Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kakkasota

Onko jollain apua meidän kohta 4-vuotta täyttävälle tytölle joka kakkaa housuihin. Vuosi sitten kaikki alkoi sujua suht hyvin. Pissat ja kakat jälleen menee housuihin. Kaikkia keksitty, mutta mikään ei tunnu tepsivän.

25.4.2017
mari8521
mari8521

Tuhriminen ja housuun kakkaminen voi johtua ummetuksesta. Kun ulostaminen sattuu, niin sitä pidättelee ja sitten se tulee viimein housuun. Kannattaa soittaa neuvolaan ohjeita ummetukseen ehkä voi tarvita lääkärin määräämiä ummetuslääkkeitäkin. Riittävä määrä vettä auttaa, kotikonsteja on se luumusose. Ja välttää ummetusta aiheuttavia ruokia, jostain luin että banaani aiheuttaa ummetusta, mene tiedä, mutta voi kokeilla olla syömättä sitä. Täysjyvätuotteet kuvioihin mukaan myös. Tietysti voi olla psyykkistäkin, päiväkodissa kiusataan tai jätetään yksin tms.

3.5.2017
Ree123
Ree123
2 years, 9-month-old toddler

Lapsi on välillä kovalla ja kun se kakka tulee niin peppua sattuu. Normaalisti se kakka vaan tulee housuun vaikka huomataan peppu pystyssä asento ja pyydetään neitiä potalle. Ei suostu. Leikkipuistossa lähes joka kerta tapahtuu vahinko 😬

26.4.2017
mari8521
mari8521

Mä miettisin kanssa että sattuuko se asento siinä pöntöllä/potalla, onko helpompi sitte seisaallaan tehdä kun tuskin tuo ainakaa mielekästä on olla kakka housussa noin isolla että uskosin jonkun ongelman tuossa olevan, henkinen tai fyysinen..
Voisko olla niin kova kakka että sattuu? Onko tapahtunut jotain? Syntyikö pikkusisarus tai jotain mikä vois tehdä "taantuman"..

26.4.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Onko tapahtunut jotain isoa joka voisi selittää tuon housuun kakkaamisen? Pelkääkö lapsi jotain? Sattuuko pöntöllä tarpeiden tekeminen?
Näistä mä nyt ensimmäisenä lähtisin liikkeelle. Tuskin hän ainakaan tahallaan ja mielellään housuun tarpeitaan tekee.

26.4.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Ensimmäisenä minulle tulee mieleen, että aika auttaa.
Toinen teknisempi asia on se neuvolan/terveydenhuollon kautta kastelu/tuhrimisasiaa aletaan hoitaa 5-vuotiaana.

25.4.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...