla 😂 ei voi tietää. Viime kuussakin kyllä kuvittelin kaikkea ja silti ei ollut tärpännyt. 😐

20.7.2018
sasme
sasme

Ennen plussaa olo oli sellainen että menkat alkaa ihan just. Söin jopa särkylääkettä. Tupakka ei maistunut, tuli vaan huono olo.

7.12.2017
Almayja
Almayja

Mä toivoin niin paljon plussaa ja kuvittelin jokaisen aivastuksen, palelun ja pienen päänsäryn raskausoireeksi, mitään selkeetä oiretta kun ei ollut. Rinnat oli tosi kipeet ja turvonneet jo heti ovulaation jälkeen, mutta niin ne on ollut ennen menkkojakin.. Tein raskaustestin keskellä päivää pari päivää ennen kuukautisten alkua, koska halusin varmistaa negatiivisen tuloksen, ettei menkat jää vain pois sen takia kun toivoo niin paljon. Melkoinen ylläri olikin kun testi oli positiivinen! :) Vieläkään ei muita oireita kun tosi arat rinnat.

14.11.2017
mariaaem
mariaaem
2 years, 8-month-old toddler

Mulla näytti raskaustesti selvää positiivista tosi aikaisin, useampi päivä ennen kuukautisten oletettua alkua. Että siinä vaiheessa minulla ei ollut oikeastaan muuta kuin erikoinen palelu päällä ja lisääntynyttä valkovuotoa, mut viikko-pari plussasta alkoi menkkamaiset vihlonnat ja HIRVEÄ olo.

11.10.2017
Hetelmä
Hetelmä
2-year-old toddler

Mitä raskaustesti näytti? 😊

12.8.2017
naks
naks

Ja tuosta rusehtavasta vuodosta. Se on ihan normaalia, kun alkio kiinnittyy kohdun seinämään, eli ei tarvitse siitä olla huolissaan :) pidän peukkuja että raskaus on sulla aluillaan! :)

8.8.2017
naks
naks

Hei!
Mulla kahdesta kaverista on maistunut metalli suussa ennen kuukautisten pois jääntiä ja plussan tekemistä. Myös alavatsavihlasuja ollut molemmista ja rintojen aristusta. Ja jotenkin olen vain molemmista tiennyt olevani raskaana.. Muuten oireet alkaneet vasta plussan jälkeen, kuten pahoinvointi ja vessassa juokseminen.
Tänään itse tein haalea plussan, nyt kolmannesta kaverista. Teen parin päivän uuden testin, että saan varmuuden asiasta :) tästä mahdollisesta kolmannesta kaverista en osaa sanoa, muuta kuin että alavatsaa on särkenyt kaksi viikkoa, viimeisen viikon aikana kunnon vihlasuja ollut. Kuukautisten poisjäännistä en tietäisi olevani raskaana, koska viimeisistä kuukautisista on nyt aikaa 4 kuukautta.. Mulal siis hormonit mennyt ihan sekaisin kovan treenaamisen ja laihdutuksen myötä..

8.8.2017
naks
naks

Pidetään peukkuja 😊

Mä olen myös odottanut aina vähintään viikon ennen kuin testiä tehnyt. Sillä jää ns. kemialliset raskaudet pois laskuista eli vain oikeat tärpit tulee laskettua.

Eihän sekään säästä esim. tuulimunalta tai myöhemmin tapahtuvilta keskenmenoilta mutta mun mielestäni monelta turhalta mielen pahoitukselta. Kun menkat oli vaan selittämättömästi myöhässä muutaman päivän...

Mulla siis yksi testaamaton raskausepäily ajalta ennen esikkoa. Bongasin vuodon seasta peukalonpään kokoisen solurykelmän kun menkat oli 5 päivää myöhässä. Lisäksi 2 keskenmenoa rv 12 ja 19. Tähän muutama selittämätön kierron venähdys myös joita en ole ehtinyt testata.

6.8.2017
misukka
misukka

Hei!
Kiitos vastauksesta! Itselläni ollut myös nyt reilu 4 päivää sellainen olo ettei menkat vain ala millään vaikka välillä siltä on tuntunut. Vihlaisu kipuja on alavatsassa ollut ja pientä heikotusta.. Toivotaan että plussa tulee testin.

6.8.2017
Jjasminn
Jjasminn
Toiveena raskaus

Mulla ei ole ollut juuri mitään oireita ennen plussaa. Jostain vaan tullut fiilis ettei menkat ehkä alakaan.

Vaain tästä neljännestä pahoinvointi alkoi heti oviksen jälkeen ja kesti 13 viikolle asti. Se 11 viikkoa tuntui ikuisuudelta. Muista pahoinvointi alkanut jossain 5+ viikoilla.

6.8.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...