Raskauskilot

Moikka! Olisko kellään hyviä ideoita miten saisi raskauskilot pois.. imetän kyllä vielä ja tämä on ensimmäinen lapseni ja täyttää 6 kk. :) otan mielellään ideoita vastaan 😍😍

28.4.2017
Sado_JT
Sado_JT
2 years, 4-month-old toddler

Hei, minä ainakin aion ulkoilla tms hyvän olon takia, en ulkonäön vuoksi.

25.2.2022
marmorimäyrä
marmorimäyrä
16-month-old baby

Itse jouduin kanssa kamppailemaan raskauskilojen kanssa. Olin kokeillut kaikkia mahdollisia dieettejä, mutta mikään ei tuntunut toimivan.

Luin erilaisia vinkkejä rasvanpolttoon, mm nämä artikkelit:
https://www.is.fi/laihdutus/art-2000008053385.html
https://yle.fi/uutiset/3-11146502
Kasaamani ruokavalio oli melko yksinkertainen. Minun piti vain syödä vähärasvaisia ja vähäkalorisia ruokia ja välttää prosessoituja elintarvikkeita. Aluksi se oli rankkaa, mutta totuin siihen pian. Ja parasta oli, että se toimi! Vain muutamassa kuukaudessa laihdutin muutaman kymmenen kiloa ja terveyteni parani myös!

Tältä: https://www.biovita.fi/ saitilta löytyi myös mielestäni hyviä vinkkejä
1. Syö vähärasvaisia ja vähäkalorisia elintarvikkeita

2. Vältä jalostettuja elintarvikkeita

3. Juo paljon vettä pysyäksesi nesteytettynä ja energisenä

4. Nuku riittävästi joka yö, jotta voit keskittyä ruokavalioosi seuraavana päivänä

5. Harrasta liikuntaa säännöllisesti - se on hyväksi terveydellesi!

6. Älä anna periksi, jos lipsahdat kerran tai pari - kaikki tarvitsevat joskus vähän apua! 7. Varmista, että vaatteesi istuvat hyvin ennen ruokavalion aloittamista

8. Pidä kirjaa siitä, mitä syöt - kirjoita kaikki ylös!

9. Hajauta ateriat koko päivän ajalle

10. Ole kärsivällinen, laihduttaminen (ja myös lihominen) vie aikaa

11. Älä punnitse itseäsi jatkuvasti - punnitse kerran viikossa

12. Säilytä positiivinen asenne

13. Tarjoa jollekin toiselle ruokaa

14. Palkitse itsesi jollakin - ansaitset sen!

15. Opi lisää terveellisestä syömisestä joka päivä!

20.2.2022
Minna3
Minna3
Toiveena raskaus

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

20.2.2022
Minna3
Minna3
Toiveena raskaus

Kiitos paljon! Oon jättäny kaikki roskaruuat pois, muutenkin makeisista en tykkää. Syön kasviksia ja salaattia kyl enimmäkseen.. katotaan tuleeko yhtään muutosta tai ei..

28.4.2017
Sado_JT
Sado_JT
2 years, 4-month-old toddler

Voi luoja miten tää IPad korjaa noi sanat! Eli kliseisimmät ohjeet, ihmetyksen aikana :) mutta siis mulla on keho selkeesti tehnyt sen, että ekat 6kk ainakin ihan jumissa raskauden, synnytyksen ja imetyksen jäljiltä. Ja toisaalta kun imettää niin ruokahaluakin on enemmän.

Ja tärkeintä, älä stressaa :) jos tosissaan haluat kiloista eroon niin se onnistuu ajan kanssa ja vaikka myöhemminkin. Keskity pikkuiseen nyt :) nimim. +20kg per raskaus :D

28.4.2017
dansgu
dansgu

Kiitos :) itekki on kiinnittänyt ruokavalioon et mitä syön ja jne... ja salilla käyn myös joka päivä... toivotaan että nytten painoa lähtisi... :)

28.4.2017
Sado_JT
Sado_JT
2 years, 4-month-old toddler

Voisin kertoa tähän nämä selvät ja kliseisiltä ohjeet, eli ruokavalio ja liikunta ;) mutta varmasti itsekin niiden tärkeyden jo tiedät! :)
Ihmetyksen aikana en lähtisi ihan valtavaa määrää kerralla painoa pudottamaan, ennemminkin pientä tasaista pudotusta. Korostan kaiken arkiliikunnan ja vedenjuonnin tärkeyttä!
Omasta kokemuksesta tiedän, että esim. sokerihimo raskauden ja ihmetyksen aikana on ollut ihan omaa luokkaansa. Mutta ne onneksi menevät ohi :) Puhun nyt omasta kokemuksesta, kaksi raskautta ja painoa tullut reilusti joka kerta. Mutta molemmissa noin vuoden päästä kilot alkaneet lähteä ilman sen kummempaa 'dieettiä'. Voi olla, että kropan palautumiseen menee aikaa, jokaisella yksilöllistä.

28.4.2017
dansgu
dansgu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...