Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vaippaihottumaan apua

meijän pojalla on ollu n kuukauden vaippaihottumaa, niin että välillä ollut jo hyvän näköinen että olisi ollut parantumassa ja välillä pahentunu.. nyt ku pari päivää ollu kuumia ja poika on kova hikoilemaan niin huomasin ku pippelin reuna hieman verestää :o millä kotikonsteilla kannattaisi koittaa? (sinkki, bebanthen, perunajauho koitettu) tällä hetkellä tokaa päivää hydrokortisooni käytössä. ei arkaile ollenkaan tätä jonka takia en oo pitäny kiirettä lääkärin menon kanssa.. ongelmana vain se että arkisin mies töissä ja meillä vain yksi auto ni toi lääkäriajan varaaminenkin on hieman kyseenalainen kun miehen töistä ei ikinä tiiä😧 ilmakylpyjä on saanut ja vaippamerkkiä vaihettu.. nyt kaikki konstit ja toimivat ilman reseptiä saatavat rasvat yms tänne! heinäkuussa on 4kk lääkäri ni sielä sit viimestää jos ei tosta pahene eikä parane niin näytän

17.6.2017
Jeminapa
Jeminapa
2-year-old toddler

Kun ei sinkit ja talkit auttaneet, meillä toimi vesipesujen ja kostauspyykeiden käytön sijaan apteekista saatavalla Ceridal Lipolotion -öljyllä pyllyn puhdistus nenäliinalla varovasti kuivaten.

2.7.2017
MLPY
MLPY

Meille neuvolassa neuvottiin laittamaan bacibact nimistä voidetta jos on haavoja tullut vaippaihottumasta ja sitten kun ne parantuneet niin sinkkivoidetta punoittavaan ihoon. Neuvollassa myös sanottiin, että pesujen jälkeen kuivaamiseen kannattaa käyttää hiustenkuivaajaa ja sen jälkeen pitää laittaa talkkia. Meillä nämä ainakin auttoi

30.6.2017
Juskaaa
Juskaaa
2 years, 7-month-old toddler

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

30.6.2017
Juskaaa
Juskaaa
2 years, 7-month-old toddler

Toivottavasti Jeminan vauvalla tilanne jo helpottunut.

25.6.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Se nyt tuli tietty mieleen, että kannattaa nyt käyttää kylvyssä vaikka joka ilta ja kylvyn jälkeen huolellinen kuivaus. Jos haluaa, voi laittaa vauvaöljyä pesuveteen, se vähän hylkii sit kosteutta ja auttaa ihoa paranemaan.

Ja tärkeä sekin ettei laita perunajauhoa jos iho rikki, vaan talkkia. Perunajauho on hiilihydraatti ja hiiva iskee äkkiä ja bakteerit käyttää perunajauhoa kasvualustana. Talkki ei toimi bakteereilla kasvualustana. Ehjälle, punoittavalle iholle voi toki käyttää perunajauhoakin.

17.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

joo vaippaa ollaa vaihdettu normaalii tiuhempaa 2-3h keskimäärin, yöllä vähän harvemmin. ja niinhän se on ku hautuu kuumalla paksun vaipan alla😧 enkä halua muutenkaa ns turhaa viiä lääkärille ku sielt tulis vaa johonkin rasvaan resepti tms tai sit olis sillee et joo ilmakylpyjä paranee ajab kanssa

17.6.2017
Jeminapa
Jeminapa
2-year-old toddler

Nää kelit on hankalia kun hiostaa ihan mahdottomasti. Mahdollisimman hengittävä vaippa pyllyn alle ja niitä ilmakylpyjä.

Ite suosin näillä keleillä kestovaippoja.

Noi muovivaipat (kertikset) ei hengitä riittävästi. Joka kollilla kärsitty kesäkuumalla tuosta, että iho rikki jos kertiksiä käytetty.

Tietty vaippaa pitää vaihtaa tiuhemmin ettei pissa pääse hautomaan..

Tsemppiä!

17.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...