Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Hyvää Äitienpäivää ❤

Mitäs muuten kaikille kuuluu?

14.5.2017
piglet82
piglet82

Kunhan olet ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi, niin muuta ei nyt tarvitse tehdä. Toki cv-nettiin olisi hyvä tehdä ansioluettelo ja luoda työnhakuprofiili.

Näkyykö se päivämäärä sulla siellä oma asioinnissa siinä tehtäviä asioita listalla vai siellä yläkulmassa "TE-toimisto on sinuun seuraavan kerran yhteydessä"? Jos tuo jälkimmäinen, niin sillä päivämäärällä ei ole mitään virkaa. Turha odotella soittoa sinä päivänä.

Kiva, että mies oli muistanut ruusulla.

15.5.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Myöhästynyttä äitienpäivää!

Mies osti ruusun ja kattilan(kun entisen polttipohjaan eikä ole saatu puhtaaksi) sekä esikko tehny tyynyn ja kortin. Mutta tänään oli epätavallinen toukokuu. Koko päivän satanu lunta ja maa valkoinen. Päästiin lumiukkoja tekemään. Huoh toukokuu puoles välis ja lunta sataa. Huomiseks on luvannu lisää. Anoppi kävi pyörähtää meillä kahvilla. Hälle oli sandaalit, ruusu ja kortti lahjaksi. Toiselle mummille pitää viiä postii kun ilman takia päästy lähtemään ja isomummille pitää kehitellä viel jotain.

Mutta koht nukkumaan ja huomenna pitää soitella liittoon ja jos mol sivuil on päivä milloin soittavat niin pitääkö minun tehdä mitään päivityksiä mol sivuille?

15.5.2017
nki91
nki91

Hyvää äitienpäivää!
Toivottavasti ovat harmittomia ne patit.♡
Onnea misukan pienelle nimestä☺
Vipe, teillä ei koskaan luisteta harrastuksista.😊 meilläki on kaivattu uimaan jo monta viikkoa..ei ole vaan haava kädestä ittellä sulkeutunu viel kunnolla niin ei voida mennä. Tyär kyllä suunnitteli toissapäivänä et jos laitetaan jo allas ulos😨 juu+2 Oli sillon lämmintä niin ehkä ei😃

Tyttö oli askarrellu kans kortin.. kirjotattanu siihen et hyvää joulua äiti! 😃😂 onse sellanen joulufani😁

Käytiin äitienpäivälounaalla kylillä☺ ja samalla haettiin isompi pyörä tytölle..josse polkeminen onnistus nyt parrmmin..😊

14.5.2017
Zzantra
Zzantra

Kiitos ❤ Toivotaan että ne patit on jotain harmittomia, lääkäri sanoi että voi olla ihan paksuuntunutta sidekudosta mutta parempi tutkia ja varmistaa.

Onnea misukan pienelle nimestä 😊

Vipelle mukavaa pyöräilyä 😊

14.5.2017
piglet82
piglet82

Pigletille tsemppiä, niin tähän päivään kuin muutenkin, toivottavasti pian selviää mitä nuo patit on ja että ei ois mitään vakavempaa..
Misukan pienelle onnea nimestä..
Täällä oltiin normaaliin tapaan uimassa aamusta.. Keskimmäinen jäi mummon iloksi ja mekin mennään sinne iltapäivällä, kun mun iskä tekee ruuan.. Mennään varmaan pyörällä kun näin nätti ilmakin 😊
Hyvää äitienpäivää kaikille!

14.5.2017
Vipe
Vipe
2 years, 5-month-old toddler

Äitienpäivähuomenet!

Toivottavasti tytön patit ei ole mitään vakavaa. Kurja yllätys tuommoinen kun muutenkin haasteellista tuo teidän elämä. Siihen mitään lisämutkia enää kaivattaisi.

Mäkin sain pojilta kortit ja lahjat. Samettikukan taimi ja kirjanmerkki päikyn askarteluina. Ihania 😊

Meillä pienin sai eilen nimen joten nyt tämä meidän juhlahumuisa kevät on taputeltu.

Ihana aurinkoinen keli ulkona. Taidetaan lähteä koko poppoo vähän ulkoilemaan.

14.5.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Lapset olivat tehneet kauniit kortit päiväkodissa 😊 Saankin ihan yksin nauttia heidän seurastaan tänään kun miehellä työpäivä 😁 Varmaan leikkipuistoon täytyy heti aamusta suunnata, sen verran levotonta menoa on taas..

Tytön sairaalajakso oli tällä viikolla ja samalla diagnoosilla jatketaan ja lisää kuntoutusta haetaan Kelalta. Lisäksi mahassa kaksi epämääräistä pattia, joita aletaan nyt tutkimaan..

Nyt on yksi muksu jääkaapilla ja toinen hyppii sängyssä joten palailen myöhemmin tänne.

14.5.2017
piglet82
piglet82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...