Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Raskauskilot

Moikka! Olisko kellään hyviä ideoita miten saisi raskauskilot pois.. imetän kyllä vielä ja tämä on ensimmäinen lapseni ja täyttää 6 kk. :) otan mielellään ideoita vastaan 😍😍

28.4.2017
Sado_JT
Sado_JT
3 years, 7-month-old toddler

Kiitos paljon! Oon jättäny kaikki roskaruuat pois, muutenkin makeisista en tykkää. Syön kasviksia ja salaattia kyl enimmäkseen.. katotaan tuleeko yhtään muutosta tai ei..

28.4.2017
Sado_JT
Sado_JT
3 years, 7-month-old toddler

Voi luoja miten tää IPad korjaa noi sanat! Eli kliseisimmät ohjeet, ihmetyksen aikana :) mutta siis mulla on keho selkeesti tehnyt sen, että ekat 6kk ainakin ihan jumissa raskauden, synnytyksen ja imetyksen jäljiltä. Ja toisaalta kun imettää niin ruokahaluakin on enemmän.

Ja tärkeintä, älä stressaa :) jos tosissaan haluat kiloista eroon niin se onnistuu ajan kanssa ja vaikka myöhemminkin. Keskity pikkuiseen nyt :) nimim. +20kg per raskaus :D

28.4.2017
dansgu
dansgu
2 years, 8-month-old toddler

Kiitos :) itekki on kiinnittänyt ruokavalioon et mitä syön ja jne... ja salilla käyn myös joka päivä... toivotaan että nytten painoa lähtisi... :)

28.4.2017
Sado_JT
Sado_JT
3 years, 7-month-old toddler

Voisin kertoa tähän nämä selvät ja kliseisiltä ohjeet, eli ruokavalio ja liikunta ;) mutta varmasti itsekin niiden tärkeyden jo tiedät! :)
Ihmetyksen aikana en lähtisi ihan valtavaa määrää kerralla painoa pudottamaan, ennemminkin pientä tasaista pudotusta. Korostan kaiken arkiliikunnan ja vedenjuonnin tärkeyttä!
Omasta kokemuksesta tiedän, että esim. sokerihimo raskauden ja ihmetyksen aikana on ollut ihan omaa luokkaansa. Mutta ne onneksi menevät ohi :) Puhun nyt omasta kokemuksesta, kaksi raskautta ja painoa tullut reilusti joka kerta. Mutta molemmissa noin vuoden päästä kilot alkaneet lähteä ilman sen kummempaa 'dieettiä'. Voi olla, että kropan palautumiseen menee aikaa, jokaisella yksilöllistä.

28.4.2017
dansgu
dansgu
2 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...