Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kesäkuu!

Aloitellaas taas uusi lörppäketju, josko lörpöttäjiä löytyisi.

4.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Ai.. Täällä oli porukkaa ihan kunnolla kaupassa viel 20.50 ku ite pois lähdin.

No me asutaanki täällä maalla ni tietty kaik on tulleet möksälle jussia viettää ni pyörivät täällä.. 😁

Tääl on ollu iha perus kotipäivä. Ulkoilua, ruuanlaittoo jne. Esikolla oli jalkapallokoulu.

Huomenna aateltii käydä kahtoo lasten kokko klo 18. Tehdään ehkä hamppareita tai hodareita ruuaksi. Siinäpä sitä jussia ihan tarpeeks. 😁

Meidänki vauva se on huomenna jo 5 viikkoo vanha. Voi yhden kerran sentään kun kasvaa niin nopsaan..

23.6.2017
tennari
tennari

Käytiin aamupäivällä puistossa. Siellä osasivat olla ihan ok. 2v tietty kiipesi kiipeilytelineeseen just kun olin vauvan kanssa kiinni ja tuli sieltä pää edellä alas kun häntä hieman isompi poika ei päästänyt tasolle vaan laittoi jalkaa eteen esteeksi. Tämän tasapaino heitti kun rupesi työntämään tämän isomman pojan jalkaa pois edestä. On nuo pienet vaan ihmeellisiä. Ei tainnut muuta lopulta tulla kuin pieni naarmu poskeen. Tippui kuitenkin reilun 1,5 metrin korkeudesta.

Sitten just ennen puolta päivää nousi puiston päälle tummia pilviä ja parin varoituspisaran jälkeen aukesikin hanat ihan kunnolla. Ehdin juuri saada kaikki pojat autoon kun alkoi tulla reilusti vettä. Minä ja rattaat kastui ennen kuin rattaat sain kyytiin.

Tässä illasta pojat kävi ulkona kun taas aurinko paistoi. Mä kävin kaupassa. Yllättävän vähän oli porukkaa liikkeellä...

22.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Lykkyä ensi viikon työhaastatteluun!

Mä olen tänä aamuna jo ehtinyt katumaan koko lapsentekoa. Noi on niin järjettömän raivostuttavia.

2v piilotti eilen sukkansa jonnekin eikä sitä löydy mistään. Ihan vaan vauhdittaakseni sukan etsintää, uhkasin jo ettei lähdetä leikkipuistoon ennen kuin sukka on löytynyt.

Mä olen jo kääntänyt noiden huoneen ympäri ja pojat ovat sen siivonneet eikä sukkaa löydy. Jos jotain positiivista, niin tyhjensin noiden keräämän vaatekasan legolaatikoiden välistä. Kuka tietää, kauanko nekin oli siellä hautuneet. Ja yhden kaapin takasen putsasin pölystä kun se kerrankin oli pois paikoiltaan.

Jospa me nyt kuitenkin neuvotellaan sellainen tulos, että lähdetään puistoon koska siivosivat huoneensa miun jäljiltä 🙈

22.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Mulla on ensi viikolla seuraava työhaastattelu.
Eilen soitin Seurakuntaopistolle, siellä ei opintotoimistossa tiedetty edes, alkaako elokuussa siellä uusi opiskeluryhmä. Ei mitään muutakaan tietoa irronnut.
No, kattellaan, kattellaan.
Meillä mies ollut tiistaista lähtien sairaslomalla. Esikoinen vain ollut työssä.

22.6.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi ninnupin pienimmäistä kun mummua juoksuttanut... 😂

Meillä oli äksönintäyteinen aamupäivä kun käytiin hakemassa perhekahvilan tiloista tavarat pois ja vietiin ne varastoon. Tavaraa oli kepeästi kaksinkertainen määrä siihen, mitä kuvittelin. Onneksi yksi perhekahvilan vetäjistä tuli auttamaan ja sekin oli ottanut auton, niin saatiin kaikki mahtumaan ja vietyä yhdellä reissulla.

Siivouskeikan lisäksi käytiin kaupassa, apteekissa ja postissa.

Illalla esikolla futispeli. Siinäpä sitä taas tälle päivää.

21.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Päivää, työpäivä pulkassa taas...
Vielä soitti kyllä asiakas äsken mutta joudun huomenna hoitamaan asian loppuun, eihän mulla paperit ole mukana, puhelin vaan.

