Raskaanako

Moikka. Mulla on ongelma ja mieltä vaivaa... Yleensä menkat on 28-30 päivän välein. Nyt on menossa 18 päivä ja 10 päivää on ollut nyt rusehtavaa vuotoa, joka ei ole runsasta vaan tulee pyyhkiessä. Ovulaation aikoihin tuli petipuuhia harrasteltua. Onkohan tämä nyt sitä kiinnittymisvuotoo, muttakun kestänyt näin kauan vai onko tämä nyt ihan jotain muuta? Onko jollain näkemystä tai kokemusta?? Muita oireita on mm. Alaselkää vähän juilii, alamasuu nippailee ja jomottaa, väsyttää, palentaa..

30.5.2017
Mamu95
Mamu95
2-year-old toddler

Ekasta tekstista laskin, että kp 8 on alkanut vuoto ja nyt kirjoitat, että kp 22 alkanut vuoto.
No eipä sillä väliä.

Käsittääkseni kiinnittymisvuoto ei kestä päiviä. Pikemmin puhutaan tunneista. Jotain häikkää tuossa on, joten edelleen suosittelrn neuvolaan soittoa ja toivottavasti saat neuvolalääkärille ajan

31.5.2017
misukka
misukka

Testin tein, negaa näytti. Mutta mitenkä ovulaatiolaskurit näytti että ovulaatio 21 päivän paikkeilla ja silloin oli ovulaatio tuntemuksia, petipuuhia tuli silloin harrasteltua. Seuraavana päivänä alkoi rusehtava vuoto. Kuvittelenko minä sittenkin....

31.5.2017
Mamu95
Mamu95
2-year-old toddler

Mutta tee se testi ihan ekana ellet ole vielä tehnyt.

30.5.2017
misukka
misukka

No ei tuo kiinnittymisvuotoa oikein voi olla jos alkanut kp 8. Jos raskaana olet, niin edellisessä kierrossa napannut joten pitäisi testillä jo näkyä plussa.
Jos varhainen km, niin sitten ei välttämättä enää testillä näy.

Oli miten oli, suosittelen yhteydenottoa neuvolaan. Joko neuvola-ajan varaamista varten tai lääkärille selvittääksesi oudon vuodon syyn.

30.5.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...