Uuden viikon alkua

Mitäpäs kunkin alkuviikkoon suunnitteilla? Täällä aurinko paistaa ihanasti pilvettömältä taivaalta.

27.3.2017
misukka
misukka

Käydään nyt täälläkin kun Misukkaa kävin onnittelemassa.. En muka ole ehtinyt kirjoitella..
Meidän keskimmäisellä on joku oppimis suma..Se oppi pukemaan itse siis sillei että osaa sukkia myöten,toki ulko hanskoissa yms. Tarvii apua..Sen oppi oikeastaan heti pari päivää siitä kun täällä sanoin ettei se pue itse 😂 Tai halusta se enemmän oli kii.. Sitten oppi piirtämään ihmisen.. Sellaisen ihanan pääjalkaisen jolla oli hymykuopat ja kaikki niinkuin pojalla itsellään.. Esikko ei piirrä niitä joten en tiedä mistä pienempi sen keksi.. Piirsi siis ihmiselle silmien ja suun lisäksi "posket" ja musta ne näytti hymykuopilta 😂 vaikea selittää pitäis melkein laittaa kuva 😆
Ja nyt sitten oppi polkeen pyörällä.. Vielä kun oppisi jarruttamaan 😂
Ja piti laittaa että oppinut tekeen myös kakan pottaan ja pissoja aika hyvin myös,mutta tuli tohon sanomaan että on kakka housuissa joten sitä taitoa tässä nyt vielä harjoitellaan.. Pakko siis nyt vaihtaa se ja lähteä sitten esikoista hakemaan kerhosta.. Tän takia en ole kirjoitellut kun aina jää kesken..
Mukavaa päivää kaikille, pigletille tsemppiä tuleviin jaksoihin ja hakemuksiin Tennarille vaate rumbaan..
.

28.3.2017
Vipe
Vipe

Eiköhän se lueta. 😊

Me katotaa pikku kakkonen ja lähdetään sit anopin ja muksujen kanssa uimaan. Kotiin tullessa käydään hesellä syömässä.

Päikkäriaikaan pitäsi käydä taas vähän noitten muksujen vaatteita läpi ku lupasin katoo josko kaverille löytysi kokoa 74-92 tyttöjen vaatteita. Tulisitelle tilaa ja saisturhat pois pyörimästä. 😊

28.3.2017
tennari
tennari

Iltaa.
Meillä alkaa ensi maanantaina jo keittiöremppa.
Mulla jatkuu työkokeilu 30.4. asti.
Huomenna on tytön eväsretki päiväkodissa, jos kaikki ryhmän aikuiset on töissä.

Jaksamista kaikille. Kevät tulee, vaikka vaikea uskoa.

27.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vai meinaa tennarilla pienempi jättää vaipat pois. Hui! Meillä ei kyllä puhettakaan. Tuo pöntölle pisulle saaminenkin tuntuu olevan työn ja tuskan takana aina välillä. Ja kakat tuo vääntää vaikka väkisin vaippaan.

Pari tuntia suppaili lupaavasti parinkymmenen minsan välein mutta sit loppui kuin seinään. Kait se sieltä tyhjiä ottaa pois. Ja vessassa oon kyllä tän päivän juossut.

27.3.2017
misukka
misukka

Ai joka kerta pitää nyhrätä uudet hakemukset Kelalle. Onpa työlästä tosiaan. Luulin, että menisi vanhoilla hakemuksilla ja sitten vaan toimittaisi lääkärintodistukset.

Vaan olisihan se toki ihan liian helppoa.

27.3.2017
misukka
misukka

Tääl on satanu välillä räntää, välillä vettä. Nyt paistaa aurinko.

Aamulla oli esikon 4 v neuvola. Kaik oli kunnossa. Viel on se lääkärin osio parin viikon päästä..

Jätettii lauantaina pienemmältä vaippa pois ku kotona ollaan. Aikamoista pissipyykin pesemistä on ollu mut ku neiti haluu pikkarit jalkaan ni olkoot. 😊 kyllä se ei kauaa märissä housuissa kuiteskaa ole.

Sain kaverille myytyä säkillisen tyttöjen vaatetta millä ei meille o ollu käyttöö. Loput vien uffin laatikkoon. 😊

Selkä renkkaa välillä ihan urakalla mutta ei auta. Se on hetkeksi pötkähdettävä ja sitten taas jatkettava matkaa. 😂

33 viikkoo tulee keskiviikkona täyteen et loppuaika on könkättävä vaikka miten. 😊

27.3.2017
tennari
tennari

Kuulostaa aika rankalta, että kaksi erillistä osastojaksoa saman kuukauden sisällä. Onko kuinka pitkiä noi jaksot?

Juu, poikahan se tuloillaan. Mittee sitä turhaan vaihtamaan. Tänään on sentäs muutaman vähän napakammankin supparin saanut aikaseksi. Ja ruvennu tuntumaan edes suunnilleen sillä suunnalla missä pitääkin.

Pienin käy hermoon kun se ei tottele mitään. Tänäänki päikyssä lähti käytävälle karkuun juoksemaan. Oli tosi kiva lähteä sen perään kipittämään ja kantaa se takasi kun liikkuminen muutenkin yhtä hammasten kiristelyä

Mutta ku on niin kivaa temppuilla ja olla hankala kun äiti on vähän kädetön ja kykenemätön. Tuo osaa käyttää tän tilanteen ihan liian hyvin hyödyksi.

27.3.2017
misukka
misukka

Pojille laitoin kaikille välikausivaatetuksen päälle kun plussan puolella ollaan. Esikolle laitettiin vielä 140 senttiset housut kun ne juuri ja juuri meni. Uudet housut on vasta tulossa. Tilattiin Erätukun konkurssimyynnistä. Ne on hyviksi ja kestäviksi todettu. Prismasta ei löytynyt niitä softshell-housuja riittävän isoina. Koot loppui 134 senttiin 😒

Pienimmälle kävin nyt aamusta katselemassa takki+housut yhdistelmää. Tuommoinen hätävaravaatekerta kun haalari pesussa. Lassien takki löyty 20 eurolla Cittarin remppa-alesta. Housuja saikin metsästellä enempi että löytyi sellaiset jotka kelpuutin. Eikä maksanu yli 30 euroa 😄 Toki jotain Reimateciä olis löytynyt vaikka muille jakaa.

Viikonloppu meni kirppistellessä ja lauantai-ilta oli aika tuskainen
Huomasi touhunneensa. Huh! 😵

Nyt mulla on tuossa imuri esissä mutta pitää pätkissä imuroida kun juilii niin tuhottomasti tuonne alakertaan. Siis häpyliitos kiukkuaa. Ei tietenkään tuonne minne jo ootteleekin, että jotain tapahtuisi.

Isännällä on synttärit tänään. Kovasti yritän miettiä, miten sitä edes pienesti juhlistaisi. Harmittaa julmetusti kun en mitään keksinyt viime vuodellekaan kun tuli 35 täyteen. Nyt sit tällänen välivuosi mut jotain pientä olis kiva keksiä.

Kivaa päivää kaikille!

27.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...