5 vuotta sitten viimeksi täällä...

Moikka! Siitä on kulunut jo yli 5 vuotta kun olen täällä ollut viimeksi. (Silloin nimellä Sweeney muistaakseni) Vahva ajatus oli, että nämä kaksi ihanaa lasta (tytär 7v ja poika 5v) riittävät meille ja lapsiluku on täynnä. Vaan eipäs ollutkaan! :D Nyt toiveenamme on saada vielä yksi lapsi ja häntä alamme touhuamaan heinäkuun alusta lähtien... Toivottavasti tärppäisi yhtä helposti kuin kaksi edellistä, vaikkakin ymmärrän että ikää on jo tullut lisää... Alan taas mielenkiinnolla seurailemaan teidän juttuja, tämä oli ihan henkireikä minulle silloin aikoinaan kun ensimmäiset lapsemme tulivat :) Löydänköhän täältä vielä vanhoja tuttuja?

13.6.2017
Laruli
Laruli

Paljon onnea plussasta.
Kaikkea hyvää odotukseen.

18.9.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnea plussasta ja jarrusukkia matkaan! 😊

18.9.2017
misukka
misukka

Noo ni! Perjantaina päksähti plussa testiin

18.9.2017
Laruli
Laruli

Oottele nyt vielä viikko ainakin. Kai sitten pitäisi näkyä.

9.8.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi viude! Tein clear blue digital testin kun kiertopäivä 28 oli menossa, ei raskaana. Mutta nyt mennään jo kiertopäivä 33 (8.7. alkoi viimeksi menkat) eikä menkkoja kuulu... kauankohan tässä oottelis että tekisi uudelleen testin?

9.8.2017
Laruli
Laruli

Mulla on hatara muisti kuva, ensimmäisen kerran olin 6 vuotta sitten jan nyt kaksos pojat päättivät syntyä 5vk:n varoitus ajalla (4.5.17). Omaa nimimerkkiä en kyllä muista siltä ajalta

16.7.2017
Sasa0000
Sasa0000

Voi että on odottavan aika pitkä... Vielä pitäisi odotella elokuulle ennenku saisi alkaa "vauvantekohommiin"... Minulla on ollut käytössä sellainen lääke jossa on puolen vuoden varoaika ennen ku voi tulla raskaaksi. Sillä lailla ollaan jo "harjoitukset" alettu että jätin ehkäisyrenkaan veks ja nyt ollaan vaan kumeilla menty... Vaikuttaa muuten het tosi paljon omaan halukkuuteen! Muutenkin on erilainen olo kun nyt kuukauden päivät ollut ilman rengasta.

4.7.2017
Laruli
Laruli

Heippa heippa 👋

Miekin muistan sut. Kiva kun tulet takaisin. Täällä on käynyt melkoinen kato lörppääjistä 😒 Toivottavasti saadaan piristettyä keskusteluja taas.

Lykkyä yritykseen. Toivotaan nopeaa tärppiä.

Meillä on tätä nykyä 4 muksua. Kaikki poikia. Herrat ovat 11v, 6v, 2v ja 2,5kk.

En tiedä sovelluksesta kun mun puhelimeen mahdu mitään. Sivusto selaimen kautta toimii suunnilleen kelvollisesti. Jodkus tökkii enemmän, joskus vähemmän.

14.6.2017
misukka
misukka

Ihanaa! Sinut muistankin :) Nyt koitan kuumeisesti miettiä ketä muita niitä olikaan silloin täällä aktiivihöpöttelijöitä... Tämä uusi sivusto tuntuu näin äkkiseltään kummalliselta. Mites sovellus toimii? Olisi kiva kun saisi jonkuu ilmoituksen kun postaukseeni vastataan / ketjuun tulee uusi viesti...

13.6.2017
Laruli
Laruli

Kyllä sinut muistaa.
Tervetuloa takaisin, ja myös kuumeilemaan.
Meillähän on pojat, esikoinen, poika, kohta 17, keskimmäinen poika, 10, ja kuopus, tyttö 3.

13.6.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...