Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vauvan nukkuminen

nyt alkaa olemaan äiti väsyny ja kiukkuinen öiden suhteen! :( viikko pelkkää tappelua nukkumisen kanssa.. alkoi siis heti ku poika oppi kokoaika kääntymään mahalleen, nyt ku aletaa nukkuu ni puol unessaanki kääntyy mahalleen ihmettelemään... eilen nukutus alotettiin 10, oli unipesässä mutta pääsi silti kääntymään, heijasin pepusta että rauhottuisi ni ei ku käänty, otin pinnasängystä pois kainaloon, hirvee huuto ku ei päässy liikkeelle ja yritti nousta istumaan... yleensä ku käy itse nukkumaa niin että laittaa mobilen päälle ja antaa maitoa.. maito ei kelvannu, tutti ei kelvannu.. ainoo mikä kelpasi oli mahalleen olo.. onhan tää joku vaihe😔 apuja😭 ja poika siis 5kk

22.7.2017
Jeminapa
Jeminapa
3 years, 3-month-old toddler

Meidän neiti nukkuu vaunuissa vaikka on jo 8kk. Ei pääse siellä kääntymään kun on pieni tila eikä sitten yritäkään. Tuttia ei oo huolinut koskaan mutta uniriepu on kainalossa. Ihan itse nukahtaa n. 23.00 ja nukkuu aamuun asti.

19.8.2017
Annabella75
Annabella75
3 years, 5-month-old toddler

kyl meilläki on kääntyilty jo tovi mut nyt onki pakko kokoaika kääntyä😂 toivotaa ey menee nopeesti ohi😎

25.7.2017
Jeminapa
Jeminapa
3 years, 3-month-old toddler

Np voihan 😕 Kurjempi juttu. Mutta kyllä se siitä onneksi helpottaa kunhan hää oppii sitä kääntyilyä hallitsemaan.

Meidän jannu, pienin siis, täyttää ihan just 4kk ja on nyt parisen viikkoa kääntynyt mahalleen. Nyt treenaa kovasti kehon hallintaa ja usein pysäyttää kääntymisen kyljellen/puolittain vatsalleen ja palaa siitä selälleen tai toiselle kyljelle.

Koeta kestää, kyllä se helpottaa.

24.7.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

no sehän siinä ob ku ei suostu mahalleenkaan nukkua..

24.7.2017
Jeminapa
Jeminapa
3 years, 3-month-old toddler

Jos poika on tyytyväinen nukkuessaan masullaan, niin anna olla. Kun vauva oppii itse kääntymään hän on riittävän vahva myös nukkumaan vatsallaan. Muuten menee yöt tappeluksi jos jatkuvasti yrität kääntää selälleen ja hän haluaa olla vatsallaan.

Jos ei viihdy vatsallaan niin täytyy vaan kestää kunnes hän oppii kääntymään takaisin selälleen ihan itse. Ei siinä kauan mene kun on motivaatio löytää parempi asento. Kunhan et palvele liikaa kääntäessäsi häntä heti ympäri kun vähän kitisee.

22.7.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...