Misukka! ❤❤❤❤

Onnea oikein paljon koko perheelle pikkuisen syntymän johdosta 💙 tuolleen salapäin käyt vauvanhaussa etkä kerro miulle mittään 😄 Oon kyllä superonnellinen siun puolesta ❤ Menikö synnytys hyvin, miltä vauva-arki taas maistuu ja mitä isommat on tykännyt? Ja ootko sie lukenut sen tutkimuksen jonka mukaan aggressiiviset naiset synnyttää enemmän poikia? 😄 Se tutkimus oli tehty lehmillä 😂

2.4.2017
riu
riu

Lämpimät Onnittelut Misukka, pikkuinen ja koko perhe ❣❣❣

9.4.2017
Minnie
Minnie

Onnea Misukka pojasta! 💙💙

2.4.2017
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Kiitos Mummy! 😊

Nämä kaikki on nyt maalis-huhtikuisia. Kolmonen täytti maaliskuun alussa 2 vuotta, tämä pieni syntyi alkuviikosta ja isommat täyttää 6 ja 11 vuotta viikon päästä.

2.4.2017
misukka
misukka

Oikein hurjan paljon onnea Misukalle, vauvalle ja koko perheelle! 😘😍

Muistanko ihan väärin vai oliko teidän pkjista ainakin kahdella näillä samoilla hoodein synttärit? Huhtikuun alkupäivinä?

2.4.2017
Mummy83
Mummy83

Kiitos, kiitos 😄 Tosi salassa käytiin juu. Täälläkään kukaan tiedä 😜

Synnytys meni ihan hyvin. Pikkuherralla kesti vajaa 5,5 tuntia ekasta kunnon supparista tulla pihalle. Isännän synttäripäivän suppaili jo jonkin asteisesti noin 20 minsan välein ihan koko päivän.

Mä en jaksanut mutsille enää edes vastata puheluun kun se soitteli viiden aikoihin iltapäivällä. Se oli taas soitellu joka hiton päivä koko viikon. Joskus seiskan huitteilla sit huokasin, et kait mun täytyy uhrautua ja soittaa sille ja kestää utelu, et mikäs on olotila. Sehän otti sit kipunaa noista miun suppareista ja vaan ilmotti, et he lähtee tulee ja ovat sit yötä. Me oltiin ukon kans silleen, et no just. Mut joku ihmeen noita se on, koska 10 vailla puolen yön mä heräsin ihan kunnon suppariin. Vähän toista tuntia oli ehditty nukkua ilman supparin supparia.

Ja siitä niitä sit rupes tulee ensin 10 minsan välein ja pian 6-8 minuutin välein. Heti kun nousin pystyyn kauratyynyä lämmittämään, ni supisti jo 4 minsan välillä.

Vaille 2 ruvettiin tekee lähtöä sairaalan suuntaan. Siellä kuitenkin vaan 2 senttiä auki. Käyrillä oltiin se reipas puolisen tuntia ja siirryttiin salin puolelle. Ammeeseen vedet valumaan ja mulle tippa käpälään kun oli taas strepto positiivinen. Amme saatiin suunnilleen riittävän täyteen sillä aikaa kun ab tippui.

Altaassa hengasin jonku 3 varttia ja sit kurkattiin tilanne. 7 cm auki ilokaasu hollille ja puhkastiin kalvot. About varttia myöhemmin sai ruveta ponnistelee ja 11 minuutin kiukkusella ponnistelulla tyyppi oli pihalla. Kätilö naureskeli, että onpas vastahankanen tyyppi. Vauva pyöritteli vaan päätään, että en tuu, en tuu.

Mut oli siis vattalihakset tiukilla tämän kaverin kanssa. Ja lihakset siis vieläkin kipeät. Ei ne yleensä enää näin monen päivän jälkeen ole näin kipeänä olleet.

Ja syntymäaika siis 28.3. Klo 5.16.

Vauva on varsin läheisriippuvainen. Viihtyy oikeastaan vaan sylissä. Ja tissillä on ihan kokoajan. Eilen illalla saatiin nukutettua pinnikseen reiluksi tunniksi 😄 Sitten otin kainaloon nukkumaan. 3 tai 4 kertaa tuo söi yön aikana. Kainalokaverina se toki meni suht helposti. Mun jestas noita rintoja. Kun maito nousi, niin tissit on niin pinkeinä, ettei mitään järkeä. Nyt puskee jo helposti pumpulle 80ml yhdestä rinnasta. Tuo sällikään jaksa yhdellä kertaa niin paljoa syödä. Usein syönnit ottaakin parissa kolmessa erässä. Nukahtaa aina rinnalle välillä, sit torkuttaa hetken ja jatkaa evästystä 😄

Isommat tykkää ihan hurjasti. Jokainen haluaa pitää sylissä ja silitellä. Kolmonen on ruvennut avaamaan sanaista arkkuaan ja usein eka sana, mikä aamulla noihin huoneesta kuuluu, onkin "vauva!" Vauva on kyllä kovin tärkeä kaikille.

En muuten ole moista tutkimusta lukenut, mutta uskon kyllä. Kyllähän tämmönen kundikatras vaatinee vähän enempi agressiota, että niihin kanssa pärjää 😄

2.4.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...