Meillä päin on aina sanottu vanna tai vanhempi kansa sanoo aina vanna, nuoremmat on ruennu käyttämään tuota ammetta enemmän on vauvan amme ja kylpyamme sitte se isompi mihin aikuinenkin mahtuu, näillä erinäisillä vesiastioilla on omat nimet kaikilla ihan kiulusta korvoon, en ees tiedä varmaan kaikkia kun ollaan murteiden rajalta lähtösin. Punkaks sanotaan armeijassakin sänkyä täällä ja tästä pohjoseen päin :D

Mies kerto kun oli perhepäivä kerhossa tämä viimenen ja mummo oli ollu siellä kanssa ni meidän pienimmäinen oli juoksuttanu ja väyryyttäny mummoa, juossu minkä kintuista päässy ja mummo hiki hatussa perästä ja sitte pienin oli vaihtanu aina yhden äkin suuntaa ni mummo oli metri tolkulla vielä jatkanu matkaa :D
En pääse yli tuosta mielikuvasta :D
Jätskillä käyneet sitte kesäloman kunniaksi..

Torstaina joutunen tulemaan bussilla kotia kun kaveri pääsee jo 14 ja mä törötän toimistolla 16 saakka. Ellei nyt joku satu kulkemaan samaan suuntaan samaan aikaan..

20.6.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Juu, ainakin etelässä punkka on sänky. Sie oot ainoa, jonka oon ikuna kuullu käyttävän sitä sanaa ammeesta. Miun äitiltä kuulin sanan vanna ekaa kertaa 11 vuotta sitten. Muihin en ole kuullut sitäkään sanaa käyttävän.

Aika hyvin sä saat välteltyä esimiestäs sitten tämän kesän. Jospa se syksyllä osais olla taas ohmisiksi. Jos vaikka kesäloma tekisi ihmeitä.

Täällä tulee vettä ihan kunnolla. Piti lähteä yhdestä perhekahvilasta tavaroita hakemaan pois mutta ei viiti ko vettä tullee ko saavista kaataen.

20.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Joo punkka eli amme.
Mie oon aina aatellu, etta punkka nimitys sängylle on meän isän joku oma keksintö, kun ei täällä kukaan sitä tajua, että kyse voi punkasta puhuessa olla sängystä. Ilmeisesti se on sit kuiten muualla käytössä. :) Tuota vanna sannaa en oo aiemmin kuullu. Ite oon aatellu et amme on se mihin mahtuu aikunenki, punkka on sitten lasten amme. :D

Misukka senku taas käsittäs, mitä sen naisen päässä liikkuu. Mutta lomaltahan se tuntuu melkeen koko kesä ku on eka viikon lomalla, ja sitten esimiehet on poissa 3 vk. ja sen jälkeen siirryt ite tuuraan sellaselle osastolle jota ne välttelee ku ruttoa.. ja sen jälkeen pari viikkoa kestettävää ja saa ite jäähä 3 viikon lomalle :) ¨

Tuo aurinko ihottuma on kyllä tympeää., mulla on ollu se monena vuona riesana, paitti nyt. Kummalista. Mutta ei mulla kyllä ole ikävä sitä :D kiva kun ei tartte kokoajan olla pitkähihasella sen takia 8)

Sääennuste lupas tälle päivää saetta.. no onneksi tuolla ei ainakaan viel kovin sateiselta näytä.. :) EI siellä kyllä mikään lämmmin ilma ole, mutta sehän on sit vain pukeutumiskysymys. Laittas aamupalan esille, et pääsemä sisätiloistaki tänään ulos.

20.6.2017
Zzantra
Zzantra

Hauskan kuulosta tuo punkassa räpiminen :D Punkka on teillä ilmeisesti amme?
Meillä se on amme tai vanna ja punkka on sänky/peti :D

19.6.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Mikkee sitä Zzantran pomoa nuin jurppinu? Hyvä, että saat ny muutaman viikon lepoa siitä. Sehän on melkein tuplaloma, ko ensin saa rauhassa tehdä töitä ko pomo lomilla ja sitten oma loma päälle.
Meillä isännys ainakin joskus ollut sitä mieltä.

