päivää!

Missäs kaikki mammat on tänään kun ei ole lörppä keskusteluja tullut yhtään? Minulla on ollut hirveä siivousinto tänään. Meillä on yleensä siivouspäivä lauantaisin, mutta ajattelin siivota yläkerran tänään jotta huomenna olisi vain alakerran siivous tiedossa. Nyt kun olen saanut siivoiltua voisi keksiä jotain ulkohommia ennen iltatöitä. Vai pitäisiköhän vaan rentoutua ja lueskella vähän aikaa..?

12.5.2017
AnnelieP
AnnelieP
3-year-old toddler

Tennarille tsemppiä.
Kipeille toipumista.
Mua väsyttänyt taas tänään.

12.5.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No höh. Eipä taida tälle päivää enää ehtiä tämä kaveri. Sen verran on epäsäännöllistä tämä supistelu. Mutta täytyypä toivoo et sauna illalla auttasi asiaa et yöllä viimeistään päästäsi lähtee synnärille. 😊

Meil olis huomen yhdet juhlat 100 km päässä. Sanoinki ukolle etten ainakaa mä lähe. Istumaan päiväksi autoon ja juhliin. Saa ihtesä kipeeks vähemmälläkin.

12.5.2017
tennari
tennari

Meilläki 2v kieltäytyi totaalisesti syömästä päivällistä. Ei mitään tietoa miksi.

Tennari kun pyöräyttää vielä tämän vuorokauden puolella vaavin maailmaan niin voi osallistua radio Novan lahjakorttiarvontaan 😄 Joku useamman satasen arvoinen lahjakortti arvotaan tänään syntyneiden vauvojen kesken..

Mulla särkee päätä. Kivistänyt jostain puolesta päivästä lähtien ja pahenee vaan kokoajan.

12.5.2017
misukka
misukka

Melkee koko päivän oon sohvalla pötkötelly. 😁

Jonni verran tulee supistuksia. Ei kuitenkaan lähes joka tunti tai vaan muutama tunnissaan.. Jospa se tästä intoutusi ni pääsisi nyytin hakuun. 😊

Jos pyykit nostelis kuivaa ja yhen koneen vielä pyöräyttäsi. Valmisruualla mennään taaskin mutta eiköhän se tästä kesää kohti kohene. 😁

12.5.2017
tennari
tennari

Nam, kirsikka-valkosuklaa muffinit kuulostaa kyllä herkullisilta. Tekisi mieli leipoa jotain valkosuklaista mutta pitäisi vähentää herkkujen syöntiä eikä lisätä sitä. 😄 Zantran lapsen kitinä x-asennossa kuulostaa todella tutulta. Se on hyvin ärsyttävää vaikka tietäisi syynä olevan väsymys. Meillä oli taas ongelmia ruoka aikaan. Tyttö hidasteli ja ruoan syömisessä meni taas tunti. Eikä syynä ollut liian iso ruoka-annos vaan ruokaa oli lautasella melko vähän.

12.5.2017
AnnelieP
AnnelieP
3-year-old toddler

Mulla oli auton etujarrujen uusinta tänään. Meni levyt ja palat uusiksi. Olin vähän väärässä ajassa aamulla kun olin sitä mieltä, että 9.30 oli sovittu se huoltoaika. Minuuttia paria vaille 9 tajusin et sehän olikin ysiltä. No eihän siinä. Soitin sinne huoltoon, että tuun vähän myöhässä ja menoksi. Onneksi motaria pitkin pääsee reippaasti ni vartin perästä olin jo mestoilla.

Taisivat saada harvinaislaatusemman kommentin kun kertoi paljonko kustantaa. Uhoilivat, että reilun 400 tulee maksamaan, mutta loppusumma jäi alle 300 euron. Mie pöllämystyneenä totesin, et "Vaan?"

Sit lähin ajelee päikkyyn kohti ja olin reilusti etuajassa. Ajattelin, et syöttelen vaavin vaikka siinä. Mutta tämä päättikin vetää hirsiä koko ajan ja alko änistä vasta kun oltiin poikien kenkiä vetämässä jalkaan.

Nyt mä olen tehnyt pari pellillistä suklaamuffinseja huomiseksi ja toinen taikina odottelee, että rupean tekemään. Valkosuklaa-kirsikkamuffineja tulee.

Isännällä vielä piimäkakku ja voileipäkakku tämän päivän proggiksena. Huomenna vaan kuorrutetaan se voileipäkakku ja koristellaan.

12.5.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...