Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vauvan yskä..!

meidän 2kk pojalla on nyt kolmatta päivää yskä, räkääkin tulee mutta on niin sitkeää että niistäjällä ei saa ulos... kuumetta ei ole. ruokaa syö mutta ei yhtä paljon kun yleensä. hengittäessä kuuluu selvä rään ääni, yskiessä kuivahkolta kuulostaisi.. nyt muutaman kerran saanut niin pahan yskäkohtauksen että on joutunut selkää taputtaa hellästi kun kuulostanu ettei muuten saa henkeä :o lääkäriin?

26.4.2017
Jeminapa
Jeminapa
3 years, 3-month-old toddler

Meillä nimenomaan tk:n ohje, yksityisellä ei käy kukaan meistä kun ei ole varaa

26.4.2017
ninnup
ninnup

Tuokii vaikuttaa olevan lääkäristä kiinni. Tai siitä menetkö terkkariin vai yksityiselle. Meillä terkkarissa ei noita minun mainitsemia kikkoja kummosempia ohjeita lääkäriltä saa. Yliherkäksi leimaavat jos "liian pienestä" näytille menee.

26.4.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

Toki jokainen tekee niinkun parhaaksi näkee mutta minä sen sijaan veisin lääkäriin jotta kuuntelee onko keuhkoputken tulehdusta ja katsoo korvat. Meillä ei ole kummassakaan ollu lapsella kuumetta, tytöllä ei edes välttämättä flunssaa ennen korvatulehduksia vaan suoraan alkoi yskimään. Noin pienellä väylät on niin ahtaat että tarkistaisin.
Sanotaan lähemmäs vuoden ikää oottelisin kotikonsteilla pidempään ja senkin opin lääkärin saarnasta kun 5kk ikäsellä odotin 5pv alkaako helpottamaan röhä.. Siis 5pv! kun virustautihan kestää n. viikon josta sen ekat 3pv räkä valuu solkenaan ja isommalla helpotti tuona aikana ihan himppusen vauvalla ei ni keuhkoputkentulehdus ja korvatulehdus löytyi vauvalta ja lääkäri ärähti että pikkusen rivakammin pitäs näin pienten kanssa tulla :O

26.4.2017
ninnup
ninnup

Mä ensihätään harrastaisin höyryhengittelyä eli kylppäriin kuumaa vettä valumaan ja siellä höyryssä istuskellen. Josko saisi sitä kuivaa röhää irtoamaan.

Toiseksi suolavesitippoja nenään tai hanki apteekista physiomer baby -nimistä ainetta. Sekin siis suolaliuos. Sitä ruiskautat vauvan nenään, että sitkeä räkä pehmenee.

Kun ei kuumetta kerran ole, niin tuskin lääkäristä paljon kummoisempia ohjeita saat

26.4.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...