Vitsit, minnuu naurattaa aina tuo, että meillä punkka on sänky. Joten saa oikeasti muistella ettei se laps siellä reuhaa sängyssä vaan ammeessa. 😄

Räpiminenkin hauska sana.

Me käytiin pienten kanssa leikkipuistossa sillä aikaa kun esikolla oli futistreenit.

19.6.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Päivää, kerkiikö lörpille?

Kirjotin jo jonkinmoisen tekstin mutta kävi taas buff ja hävis. Masentava sivusto kun ei saa edes tekstejä läpi..

Joo, mä olin pari viikkoa töissä ja viikko oltii reissussa. Kilsoja kerty n. 2500 mutta hieno loma oli ja ihmeen hyvin lapsetkin jaksoi vaikka oli itellekin rankkaa kun niskat ja selkä on niin jumissa että päässä humisee ja huippaa. Mies eilen hiero pahimmat auki ni vähän parempi, eilen en montaa hetkeä pystyssä kyenny olemaan kun oli niin huono olo.

Loma alkoi sillä että isoin poika yrjös 3 aikaan yöllä ja meillä meni makurista matto roskiin ja peitot ja lakanat kaikki pyykkiin, enhän mä voinu niitä viikoks jättää haisemaan joten yöllä oli alotettava pyykin pesu. Kolme koneellista ja yks rummullinen tuli sitä tehtyä sitte ja torkuttua väliajat.
Pienin yrjös aamupalamurot autoon 3 kertaa, meno matkalla lauantaina kahdesti ja sitte Tanskassa eläinpuistoon mennessä kerran. Onneks oli pesukone ja kuivuri siellä mökissä ni ei tarvinnu haistella yrjö istuinta koko reissua vaan pistin päälliset pesuun ja kuivuriin ja takas penkkiin.
Ei enää muroja pienimmälle ennen automatkoja.

Tänään alko taas työviikko. Palkan piti tulla torstaina mutta tuli vasta tänään, ei ollu palkanlaskija hokannut että mulle pitää maksaa kesäkuu nyt niinku muillekin kuukausipalkkalaisille vaan aatteli että keikkalaisen rytmillä. Laitoin töihin sitte viestiä ettei tullu sovitusti ni kyselivät siltä palkanmaksajalta ja makso näin myöhässä mutta pääasia että tuli, ois ollu hivenen kuivakka kuukausi edessä kun ei edes sitä kht:tä tule isännän isyysloman takia kun viikon eestä. Ei ollu menny se tieto sille palkanmaksajalle asti perille.
Onneks pääsee vielä hetken kaverin kyydissä töihin ni ei tarvii ihan vielä bussikorttia ostaa, parin viikon päästä täytyy sitte tulla bussilla kotiapäin ni tarvii kortti ladata.

Ikuvanhoja juttuja tuntus olevan etusivu puolillaan.. Ja rinudalle toivottelin voimia kadonneessa tekstissä..
Huomenna pitäs alkaa kelit viilenemään, onneks.. Kerkesin parissa päivässä saada jo hirveen kipeen "kesäruton" ylävartaloon kun tuo aurinkoihottuma iski. Jos rauhottus viileillä kun ei tuohon uskalla kortisoniakaan laittaa tällee aurinkoisille päiville kun yötä vasten ni kutiaa ja kirvelee pirusti.

19.6.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Tommoset kaverisynttärit kuulostaa kivalta😄
Mulla alko juhannusloma🎉 ens viikolla vasta töihin. Onneksi pomo on jo sillon lomalla.. hitto son ollu niin perseelle ammuttu karhu koko kuukauden.. jossei soli kärttynen niin sitten se on mullistellu.😒 onneks en seuraavaan 4 vk nää sitä..😆
Isäntä läks lohestaan aiko keskiviikoks tulla takas.. met ollaan tytön kans koitettu ulkoilla...vaikka vesikuuroja on tullu tuon tuostaki niskaan.😄 mutta kesäll se ei haittaa. Lämmitettiin sit saunaki tuos ja yks on kohta 2h räpiny punkassa😃😄 saa nähä millon sen saa pois.. minun puolesta se joutas jo kuivatteleen ku futispeliki loppu😃 oon täsä vieressa tabletilta kattonu peliä ja vahtinu sen räpimistä.

19.6.2017
Zzantra
Zzantra
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...