Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kolmas lapsi toiveissa

Hei vain kaikki! Siitä on pitkän pitkä aika kun täällä olen kirjoitellut tai yleensäkään tekstejä lukenut.. Ajattelin jo että meidän lapsiluku täynnä, kunnes puhuin miehelle vaunujen myymisestä. Mies sanoin yllättäen että eikai meidän lapset vielä tässä ollut. Nyt sitten on aika varattu kierukan poistoon ja itsellä kova vauvakuume! Itsekeskeistä kyllä, mutta olen muokannut omaa kehoani kovalla työllä monta vuotta kovaan ja nyt vähän kauhistuttaa raskaus 😮 toisaalta raskaana oleva nainen on kaunis.. myös oma jaksaminen kahden vilkkaan lapsen ja raskauden/vauvan kanssa kauhistuttaa. Olen myös pohtinut että miten vauvaelämään taas sopeutuu kun tällä hetkellä nuorin on jo 4v ja pääsen jo aika helpolla lasten kanssa siinä mielessä ettei äidin tarvitse olla koko ajan läsnä. Tässäkö jännittäviä ja sekavia ajatuksia tähän iltaan! Pakkl oli johonkin tuntoja purkaa 😊

18.4.2017
naks
naks
32 weeks pregnant

Kiitos kannustavista sanoista:) Nyt täytyy vain toivoa että kaikki menee hyvin ja mun sekasin olevat hormonit toimii sen verran että vauva saa alkunsa :)

Totta misukka tuo hyvä tukilihaksisto. Mulla oli sama ekan lapsen kohdalla, että en harrastanu juuri mitään jollon pikkuvauva aika oli aika raskasta. Toisen kohdalla palauduin ja voin niin hyvin, että jälkikäteen ajatellen saa olla onnellinen että ei tullut kohdunlaskeumaa tai muuta vaivaa kun olin ehkä jopa liika pian lenkkipolulla..

22.4.2017
naks
naks

Rohkeesti vaan lapsihaavetta toteuttamaan.
Isommat lapset sopeutuu tilanteeseen, ja vauvaan.
Haasteita lasten kanssa on aina, mutta selviydetty niistä aikuisina ja perheenä yhdessä.

19.4.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heippa

Kiva kuulla sinusta! Vai vauvakuumetta pukkaa 😊 Sehän mukavaa.

Tuo, että olet kroppaasi kovasti muovannut, tekee sen, että sulla on lihaksisto hyvässä kunnossa. Raskaus on helpompi kun lihakset kunnossa. Ja palautuminen nopeampaa. Ainakin heti synnytyksen jälkeen. Näin olen itse kokenut. Kun vertaa esikon raskautta jolloin en harrastanut mitään, muihin raskauksiin jolloin mulla ollut tanssiharrastus joka pitänyt tukilihaksiston kunnossa.

Kaikki raskaudet mulla olleet fyysisesti hankalia, mutta se on oma juttunsa. Silti koen, että kun tukilihaksisto ollut kunnossa, sillä on ollut synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan positiivisia vaikutuksia.

Ja ikäerosta. Uuden vauvan kanssa olemisesta tulee helpompaa kun isommat ovat jo automaattiohjauksella. Osaavat pukea, käydä vessassa, tehdä omat aamupalansa jne. Tai ainakin saavat ruveta jo opettelemaan moista.

Meillä ikäerot 5v, 4v ja 2v. Tämä viimeisin on työläin kun tuo pikkutermiitti on ihan hirveässä uhmassa ja sekin vielä niin palveltava. Muiden aikana vauva-aika on ollut ihan lasten leikkiä.

19.4.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...